Bildirim
Nuker charı sahiplerine
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Eğer kafanda ki yapılandırma da fire varsa açmalısın. -
quote:
Orjinalden alıntı: _Sa_In_T_
Eğer kafanda ki yapılandırma da fire varsa açmalısın.
Evet var ama bakıyorum flame wave burning meteordan çok daha fazla dmg veriyor hemde ondan düşük lwl da? -
quote:
Orjinalden alıntı: xathnx
quote:
Evet var ama bakıyorum flame wave burning meteordan çok daha fazla dmg veriyor hemde ondan düşük lwl da?
[simage][/simage]
e ac o zaman -
quote:
Orjinalden alıntı: 0asisKinq
quote:
Orjinalden alıntı: xathnx
quote:
Evet var ama bakıyorum flame wave burning meteordan çok daha fazla dmg veriyor hemde ondan düşük lwl da?
[simage][/simage]
e ac o zaman
Arkadaşım yanlış anladın bilmeden yazmaFLAME WAVE BURNİNG YAZDIM!
-
Nasılsa 80 lvl olursan farm yaparsın o zaman zaten açarsın.Şimdi gerek duymasan bile ilerde açarsın. -
eger buildinde lightingi 60ta faln bırakcaksan aç ama light fire birlikte götürcem dersen açma gerksiz bi skill sadece alana vurma bakımından ii -
haydi ozaman açç açç açç -
arkadaşım o skili açmalısın çünkü alan atıyo wide senin işine yarar hızlı kasman için etrafına topladığında wide i vur hepsine gidiyo....aç bence -
bence nuker bir char meteor skilini açmalı -
Yapılandırmanda Fire Düşünüyorsan Açmalısın.
Kasarken iyi olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X