Şimdi Ara

____________nuker_____________

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resimli olarak açıklama bulamadım sitede
    yazılı olarak gayet iyi makaleler var ama birisi bana nuker char'ın yapılandırması hakkında en doğru yolun nasıl izleneceğini açıklayabilirmi

örnek olarak el yakma olarak hangi skill kullanılması daha iyidir
    kimisi light diyor kimisi fire
    bu konu üzerinde yüksek lvl'lere ulaşmış arkadaşlar yorum getirebilirlermi acaba ?

örnek olarak bu yapılandırmayı göstermek istiyorum:

bunu başka bir forum sitesinde okudum...

yapılandırma bence gayet iyi yalnız nuker tecrübem hiç yok şu ana kadar hep str karakterlerle oynadım

bu yapılandırmayı baz alarak + veya - önerilerinizi bekliyorum

• evt arklar yaw bu weapon skilleri böle bırakmalımıyız ilk lvl lar da? bi de alakasız olcak ama benim nukelerim birincilevellarda henüz ama light nuke üm fire dan hep daha az vuruo el yakma olarak fire force kullanıorm sebep o mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akjenas -- 26 Temmuz 2006; 11:46:56 >
  • bu yapılandırma iyi bir yapılandırma, light fire bir yapılandırma çok yatırdığı kadarda karambole inanılmaz derecede fazla yatan bir yapılandırmadır aynı zamanda heleki watandaş spearsa... ama çok iyi damageler verebilir bunu kullanana hata yapmış denilemez birde cold light yapılandırması varki oda çok iyidir defansif bir nukerdir zart zurt yatmaz en kıralıyla kapışır ve ben cold light yapılandırmayı kullanıyorum. ama 2 si arasında tercih yapılabilir size kalmış
  • tembeler hayranınım favorimsin serverda
  • tembeler rica etsem kendi yapılandırmanı resim olarak paylaşırmısın
  • tabiki oyundayım zaten alıp koyayım hemen

quote:

Orjinalden alıntı: xXxSQuaLLxXx

tembeler hayranınım favorimsin serverda

bende sana hastayım
  • fire in mag defans skıll ını acmasada olurdu bence ..!
    nasıl olsa ıyı bı mag defans war ..!

tembeler sence gereklımı mag defans uplamaya nuker ıcın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK(HERA) 81 lwl WİZARD-BARD
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler birde ayrıca lighting nukesi alan etkili büyü yapıyor ayrıca lion shout u açmaya ne gerek var...

bilgilendirirseniz sevinirim
  • ya ben aslına bakarsanız fire elementini sadece str charlar için olduğunu düşünüyorum benim fikrime göre fire ya gerek bile yok neden derseniz nukerin ihtiyacı olan mag atack gücünü arttıran buff light de nukerin ihtiyacı olan psycal savunma cold da... peki fireda ne var?

saf int olan bir char için cokda gerekli olmayan mag defance bufları bu açığı int char eğer varsa tabi böyle bi açık ki bana göre yok gayet tabi garment giyerek kapatabilir. firada olanlar ise psycal atack güçlendiren pasif ve bufflar ve mag deffance buff u biraz saksıyı çalıştırırsak sizce bu kimler için gerekli tabiki str charlar için gerekli adamın zaten mag balance i yok yüklenecek fire ya mag balanceyi arttıracak yüklenecek pasifine fiziksel gücünü dahada arttıracak hatta fire daki koruma duvarı bile mag koruma duvarı yani tamamen str charlar için düşünülmüş bence o yüzden light cold kasmak daha stabil bir char meydana getirir düşüncesinde olduğum için kendi charımı kasıyorum fire pasifi int char için tamamen gereksiz bir ayrıntı buff larıda aynen öyle...

