Şimdi Ara

nuker full int mi yoksa 7-1 mi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim full int 48 spear nukerim var 4 gap olmasına rağmen hala açamadığım birçok buff skilli falan var memnun değilim o charımdan neyse

yeni bi char açmayı düşünüyorum onuda nuker yapmayı istiyorum fakat full int mi yoksa 7-1 hybird mü açsam diye arada kaldım daha önce hiç 7-1 hybird açmadığımdan size sorayım dedim sizce full int nuker mi yoksa 7-1 hybird nuker mi daha iyidir ???

• 70 ol ve o zaman karar ver hem charının bufflarını açmış hemde 7-1 veya full int yapmakta kolay karar verirsin ayrıca zaten en azında 70e kadar full int gitmen ii olcaktır çünkü yaratıklarda bolca nuke kullanıcaksın
  • manyamisboyss 7-1 spear yapılandırmasını çok güzel anlatmış ama benim merak ettiğim şey bu 7-1 nuker full int nukere göre daha hızlı mı kasar

bi soru daha : bu str leri her 7 levelde bir mi vermeliyiz yoksa en sonunda mı yani 70 levelden sonra mı vermeliyiz çünkü ilk başlarda full inte verirsek nukemiz daha çok dagame verceğinden dolayı nasıl yani cevap lütfen ???
  • diyorum ya işte 70e kadar full git sonra str ver daha kolay kasmış olursun
  • Bence full int git giyceğin kıyafetleride düzgün seçersen blueları fazlaysa (özellikle str) çok ii olur die düşünüorum
  • peki pvp de size göre hangisi daha iyidir
  • Şimdi snow shield serisi geldiği için benim düşünceme göre hybrid olmanın bi muhabbeti kalmadı.

Önerime gelince full int swor/shield+Light+Ice gidersen iyi olur.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kryyn -- 10 Şubat 2008; 17:26:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +8 Raptor mu +7 HB mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7-1 aç bnce
  • bu arada hoşgeldin silkroad bölümüne
  • foruma hoşgeldin diyelim çünkü daha yeni üye oldum akut13
  • oke saol.

Alemin kralı 7-1 nuker. Bide eline sword/shild aldın mı tank gibi olursun.
  • snow shield ne işe yarıoda 7-1 dönemi bitti?
  • ya bencede 7-1 hybrid yap. ama 70e kadar full int git. çünkü vuruş gücün çok önemli. 70den sonra ise pvpda en azından bi savunman olsun diye str ver.

sword+shield, ice ve light aç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kryyn

Şimdi snow shield serisi geldiği için benim düşünceme göre hybrid olmanın bi muhabbeti kalmadı.

Önerime gelince full int swor/shield+Light+Ice gidersen iyi olur.

Edit:İmla

haklısın zaten sword skilleriyle eğer silahın da sağlam olursa nuke kadar damage vurursun bicheon skilleriyle

imbule lightlig olsun cold lightlig bicheon git bide full int
  • 70 e kadar int git 70 den sonra full str ye wer 80 e kadar yeni char açma derim ben sahsen ayrica 5int 1 str 7int1 str den çok daha iyidir blue basmam işim olmaz diyorsan 7int1str werin blue larla 5int1 str cok rahat mag atack %100 olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: nopanic16

benim full int 48 spear nukerim var 4 gap olmasına rağmen hala açamadığım birçok buff skilli falan var memnun değilim o charımdan neyse

yeni bi char açmayı düşünüyorum onuda nuker yapmayı istiyorum fakat full int mi yoksa 7-1 hybird mü açsam diye arada kaldım daha önce hiç 7-1 hybird açmadığımdan size sorayım dedim sizce full int nuker mi yoksa 7-1 hybird nuker mi daha iyidir ???

1- Hybrid oLcak o adını bilmeden nasıl kasacaksın !?

2- Hybrid oL.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hipermurat

snow shield ne işe yarıoda 7-1 dönemi bitti?

eet beyler cvp pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaJMéRaN

quote:

benim full int 48 spear nukerim var 4 gap olmasına rağmen hala açamadığım birçok buff skilli falan var memnun değilim o charımdan neyse

2- Hybrid oL.

ukalâ

benim fikrimde diğer arkadaşlarımınki ile aynı 70 kadar full int sonra hepsini str'ye ver.

• Pure ınt olcam dersen ıce80 , light80 , bicheon80 , hauksal60 yada fire60 yap derim+protector set giyin. (bence hauksal60 = 1078 hp daha mantıklı geliyor , 60lvl firenin vereceği defans fazla olmaz , hauksal'dan gelecek 1078 hp str ile yapacağın pvp'lerde de baya işine yarayabilir diye düşünüyorum).
    7-1 olmak istiyorum dersen vereceğin bi kaç lvl str karakterinin phy yönünü biraz daha yükseltir (phy atak , defans ve balance bakımından) mag defans ve atak gücün biraz düşecektir , eğer yapabilirsen bi +7+8 weapon , mag atak açığını kapatabilirsin , mag defans için ise ana skill'in fire olsun derim str ve hybrid karakterler için fire ideal diye düşünüyorum. Ice70 light70 fire80 bicheon80 , protector giymeye devam
    Tabi bunlar benim şahsi fikirlerim , sen yinede kafana en yaktın karakter biçimini seç , ayrıca pure ınt'i bozmamak daha iyi gibi gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devil_88 -- 11 Şubat 2008; 2:56:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KaJMéRaN

quote:

2- Hybrid oL.

Önce kendin doğrusunu öğren ondan sonra millete caka sat
    Hybrid miş şu forumda senden başka hybird e hybrid diyen var mı bi bak istersen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.