Şimdi Ara

Silkroadonline Bard Cleric Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
5.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aşağıda yatmayan, pot harcamayan, parası azalmak yerine artan bir yapılandırma okuyacaksınız**. Ve bunu üstünde hiçbir silk ürünü bulunmayan, giysilerine + bile basılmamış bir çarla yapacaksınız.
    Ben teker teker skillerin yazılıp açıklandığı rehberleri sevmiyorum. Çünkü bu oyunda bazı skiller seçim karışıklığı yaratıp oyuncular arasında farklılık olsun diye konmuştur, onları açıklamak zaman kaybı, sp vermek sp kaybı, okuyucu için de dikkat kaybıdır.
    Bard partilerin vazgeçilmez parçası olsa da, yalnız kurt sendromunu aşamamış biri olarak yine solo bir rehber hazırladım. Bu sebeple aşağıdaki yapılandırma bot kullanımı için tasarlanmış solo yapılandırmadır.

Gerekenler ;

Bard-Cleric bir çar,
    Sbot,
    5 küsür tl

Yöntem;
    Sbotu doğru düzgün yapılandırıp, skillerimizi doğru seçerek minimal sp harcarken maksimum kazanç sağlayacağız.
    Kısacası;
    Bardın mana cyle skilini tepemize atıp hiç durmadan mana doldurduğumuz için hiç mp potu kullanmayacağız. MP problemimiz kalmadığı için MP harcamasını azaltıcı hiç bir skili de açmayacağımızdan boş yere sp de harcamayacağız. Hiç MP potu satın almayacağız.
    Sbotun emergency skills - acil durum skilleri kısmına healing cyle ve bless koyacağız böylece başımız belaya girdiğinde (Giant, parti mob veya 3-4 mob birden saldırıp hpmiz %50'lere düştüğünde) üstümüzde hiç durmadan hp basan bir skill olacağından çinli bir çara dönüşeceğiz.
    Sbotun training sırasında basılan skilleri kısmına recovery division atarak her 5 saniyede bir hp doldurarak yaşama şansını arttıracağız
    Levelımıza göre en büyük HP potunu alıp kritik yemek gibi istenmeyen durumlarda ani, hp düşüşlerinde yatışımızı engelleyeceğiz. (HP potu alın dediysem de, tarif edilen yapılandırmayı güzel yaparsanız, 50 tane hp potuyla günü geçirirsiniz).
    Üstümüze bir de vigor potu alıp yaşama şansını iyice arttıracağız
    Bardın noise skili ile agresif - saldırgan mob türlerinin saldırmasını engelleyecek,
    Kastığımız yerdeki dominant yaratık gurubuna göre fiziksel koruyucu tamburumuz (guard tambur) veya magic'sel koruyucu tamburumuz (magic tambur) ile aldığımız damage miktarını %20 den başlayıp her 5 levelda artan şekilde azaltacağız.
    ( Üstünüzdeki giysiler ilk levellarda önemsizse de, elinizdeki silah önemlidir. som sos vs olursa daha iyi olur. Bunun için de reklam olmasın diye adını yazmadığım yabancı bir siteden 5tl'ye 50m alıp gerektiğinde kullanmanız gerekebilir. Aslında ilk levelları taksiyle geçmek en güzeliyse de , 5 taksiciden 6'sının şerefsiz çıktığı bir oyunda kaptırdığınız paraların sinir bozukluğuna değer mi bilmem.
    5 tl'ye 50m alarak 15 tlye tavşan almaktan kurtulabilirsiniz. Yerdekileri toplamak, çok aşırı zaman harcamanıza ve çarı tehlikeye atmanıza sebep olur, (Ama paranız varsa tavşan da başka ve güzel bir çözüm, seçim sizin. )

1-2m SP farm yapmadan oyuna başlamayın gibi genel ipuçlarını vermeyeceğim bunları başka makalelerden de okursunuz.

Şimdi kullanacağınız skilleri açıklayalım.

Pasif Arttırıcılar
    Vibration: Her bir artışı %4'lük vuruş gücü arttırır. Kaçınılmazdır.
    Echo: Her artışı vuruş mesafesini 2.5 metre arttırır. Kaçınılmazdır.
    Prizm: Saldırıya uğradığınızda, size yapılan fiziksel ve magicsel atakları emen tambur skilleriniz durur. Prizm; tambur skillerinin durması için gereken atak miktarını arttırarak tamburların durmasını geciktirir.