bu arada lionshot serisi çok önemli son 2 kitabı mutlaka maxlanmalı son vuruşlar için çok ölümcül etki yapıyor diyelim adamın 1k canı kaldı siz nukeyi atana kadar yarısı doluyor zaten veya çoktan ölmüş olursunuz bunun yerine peş peşe seri şekilde lionshotları çakyosunuz ve adam mefta oyunda böyle bir denge söz konusu

edit: light nukesinin alan etkili olması başlarda çok zorluyor int karakterleri çünki hareketli monsterların olduğu bir ortamda diyelimki penon figter veya ujugi mujigi ler birine nuke atıyırsun ve şansına yanında 2-3 tane daha spaw oluyor ve onlarada etki ediyor işte bu aşamada baya zorlanıyorum ama defansımı arttırdıkça bu ayrıntı önemsizleşiyor yanlız + sıda yokmu gayet tabi var iki nukeyle birden fazla yaratık öldürebilme lüksümüz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 26 Temmuz 2006; 13:19:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

ya ben aslına bakarsanız fire elementini sadece str charlar için olduğunu düşünüyorum benim fikrime göre fire ya gerek bile yok neden derseniz nukerin ihtiyacı olan mag atack gücünü arttıran buff light de nukerin ihtiyacı olan psycal savunma cold da... peki fireda ne var?

saf int olan bir char için cokda gerekli olmayan mag defance bufları bu açığı int char eğer varsa tabi böyle bi açık ki bana göre yok gayet tabi garment giyerek kapatabilir. firada olanlar ise psycal atack güçlendiren pasif ve bufflar ve mag deffance buff u biraz saksıyı çalıştırırsak sizce bu kimler için gerekli tabiki str charlar için gerekli adamın zaten mag balance i yok yüklenecek fire ya mag balanceyi arttıracak yüklenecek pasifine fiziksel gücünü dahada arttıracak hatta fire daki koruma duvarı bile mag koruma duvarı yani tamamen str charlar için düşünülmüş bence o yüzden light cold kasmak daha stabil bir char meydana getirir düşüncesinde olduğum için kendi charımı kasıyorum fire pasifi int char için tamamen gereksiz bir ayrıntı buff larıda aynen öyle...

bu arada lionshot serisi çok önemli son 2 kitabı mutlaka maxlanmalı son vuruşlar için çok ölümcül etki yapıyor diyelim adamın 1k canı kaldı siz nukeyi atana kadar yarısı doluyor zaten veya çoktan ölmüş olursunuz bunun yerine peş peşe seri şekilde lionshotları çakyosunuz ve adam mefta oyunda böyle bir denge söz konusu

edit: light nukesinin alan etkili olması başlarda çok zorluyor int karakterleri çünki hareketli monsterların olduğu bir ortamda diyelimki penon figter veya ujugi mujigi ler birine nuke atıyırsun ve şansına yanında 2-3 tane daha spaw oluyor ve onlarada etki ediyor işte bu aşamada baya zorlanıyorum ama defansımı arttırdıkça bu ayrıntı önemsizleşiyor yanlız + sıda yokmu gayet tabi var iki nukeyle birden fazla yaratık öldürebilme lüksümüz var

kardeş bu yorumların üzerine bir nukeyi kapatacam ama karar veremedim.şu anda hepsi açık ve sanki cold nuke biraz etkisiz kalıyor gibi geldi.ayrıca cold nuke takılırsak firenin kalkan arttırıc buff unu nasıl kullanacaz...

yada diyelimki cold a yöneldim.fire nin bütün skillerini resleyim mi?

• tembeler hayranınım lvl39 light/fire gidiyorum extreme fire kullanıyorum ve hayranınım nasıl çabuk kastın öle çok hızlısın maşaallah
  • cold ilk nuke çok etkisiz yalnız şu bir gelçekki oyunda 3 nukeyi kullanmıyorsun cold un 50 nukesi bana gayet yeterli geldi ve çok eğlenceli gökten buz yağdırıyorum ve çok zevkli millet telef oluyo bunun yanı sıra light nukeleri zaten yeterli iki light nukeyi çaktımı peşine bide lion shot lar bence gayet yeterli zaten onlarıda atınca arada tekrar light nukeye başlayacağın yeterli zaman oluyor ki bu tecrübeyle sabit. birde bence full int isen fire in kalkanlarına ihtiyacın yok çekersin bi garment set coldun nasıl olsa sağlam olacak bakarsın keyfine... ama dediğim gibi light fire da gideblirsin sana kalmış yalnız bence pasifleri ve buffları yüzünden gereksiz bir element...

buda benim yapılandırmam

1. element cold altını çizdiklerim henüz 50 ye uplanmamış haldeler yapılandırma sürüyor ama bu bile üst lvl str charlarda çok yeterli.

