Şimdi Ara

[NUH21TR] USB Virüs Engelleyici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [NUH21TR] USB Virüs Engelleyici 2022  (32-bit Program)

Program Adı.........: [NUH21TR] USB Virüs Engelleyici
    Dosya Sürümü.....: 2022.07.11.1135
    Ürün Sürümü.......: 5.4.0.356
    Program Tarihi.....: 11 Temmuz 2022 Pazartesi
    İşletim Sistemi.....: Win 11/10/8.1/8/7/Vista
    Geliştirici.............: [NUH21TR]. 

Aşılama yöntemi ile USB diskleri virüslerden korumak için yazılmış küçük bir program.
    Geniş açıklama program içinde mevcuttur...
    Bu program çevrimiçi bir antivirüs programı değildir! USB Diskler üzerinde aşılama yöntemiyle koruma sağlar.

Ekran Görüntüleri :

Program indirme linkleri:

Dosya Adı: [NUH21TR] USB Virüs Engelleyici - [SON SÜRÜM]
    Şifre    :  nuh21tr

Link1:
    drive.google.com
    [NUH21TR] USB Virüs Engelleyici - Google Drive
    https://drive.google.com/drive/folders/1vRzt3NHhaTvwtrjPT_KxMsiH4XHCPBHt

Link2:

Not: zip dosyası içerisindeki her sürüm için bulunan Dosya Bilgileri.txt dosyasına gözatınız.

Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, programın iletişim kısmını kullanarak bana ulaşabilirsiniz.

[NUH21TR].

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUH21TR -- 9 Ağustos 2023; 14:7:11 >

• Ow helâl reis hangi programlama dilini kullandın?:)
  • Teşekkür ederim Picasso23. Autoit dilini kullanarak hazırladım. İleride ekliyeceğim aklımda bir araç daha var. Bu araç virüs bulaşısı sonrası USB disk üzerinde (bilgisayardaki diskler de seçilebilir olacak.) gizlenen tüm dosya ve klasörleri göstermek için kullanılacak. Disk seçimi yapılacak program uygulayacak. Ki kodlarını yazdım ama bu v4.0.10.2807 sürümüne eklemeden bu sürümü hızlı bir şekilde yayınladım. Vesselam.

[NUH21TR].
  • Sağol reis senle iletişime geçelim 😊
  • We Built This City kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Fikir alış verişine memnun olurum.👍

[NUH21TR].

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUH21TR -- 9 Ağustos 2023; 12:54:7 >
  • Şimdi kral sana bir soru sorabilir miyim😊
  • Benim c# ta bir programım var. Webclientle dosya indiriyorum. PROGRESSBARDA ne kadar indirildiğindiğini ve ne kadar olduğunu göstermek istiyorum. Yapamadım bir türlü.sanki kafa kafaya verirsek yaparmışız gibi geliyor Selamlar...
  • Rica edersem, bana mailden ulaşabilir misin. 😊

nuh21tr.usb.ve@gmail.com
  • Tamam kral
  • Mail attım reis yarın projenin kaynak kodlarını ve projeyi atarım
  • YENİLİKLER

[+] Klasörün aynı ismine sahip virüs dosyası kesin dosya yöntemiyle taranacaksa, çalışıyorsa taramadan hemen önce otomatik sonlandırılacak.
    [+] Sonlandırılan işlemlerin isimleri ve sayısı tarama panelinde listelenecek.
    [+] Tarama panelinde seçilen dosya ve dosyanın MD5 sağlaması panel başlangıcında görüntülenecek.
    [+] Taramadan sonra gelen seçim panelinde her bir dizeye çift tıklayınca dosyanın konumu açılabilir.
    [ *] Tarama panelinde birkaç ekleme ve düzeltmeler.
    [ *] Birçok anti-virüs programının yanlış pozitif algılama sorununda düzeltmeler.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ (Sadece Yeni Özellikler)

[NUH21TR].

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUH21TR -- 9 Ağustos 2023; 12:52:51 >

• Dostum Desteği bitirdin mi :)
  • We Built This City kullanıcısına yanıt
    Programla alakalı sormak istediğiniz bir şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUH21TR -- 11 Temmuz 2022; 17:9:47 >
  • güncel mi program?

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Programın güncel sürümlerine ilk iletiden ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUH21TR -- 9 Ağustos 2023; 13:3:15 >
  • sağolun hocam. ekran görüntüleri küçük çıkmış açıklamalarda.

ek: bcvc sitesinde get linke tıklayınca saçma saçma siteler çıkıyor yalnız. böyle inmez bu program. bunlardan ileri gidince setup exelere yönlendiriyor sizin programdan hariç. usb korumaya çalışırken inecek malware, badware sayısı daha fazla. indirmeye çalışan çok dikkatli olsun. indiremedim programı. bi türlü google drive linkine gitmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 9 Ağustos 2023; 13:12:4 >

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

İlk iletiyi istediğiniz şekilde güncelledim. Önerileriniz için teşekkür ederim. Benden istediğiniz herhangi bir öneriyi yazmaktan çekinmeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUH21TR -- 9 Ağustos 2023; 14:5:55 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.