Atak
    Horror Cord: 3 saniyelik yeniden kullanım süresi ile asıl vuruş skiliniz. ve ne yazıkki tek skiliniz. 60'ta Weird Cord'a dönüşür.
    Booming Cord: Sağlam vuran bir skil hatta en güçlü vuran skiliniz. Ancak dolum süresi 6 saniye. 80'de Booming Wave'e dönüşür.

Buflar
    Moving March: Hız skili, olmazsa olmaz. Level 70'te Swing March'a dönüşür. Enteresan birşey ki sonunda %110'luk artışı ile 250k'lık hız potundan bile fazla basışı ile bardı en hızlı yapar.
    Noise: Saldırgan yaratıklardan korur. Güzeldir. Survivability*'yi arttırır. (*yaşama sevinci diyelim :D).
    Guard Tambur: Fiziksel ataklardan korur. Olmazsa olmaz.
    Mana Tambur: Magic'sel ataklardan korur. Olmazsa olmaz.
    ManaCycle: 16 saniye içinde tüm mananınızı doldurur. Level 90'da Mana orbite dönüşür. Ben bu skillden sonra manapot kullanmadım.

Uğraştıran Buflar: Aşağıdaki bufları ancak başka bir bardın varlığında kullanabileceğinizden arkanızda enaz level 20 bir bard gezdirmeniz gerekir.
    Dancing of Magic: Damage'inizi arttırır.
    Diğer danslar partide işe yarar. Aynı anda iki dans açamayacağınız için diğerlerini boşverin. Arkamıza cleric aldığımız için (yan çar) başka dansa gerek yok.
    Screen Dance: Dans ederken saldırıya uğramanız durumunda dansınız kesilir. Bu skill dansınızın kesilmesi için gereken damage miktarını arttırarak dansın kesilmesini engeller.

Böylece bir rehberin daha sonuna geldik bir başka rehberde gerüşmek dileğiyle.

Bu Rehber M. Fatih Barut tarafından hazırlanmış ve ilk kez
    http://forum.donanimhaber.com/m_39285006/mpage_1/f_/key_//tm.htm adresinde yayınlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 22 Nisan 2010; 15:49:46 >

• Kısa ve öz bir rehber. Taxi yapmak dışında pek eğlenceli bir char değil heralde.
  • Sıkılmadan okudum.Aklımdaki bard yapılandırması diyebilirim.Ama ben robe yerine L.A tercih ederdim.

-Konunun yeri yanlış bu arada
  • Gold bot mu yapsam acaba bunlardan 12tane fln acabilirim pc de 106lvl charimla 60 yapsam salsam ichadelere :D
  • LA sonda giyilir, kasarken %10 daha hızlı kasmak %10 daha hızlı kasmaktır. Sona gelindiğinde is LA tek seçimdir, cleric bufları ile beraber sun+7 civarı buf verir.

Bununla birlikte hız benim için önemli değil diyenlere LA da gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lobb

Gold bot mu yapsam acaba bunlardan 12tane fln acabilirim pc de 106lvl charimla 60 yapsam salsam ichadelere :D

Şaka mı yapıyorsun
  • Bard+cleric solo kasarken (bot) nerdeyse hiç yatmıyor,pot harcamıyor tek sorun silahınızın durabiltysi oluyor onu en yüksek seviyede tutmaya çalışın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ::::::::::MAGE REHBER::::::::::
    17 yıl önce açıldı
    ### Rogue ### REHBER
    17 yıl önce açıldı
    Battle Priest Takı Rehberi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer 500k-1m sp si hazırda bulunursa pt bufflarıda açılırsa yüksek lwl'lerde çift yapılandırma olarak ptlerin aranılan charı olur.

Sade oyunu bilen kişilerin rahatlıkla uygulayabileceği bir rehber olmuş ellerine sağlık...
  • Güzel yazı ancak yeni bişey değil diyeyim benim için İki arkadaş olarak 96 lık ve 101 lvl iki tane Wiz bard ve Wiz Cleric karakterlerimiz wardı mevcutta sonra birertane daha karakter oluşturup onlarıda bard+cleric yaptık çok kısa sürede lvl atladık şuanda kendi Pt mizi kendimiz kuruyoruz . iki Bard cı tambur açıyor guard, mana tambur fiziksel ve büyülü attakları %41 emilim yapıyor diğer wizzlerde bol bol mob kesiyor. bide Warrior geldimi pt tam oluyor warsa kankanız öneririm bu yöntemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XIII -- 22 Nisan 2010; 20:14:35 >
  • Her zamanki gibi süpersin hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.