Şimdi Ara

nuker ile ilgili bir soru ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ilk defa nuker bi char kasiyorum. İmbueyu fire actim ve pro giyiyorum silkroad r oynadıgım icin fire cold light max leveldeler ve nukelerin hepsi acık asil sorum bicheon skillerinden hangisini acmam gerektigi en alttaki pasif skilli ve phy def veren buff skilini açtım baska skille gerek var mıdır nukelerle götürebilirmiyim bu isi ? (( 73 lvelde gelen skilli ac diyorlar sadece o sırayı mı maxlamam gerek ?))

tesekkürler.

• Sword nuker, Silkroad Online'da en çok SP'ye ihtiyaç duyan build. Şöyle söyleyeyim özetle; bicheon'daki tüm skill'leri açsan bile olur. Özellikle debuff veren kombolar, yatır-batır'lar; hepsi önemli. 105'e kadar nuke'lerle idare edebilirsin. Cave'de milyonlarca SP kasarsın ve hepsini max'larsın.

Evet, fire nuke'ler en iyisi. Lightning nuke'ler de iyidir. Cold nuke'lere şimdilik gerek yok, ileride SP bolluğu yaşadığında açarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sp sikintisi yasayacagimi cok fazla sanmiyorum faded falan bi sekilde devam ederim dedigin gibi devam edicem 100 e kadar nukelerle devam (debuff ve pasif skill haric) 100 den sonra bakariz duruma.

Tesekkurler sixsixsix ..

• 40 lı levellerde farmını daha uzun tutmanı isterdim doğrusu.
    90'lı levellere geldiğinde şayet setini iyi düzebilirsen kasmanı istediğim bir nokta var.
    Ben 100 cap varken inanılmaz hızlı kasmıştım o alanda.
    Jangan Cave'de 3.katta 4 köşede bulan uniqueleri keserek çok seri level alabilir veya sp kasabilirsin.

Ben, söylediğim gibi inanılmaz hızlı kasmıştım.
    İnsanlar bu kadar hızlı level almama hep şaşırırdı ama elle kasmak zorunda kalırdım bu uniqleri kesebilmek adına.

@SixSixSix'in de bahsettiği gibi ciddi bir sp ye ihtiyaç duyacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

40 lı levellerde farmını daha uzun tutmanı isterdim doğrusu.
    90'lı levellere geldiğinde şayet setini iyi düzebilirsen kasmanı istediğim bir nokta var.
    Ben 100 cap varken inanılmaz hızlı kasmıştım o alanda.
    Jangan Cave'de 3.katta 4 köşede bulan uniqueleri keserek çok seri level alabilir veya sp kasabilirsin.

Ben, söylediğim gibi inanılmaz hızlı kasmıştım.
    İnsanlar bu kadar hızlı level almama hep şaşırırdı ama elle kasmak zorunda kalırdım bu uniqleri kesebilmek adına.

@SixSixSix'in de bahsettiği gibi ciddi bir sp ye ihtiyaç duyacaksın.

Bu dediklerin aşağı yukarı 5-6 yıl öncesi için geçerli dostum.

• LightBloom L kullanıcısına yanıt
    Aynen.
    Düzeltiyorum.
    Taxi bulamaması durumunda diyelim biz ona. Alex'te gayet iyi kasabilir.
    Sp ihtiyacını da Alex Thief Cave'de görev yaparak halleder ve iş sonuçlanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.