Şimdi Ara

nuker full int mi yoksa 7-1 mi ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: hipermurat

quote:

Orjinalden alıntı: hipermurat

snow shield ne işe yarıoda 7-1 dönemi bitti?

eet beyler cvp pls

snow shield 2 dakika boyunca magical vuruşları %20 absorve eder upladıkca bu değer artar tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: nopanic16

quote:

Orjinalden alıntı: KaJMéRaN

quote:

benim full int 48 spear nukerim var 4 gap olmasına rağmen hala açamadığım birçok buff skilli falan var memnun değilim o charımdan neyse

yeni bi char açmayı düşünüyorum onuda nuker yapmayı istiyorum fakat full int mi yoksa 7-1 hybird mü açsam diye arada kaldım daha önce hiç 7-1 hybird açmadığımdan size sorayım dedim sizce full int nuker mi yoksa 7-1 hybird nuker mi daha iyidir ???

1- Hybrid oLcak o adını bilmeden nasıl kasacaksın !?

2- Hybrid oL.

Önce kendin doğrusunu öğren ondan sonra millete caka sat
    Hybrid miş şu forumda senden başka hybird e hybrid diyen var mı bi bak istersen

Kardeş kusra bakma,doğrusu ne bilmiyorum ama ben hybrid diyorum öle bildim öle biliyorum....

• Hybrid= kırma = str ve inti karışık veren dmek (oyuna göre)

Bence spear gidiceksen 5-1 öneririm çünkü 7-1 gitmekden se bence full int olman daha iyidir... Çünkü o kada str sana çok fazla şey bahşetmez bare atak olsun...

Ama sword - shield kasıcaksan full int yada 7-1 olmanı öneririm

SPEAR SAN SAKIN FULL İNT GİTME...5-1 en iyisi die düşünüyorum benm çarım 5-1 gayet memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0aragon0 -- 12 Şubat 2008; 22:57:46 >
  • Hybird değil Hybrid dir
  • Beyler ben de 2 str 1 ınt blader kasıyom çok memnunum
  • quote:

benim full int 48 spear nukerim var 4 gap olmasına rağmen hala açamadığım birçok buff skilli falan var memnun değilim o charımdan neyse

yeni bi char açmayı düşünüyorum onuda nuker yapmayı istiyorum fakat full int mi yoksa 7-1 hybird mü açsam diye arada kaldım daha önce hiç 7-1 hybird açmadığımdan size sorayım dedim sizce full int nuker mi yoksa 7-1 hybird nuker mi daha iyidir ???

bence 9:1 benim charım 7:1 ama hiç bi meymelet olmadı full int olursan coldu bile açman yetersiz kalır hemen biçerler seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: gprst

Beyler ben de 2 str 1 ınt blader kasıyom çok memnunum

o chardan bi meymelet olmaz gelen geçen yatırır
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ScS_

quote:

Orjinalden alıntı: gprst

Beyler ben de 2 str 1 ınt blader kasıyom çok memnunum

o chardan bi meymelet olmaz gelen geçen yatırır

ehehhe kaşar olur o char unique altına giremezsin eliteler ezer neyse bence hybird falan hikaye itemlerin sağlam olsun her türlü açığı kapatırsın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.