Şimdi Ara

____________nuker_____________ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tembeller farmı nasıl yaptın açıklarmısın lv kaçta başladın kaça kadar yaptın şu anda farmdamısın?
  • ne güzel bilgi veriyodu bir hafta bekle şimdi işin yoksa
  • fire/light yapıcam yapılandırmayı sword ve spear ikisinden birinde karar kılarım ama sword kalkan olduğu için daha ağır basıyo
    el yakma olarak fire'yi seçicem umarım pişman olmam

mesaj yazan herkes sağolsun
  • Bende sadece lg var lv 37 oldum coldda 20 ye kadar açık sadece en alttakı skill açık 2 seviye sonra colddakı defans skillinide açıcam şimdilik gerek yok spear menusu açık donen skill birde hp yükselten skill 2 seviye ondada şidi blackrobber lara bi lg adu birde spearın donen vuruşunu vuruyom onların bana vurmaya fırsatı olmuyor pek oyuzden boyle devam farm hiç yapmadım yapmak zor geliyor bir an once lv atlama derdım ilerde skill düşürme göreviyle falan 1 hafta bi farm yaparım heralde
  • beyler bendede

3 nuke lvl 30 seviyesinde açık ve bütün kalkan skillerini açtım.

bunların yanına pvp de işe yarayacağını düşündüğüm Lion Shout Series in dışında ne açmamı önerirsiniz.
    ayrıca bu 10m ışınlanma skili pvp de iş yaparmı (vuruştan kaçma açısından)
  • firede ilk nuke 11. sevidede ona hiç gerek yok 1 olsa yeter firewnın 2. nukesi cok ıyı ona aban.

swor skillerinden sadece yere yatırma ve saplama olsa yeter eger sword lv lı vereceksen sadece bolck rating ıcın ver

heuksaldakı pasıf buyuyle can bas

coldun fiziksel savunmasına ver daha dogrusu vermek zorundasın :)))

benım gordugum eksıkler bunlar gerısı cok ıyı kolya gelsın
  • "Bak 2 tane build var kafamda. Biri light nuke yi Light el yakması ile vuruo , diğeri fire elyakması ile light nuke atıo. Hangisi daha fazla vurur? "

Bu sorunun cevabı : fire el yakması+ligh nuke olacak. Evet en fazla vuran kombinasyon bu . Defalarca aynı yaratıklarda bu kombinasyonları denedim. Tabi ilk vurdugunuz ana hedef anlamında.Zaten light el yakma damageide firea göre düşük. Fire el yakması ve fire nuketa daha düşük damage gösteriyor. Ama 50'den sonra (yeni açılan nukelarla) bu kombinasyonun tek atmalarda yüksek damage vuracağını düşünüyorum

Sıçrama etkisine gelirsek açıkçası light el yakması pek fazla birşey ifade etmiyor. Zaten light nukeu bu işi üstleniyor.Ama değişik spotlarda çok dip dibe spawnlarda işe yarayabilir belkide. Henüz farmda olduğum için (kolay kolayda çıkamayız herhalde farmdan aylardır farmdayız)L35 e kadar test edebildim. Şu an cold light fire eşit seviyede (31 levele göre imbue ve nukelar verilmiş durumda). Silah olarakta 3 'üne birden gittim. Level 31 . Düşürdüğüm silahın güzelliğine göre kasıyorum :) . Tabiki bowu geri alacağım. Bow +4,+5 kullanmadıktan sonra pek işe yarar bir silah değil. Çünkü en güçlü strong bow skili bile çok yavaş nuketanda yavaş atılan ve şarz olan bir skill .(damageine diycek yok nuketan bile fazla vurabiliyor yerine göre ama ÇOK YAVAŞ)

Colda gelirsek. Açıkçası cold damage olarak diğerlerine oldukça düşük. Ben imbueyi geri almayı düşünüyorum açıkçası. PVP de ice resistance olacağı içinde ordada bir işe yaramayacak doğal olarak. Pasiflerininde ve aktiflerininde çok fazla işe yaradığını düşünmüyorum defans anlamında. Ama yinede sonuç olarak bir yerlere vermek lazım coldda diyorsanız bunlara verebilirsiniz. Nuke olarak şu gökten yağdırılan şey :) ve yerden 6 yöne ice etkisi ilerki levellerde etkili olabilir guild savaşlarında ve fiziksel monsterların arasında sıkışıldığında . Direk atılan cold nuke damage olarak gerçekten cok düşük uzak durulmalı kanaatimce.

