Şimdi Ara

Nuker İçin Bu Gereklimi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaslar Bende birçok kişi gibi nuker char sahibiyim. Aklıma Takılan Bi soru var. Fire da Flame Body Trial adlı Buff Sizce Nuker için Açılması Gerekn Bir Skillmi?? Yazarsanız Sevinirm

Buda Resim
     Nuker İçin Bu Gereklimi??

• Flame Body serisi ile hemen altında yer alan Earth Fire serisini açmanı öneririm . . .
  • Aslında gerek yok ama ful-farm dediğimiz olayda açarsan daha bir hoş gözükür. Basarsın onuda kasarken..
  • Açmayı Öneriyosunuz Yani
  • Aç mutlaka işine yarıyacaktır . . .
  • Bahsi gecen buff phy damage ini % de oranında artıran bir bufftır. Sorunun cevabı ise yapılandırman ile alakalı. Eger silah skillerini kullanıyorsan acmanda yarar var sonucta silah skilleri phy attack yapan skillerdir.
    Eger yapılandırman 100 fire 100 light 100 cold sa yani silah skili kullanmıyorsan açmana gerek yoktur.
  • O kadar sp kasıyoruz tek amacımız daha iyi olabilmek bu oyunda. Ben max lv olunca açılmamış veya maxlanmamış skill görmek istemem. Onun sana sağlıyacağı phys dmg çok az olsa bile sonuçta bir görsel unsur. Charı satarken gerine gerine tüm skilleri max ve FF diyebiliyorsun. Bana sorarsan fazladan splerin varsa aç derim.. '' Tabi öncelikli skillerin max ise açmalısın bence''
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Weapon skilli varsa açmalısın azda olsa weapon skilleri ile vuruşun artar.
  • bana göre o skill sana kalmış senin tercihin ama %100 olarak onun altındaki seriye açman ŞART !
  • Açman Bence Saçmalık,İnt isen
    Çünkü; Phy Damage Veriyor,O da işine Yaramaz
    Edit:imLa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thermopylai -- 11 Mart 2009; 19:15:45 >
  • Arkadaslar Yorumlarınız İçin teşekkur Ederim. %80 ihtimalle açıcam çünkü Fire/cold/bicheon gitmek istyrm az bişede light tabi O yuzden Açıcam. Yorumlar için tekrar saolun
  • tercihimi sunuyorum

eğer light azıcık bişi gitceksen

52yap baride grass walk-speed açılsın
    cold 100
    fire 100
    heu/bich 100
  • Fire - cold - bicheon yapıyorsan bence fire da her şeyi maxlamalısın.
    Az da olsa hem şekil yönüyle hem güç yönüyle yararlı olur.
  • Gösterdiğin seriyi mutlaka açmalısın.
    Onun altında olanıda açabilirsin. Oda sana defans sağlıyacaktır.
    Fazla skill göz çıkarmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

O kadar sp kasıyoruz tek amacımız daha iyi olabilmek bu oyunda. Ben max lv olunca açılmamış veya maxlanmamış skill görmek istemem. Onun sana sağlıyacağı phys dmg çok az olsa bile sonuçta bir görsel unsur. Charı satarken gerine gerine tüm skilleri max ve FF diyebiliyorsun. Bana sorarsan fazladan splerin varsa aç derim.. '' Tabi öncelikli skillerin max ise açmalısın bence''

9sen sp kasmaya meraklısın sadece9o 4 skill i max lamak için 14814 sp gerekiyor
  • Açılması gerekir, 1 damage bile fazla vurmanı sağlayacaksa o skill açılır. Tabii bu skill ağacı senin için öncelikli olmayacak. Farm yapmadan max. tutman anlamsız.

Umarım amatör oyunculardan bilmemkaç SP, bilmemkaç dmg. vurmak için harcanılır mı diye aptalca bir yorum almam. Sözüm profesyonel ve tepeye oynayan oyuncular içindi çünkü. ;)
  • Bide benim bi sorum var

Arkadaşşlar ben cold bicheon light nuker im.Bicheonu tamamen kapatıp fire ı açmayı düşünüyorum.Şimdi iki sorum var

1.Bicheonu kapatıp fireı açıyımmı yoksa cold light bicheona dewam mı ediyim.Bicheonu kapatırsam el yakmayı fire yapmayı düşünüyorum.Ayrıca sword kalkan mı yoska spear mı giymemi önerirsiniz kalkanın blok şansı var ama spear daha çok vuruyo Bicheon kapalı olduğu için farketmicek zaten

2.Seçenek böyle dewam etmek Bicheonun yatır batırları var ayrıca comboları Sizce hangi yapılandırma daha etkilidir Pvp vs hangisini önerirsiniz

Herkese Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: avatar192

Bide benim bi sorum var

Arkadaşşlar ben cold bicheon light nuker im.Bicheonu tamamen kapatıp fire ı açmayı düşünüyorum.Şimdi iki sorum var

1.Bicheonu kapatıp fireı açıyımmı yoksa cold light bicheona dewam mı ediyim.Bicheonu kapatırsam el yakmayı fire yapmayı düşünüyorum.Ayrıca sword kalkan mı yoska spear mı giymemi önerirsiniz kalkanın blok şansı var ama spear daha çok vuruyo Bicheon kapalı olduğu için farketmicek zaten

2.Seçenek böyle dewam etmek Bicheonun yatır batırları var ayrıca comboları Sizce hangi yapılandırma daha etkilidir Pvp vs hangisini önerirsiniz

Herkese Saygılar

Bicheon'u kesinlikle kapatma, bir Full INT Chinese build silah skilleri olmadan düşünülemez. Yatır, batırların, 15 saniyelik phy. defans buffın, kalkanın ve kalkanının BR değerini 11% kadar arttıran passivein olmadan, sadece nuke sallayarak PvP yapamazsın. Bir de comboların yedirdiği statusler de var tabii ki, es geçilemeyecek kadar değerliler.

Bicheon Lv 100, Lightning Lv 100, Cold Lv 100'e oynamanı öneriyorum kesinlikle. Pişman olmayacağını garanti ederim.

Unique keserken, powerlevel yaparken, kasarken veya yüksek damage vurman gereken herhangi bir durum olduğunda (Event vs.) spear, PvP yapacağın zaman da S/S kullanırsın. Hem çok eğlenceli, skilleri zengin bir char olur ki favorilerimdendir, hem de çok güçlü olur.

Chinese Full INT oyundaki en iyi buildlerden biridir.

Eğer hangi skilleri açman gerektiğini bilmiyorsan çekinme, anlatabilirim. =)

• Griffith teşekürler.Ama fire daha çok vuruyo neyse ben böyle dewam edicem
  • 1548 sp var açma bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.