2. element ana elementim ve light elementi altı çizili buff ve pasif henüz fullenmemiş durumda yalnız yinede çok yeterli fuleyecem nasip olursa kasıyorum

3. element fire ve gördüğünüz gibi karmon çorman bunun nedeni ise şu anki lvl ime kadar fire nukesi ile kasmış olmam bu sayede gayet hızlı kastım ama fire 30 nukesiyle hiç uplamadım ve şimdi amacıma ulaştım 50 nukelerini açmakla ve fire yi gördüğünüz gibi yavaş yavaş kapatıyorum yani geri alıyorum.

4. silah skili bicheon ve tabiki pasifi ve yatırma batırma skili lvl30 yeterli bence

5. silah skli heuksal ben bir full int olduğum için yerine göre spearım yerine göre sword bundada tabiki pasifler ve gerekli olan ghost spear series lvl 1 yeterli tabiki uplamaya gerek yok

evet böyle bir yapılandırmam var ve buffları pasifinden ötürü fire elementinin nukerler için gereksiz zaman kaybı olduğuna inananlardanım ama buna dönün demiyorum dikkat edin benimkisi sadece örnek

• süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubes -- 26 Temmuz 2006; 13:49:37 >
  • kardeş bende ana elementi fire kullanmak dışında herşeyiyle seninle aynı ilerliyorum.ve böyle devam etmeyi planlıyorum.şimdi gidip lvl 32 fireyi reslamaya kalksam benim 2 hafta zamanımı alır

FIRE 80, LIGHT 80, SWORD 30, SPEAR 30 ya da

FIRE
    Fire Force Series max
    Fire Shield Series max
    Fire Protection Series max
    Flame Wave Series max

LIGHT
    Piercing Force Series max
    Wind Walk Series max (2. kitapta 1 yeter)
    Lion Shout Series max
    Concentration Series max
    Thunderbolt Force Series max
    Heaven’s Force Series max

BICHEON ve HEUKSAL
    pasifler lvl30 max

şeklinde srılamayı planlıyorum

• çok sp kasmak lazım çok umarım macına ulaşırsın
  • Tembeler ben de senin gibi cold light gidiyorum. Ancak hep kafamda bi soru işareti var. Fire ın el yakma büyüsü , Light tan daha iyi. Bu damage i mi düşürmez mi? Yani Fire Light giden bi char Fire el yakma ve light nuke ile Light Cold giden bi charın Light el yakma ve light nukesinden daha fazla mı vurur?
  • fire'mi ice'mi kafam iyice karıştı şimdi
  • Bak 2 tane build var kafamda. Biri light nuke yi Light el yakması ile vuruo , diğeri fire elyakması ile light nuke atıo. Hangisi daha fazla vurur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KVPOLAT

Tembeler ben de senin gibi cold light gidiyorum. Ancak hep kafamda bi soru işareti var. Fire ın el yakma büyüsü , Light tan daha iyi. Bu damage i mi düşürmez mi? Yani Fire Light giden bi char Fire el yakma ve light nuke ile Light Cold giden bi charın Light el yakma ve light nukesinden daha fazla mı vurur?

denemedim aam öylee olması lazım yani daha fazla vurması gerekio yalnız pary düşürme olayı fire da yok yani duruma göre light daha fazla vurabilir. zaten iki buildde hatalı deyil isteğe göre tercih yapılabilir bu çok tartışıldı forumlarda full atak nukermi olmak istersin defansif nukermi seçim senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

quote:

Orjinalden alıntı: KVPOLAT

Tembeler ben de senin gibi cold light gidiyorum. Ancak hep kafamda bi soru işareti var. Fire ın el yakma büyüsü , Light tan daha iyi. Bu damage i mi düşürmez mi? Yani Fire Light giden bi char Fire el yakma ve light nuke ile Light Cold giden bi charın Light el yakma ve light nukesinden daha fazla mı vurur?

denemedim aam öylee olması lazım yani daha fazla vurması gerekio yalnız pary düşürme olayı fire da yok yani duruma göre light daha fazla vurabilir. zaten iki buildde hatalı deyil isteğe göre tercih yapılabilir bu çok tartışıldı forumlarda full atak nukermi olmak istersin defansif nukermi seçim senin

nooldu ule tembeler uçmuş ne güzel konuşuoduk adamla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.