Fire'in fiziksel damage arttıran bufflarıda gereksiz. Sonuçta karakter full int . Kritik vurunca bazen karambolde skillsiz 74 felan yazıyo komik oluyo :)

Bence iyi bir nuker fire,light imbue ve nukelarını maxlamalı. Silah skilleri ilede fazla uğraşmamalı (30-31 keyfinize göre sword ve spear) Adı üzerinde nukersınız nuke atacaksınız.

• arkadaşlar size bi sorum var şimdilik spear kullanıyorum lwlim 37 full intim light+fire kullanıyorum sadece lightın nukesini arttırıyorum sonra fire ı arttırıcam.. el yakma olarak lightning kullanıyorum şimdi size soru bi arkdaşın yapılandırmasını görmüştüm nuke olrak fire+light gidiyodu el yakma olarakta cold u seçmişti ve çok beğenmiştim hem donduruyo hemde yüksek attacktı ama lightning inde verilen damageyi arttırdığını biliyorum sizce coldamı döneyim(hem phy.defans arttırıcı skilleride açıcam ilerde sizce coldu yükseltirken el yakmasınıda arttırıyımmı???
  • arkadaslar tembeler abime epey bir nokta da katılmak ile birlikte bir nokta da ayrı bir görüş bildirmek istiyorum lwl 60 tan yukarı tırmandığınız da buzun nukesinin cok etkisiz ve cave için hiç kullanışlı olmadığını göreceksiniz (o kadar dar bir alanda alan büyüsü atında başınıza ne geliyor görün) ve llwl iniz yükseldiğinde elektriğin ilk kitabının hiçbirseye yaramadığını göreceksiniz bunu için mutlaka değilse bile alevin 2. kitabı 3. değil cünkü o maxlandığında daha iyi vurmaktadır ihtiyacınız olacaktır .Kabul edilmesi gereken bir nokta pasif we özellik olarak fire light ve cold a göre int char için önemsiz kalıyor ama en azından sp farmdan sonra fire alınmalıdır saygılar
  • Lightning Imbune AoE damage'den dolayı her zaman Fire'dan daha etkilidir.Fıre imbune ve Light imbune arasında hemen hemen damage farkı yok.Lightning AoE damage vererek attığınız AoE damage'li Nuke'lar tekrar kendi aralarında sekerek daha fazla damage vermektedir.

Dolayısıyla Sword Nuker'ın Skill'leri LvL 70'i baz alarak;

Bicheon 70
    Lightning 70
    Fire 70
    Cold 70
    Heuksal veya Pacheon 20

Toplam 300

Spear Nuker'ın Skill'leri;

Heuksal 70
    Lightning 70
    Fire 70
    Cold 70
    Pacheon 20

$eklinde olmalıdır.Toplam 300...

Eğer ortak giderseniz LvL 3 Heuksal Passive ve Bicheon Passive'den mahrum kalırsınız buda ekstra hp veya block'dan mahrum kalmak demek.Bana en mantıklısı sadece 1'inde uzmanla$mak geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 28 Temmuz 2006; 2:08:12 >
  • Dragon Rider senn dediğin gibi bi build olması imkansız dostum çünkü 70 de bütün mastery lvl i doldurursa 90a kadar ne vercek bu adam? Lvl sınır 70 den 90a geldiğinde max mastery lvl sayısı artmıo. Hatırlatayım dedim. Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: KVPOLAT

Dragon Rider senn dediğin gibi bi build olması imkansız dostum çünkü 70 de bütün mastery lvl i doldurursa 90a kadar ne vercek bu adam? Lvl sınır 70 den 90a geldiğinde max mastery lvl sayısı artmıo. Hatırlatayım dedim. Saygılar

LvL 70'i baz alarak dediğimi belirttim yukarıda.

LvL 90'a çıkınca;

Lightning 90
    Fire 72
    Bicheon veya Heuksal 70
    Cold 68

$eklinde olacak.Toplam 300

LvL 150'ye çıkıncada Mastery 300'den arttırılmaz ise ki $u an ne $ekilde olacağına dair kesin bir bilgi yok;

Lightning 150
    Fire 82
    Bicheon veya Heuksal 68
    $eklinde olacak Toplam 300

Burda Lightning,Fire ve Cold isteğe göre seçilebilir amma velakin 1 i kesinlike 150'ye maxlancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 26 Temmuz 2006; 22:18:07 >

• "size soru bi arkdaşın yapılandırmasını görmüştüm nuke olrak fire+light gidiyodu el yakma olarakta cold u seçmişti ve çok beğenmiştim hem donduruyo hemde yüksek attacktı ama lightning inde verilen damageyi arttırdığını biliyorum sizce coldamı döneyim(hem phy.defans arttırıcı skilleride açıcam ilerde sizce coldu yükseltirken el yakmasınıda arttırıyımmı??? "

Şöyle söyliyeyim cold gerçekten anlamsız nuker için . Çünkü nuker için damage herşey demek .Hızlı kesmek zorundasınız, hayatta kalmanız ve levelling süreciniz tamamen buna bağlı. (L35 den sonra farm yaparak level atlamanın zorluğunu böyle kasanlar çok iyi bilir) ve bunun için max damage ihtiyacınız var. Max damageide fire+light ile elde ediyorsunuz. Dondurmanızın pek bir önemi yok hatta manasıda yok çünkü zaten ilerde tek nuke ile keseceksiniz (hatta kendi levelinizdeki mobları +2 +3 spear ve sword ile tek atarak kesebilirsiniz). Burda tek atıp kesme kavramı çok önemli ve aynı anda diğer moblarada damage aktarmak önemli bir kavram.Dondurmak yavaşlatmak bunlar sadece zaman kaybı.Varsın mob size biraz vursun önemli değil. L30'a kadar o kadar çok yattımki ama bundan sonra işler değişti. Garment giymeme rağmen(ki levelime göre 5-6 level düşük itemlarda var , aksesuarlar keza öyle 24 felan :) ) 3-4 mobun arasına girdiğimde (lag falan olmaz ise yada ???? hata mesajı :) )yatmıyorum artık. (Auto HP Pot %55 Mana %20 'de olmasına rağmen,(giantlarda %68 HP ve %25 MP kullanıyorum))

Ayrıca bence oyundaki en önemli kavramlardan biride zaman.Hilesiz hurdasız (bot vs. kullanmadan) L70 olmak gerçekten kolay birşey değil hatta çoğu kişi bu levela ulaşamadan oyunu bırakacaktır tahminimce.Ya da Sp farmıda beraberinde düşündüğümüzde peygamber sabrı ötesi bir sabırla aylarca belkide yıllarca kasarak bu levele ulaşabilecek nadir sayıda arkadaş olacaktır :) Sonuç olarak colddan uzak duralım :)

• ben full str yim nuke ile iyi vurabilirmiyim?
  • nuke la iyi wurman içim mag balance ının %90 üstü olması gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: wasteme

resimli olarak açıklama bulamadım sitede
    yazılı olarak gayet iyi makaleler var ama birisi bana nuker char'ın yapılandırması hakkında en doğru yolun nasıl izleneceğini açıklayabilirmi

örnek olarak el yakma olarak hangi skill kullanılması daha iyidir
    kimisi light diyor kimisi fire
    bu konu üzerinde yüksek lvl'lere ulaşmış arkadaşlar yorum getirebilirlermi acaba ?

örnek olarak bu yapılandırmayı göstermek istiyorum:

bunu başka bir forum sitesinde okudum...

____________nuker_____________

yapılandırma bence gayet iyi yalnız nuker tecrübem hiç yok şu ana kadar hep str karakterlerle oynadım

bu yapılandırmayı baz alarak + veya - önerilerinizi bekliyorum

iki nukeyi nasıl 61 yapacan

• arkadaşlar seçimlerinizi yaparken bunlarada dikkat edin bence max damage üzerine yoğunlaşacaksınız fire imbue yi tercih edin

son seviye imbueler
    Fire imbue
    Soul fire force 3 --- 351~584

Light imbue
    Thunderdragon force 3 --- 286~429

nukeler
    light nukesi 2 nci kitap
    Tiger's thunderbolt 483~859 300%
    fire nuke 2 nci kitap
    Flame wave-Burning 548~913 300%

açıkcası ben nuker açarken bunlara dikkat ederek açtım karakteri,

not : damageleri başka bi siteden alıntı yaptım site hatalarından sorumluluk kabul etmiyorum :P
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.