Şimdi Ara

'NUKER' tam olarak nedir? açıklayabilir misinz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pasa gelde senı bı ctr ye yatırım nuke en imıs yesınler:D:D:D:D
  • pak bakayım neymıs nuker adam sen tıgerı kestınmı lan
    http://img459.imageshack.us/my.php?image=sro20060512171248843zo.jpg

ya bu resım nasıl cybercım ıyı bak ıkı nuker
    http://img266.imageshack.us/my.php?image=nuker3vm.jpg

• GORMEMISIN BIRI TG KESMIS GELMIS FORUMA KOYMUS :D kısmetse kesıcem beklıyorum ama bulamıyorum bulunca goruceksın hee bu arada tebrık kankı ama ben yınede sana bı ctr calısırım:D:D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberdanger -- 16 Mayıs 2006; 23:15:05 >
  • bn 3 kere kestim ama itemler hep lv20 civarı ama para edio yinede bıraktım çünkü gelene kadar bn uyuya kalıom:))
  • full int karekter yüksek magic atack vede lvl ile eline spear vererek en çok damegi vurur lvl 68 adama 68 +5 spear ver lvl 70 str adama bile 5000k vurur
  • quote:

Orjinalden alıntı: P4P800

full int karekter yüksek magic atack vede lvl ile eline spear vererek en çok damegi vurur lvl 68 adama 68 +5 spear ver lvl 70 str adama bile 5000k vurur

+5 e bile gerek yok {ayrıca 68 lvl silah yok } 64 +3 bir silahı olan full int sword veya spear level 66 dan itibaren 70 str lere kafa tutabilecek kapasitede Test edildi onaylandı

• Ben lvl 39 % 10 um.Nukeyım sadece full intsen tercih ederim.Çünkü int deilsen Az vururusun oda bı ısıne yaramaz.Ben str yım ama nukeyı acmadım.Bilıyorum ki az vurcam.Nuke ıle lvl 38 39 da en az 2000 bın vururusnuz.Kasmanız daha kolaylastırır.Ama full ınt olunca hp az oldugundan cabuk Ölürüsünüz.
    Name:Mrs.Smith
    Server:Athens
    LvL:39%12

Hepinize Başarılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrs.Smith -- 17 Mayıs 2006; 20:18:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: P4P800

full int karekter yüksek magic atack vede lvl ile eline spear vererek en çok damegi vurur lvl 68 adama 68 +5 spear ver lvl 70 str adama bile 5000k vurur

SEN 2 LEVEL ÜSTÜN ADAMA 5000K DAMAGE VUR SİLAHTA +5 OLSUN FARKETMEZ VE BURAYA BUNUN SS SİNİ KOY BEN OYUNUDA FORUMUDA SİLKROADLA İLGİLİ HERŞEYİDE BIRAKMAZSAM İNSAN DEİLİM.
  • BEyler ben sımdı archerım full int ım skıllerı nasıl werem?
  • nuker demek hani mortal kombat taki aduket varya onu bütün forrce skillerinde açan kişi demek ama ii deil sp en gidio ve 1 hafta uğraşmak zorunda kalıyon sen sadece vuruş skillerine ver ilk açılan büyünü lwl 9 yap ve o bitince forcenin ilk büyüsünü lwl 9 yap öle gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

Nuker element skillerinde level 30 da açılan skilli kasan arkadaşlara denir.Fire , Cold, Lightining skillerinde level 30 da açılan skillerdir bunlar.Bu arkadaşlar sadece bunları kasarlar ve bunlarla atack verirler.Fire ve lightining tavsiye edilir.AYRICA EN ÖNEMLİSİ HER LEVEL ATLAMADA KESİNLİKLE İNT e VERİLMELİDİR.AYRICA YİNE ÖNEMLİ BİR HUSUS NUKER OLAN BİRİNİN SPEAR YADA SWORD KULLANMASI ŞARTTIR.Sp farm ı da iyi yapması gereklidir.Ayrıca garment giymesi mantıklı densede bu kişiden kişye değişebilir.umarım yardımcı olmuşumdur.

"AYRICA EN ÖNEMLİSİ HER LEVEL ATLAMADA KESİNLİKLE İNT e" kesinlikle katılmıyorum sen 90 lvl adamın
    str sini görmedin herhalde bu sitede var bir gözat istersen yüksek levelli kişilerin resimlerine bakın hep str vermişler

• Arkadaşlar bence full int saçma bişi bi okçu için, full str yap okçuyu uzaktan saldır coldla, adam sana gelene kadar dümdüz olmazsa neyim. ayrıca str isen cold kullanacaksın ki phy. damage in artsın. eğer full int okçu full str okçuyu yatırır diyen varsa buyursun babel- char: HaKaN06 lvl 32 full str nuker değil-meraklısı da değil :D
  • Diyelim ki sword bir char var nukeci.Büyülerdende ligthing ve fire yi seçti.Weapon sikileri ile alakası olmucak mı hiç?Sırf fire ve ligthinge mi calişcak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: musti1989

Diyelim ki sword bir char var nukeci.Büyülerdende ligthing ve fire yi seçti.Weapon sikileri ile alakası olmucak mı hiç?Sırf fire ve ligthinge mi calişcak?

Olacak tabiki...Hidden Blade ve Killing Heaven Blade'de ustala$mazsan Glavie veya Spear seni zorlar...Bicheon'da Castle Shield ile ba$layan seri hariç geri kalanları maxlayacan...

Kimisi der Sword Dance'le senin i$in olmaz...Niye omasın nuke ata ata nereye kadar...Canın istedimi Bicheon'la monster kesecen,canın istedimide Nuke'larla...Sword'u benim için en iyi ve en zevkli char yapan bu zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

Nuker element skillerinde level 30 da açılan skilli kasan arkadaşlara denir.Fire , Cold, Lightining skillerinde level 30 da açılan skillerdir bunlar.Bu arkadaşlar sadece bunları kasarlar ve bunlarla atack verirler.Fire ve lightining tavsiye edilir.AYRICA EN ÖNEMLİSİ HER LEVEL ATLAMADA KESİNLİKLE İNT e VERİLMELİDİR.AYRICA YİNE ÖNEMLİ BİR HUSUS NUKER OLAN BİRİNİN SPEAR YADA SWORD KULLANMASI ŞARTTIR.Sp farm ı da iyi yapması gereklidir.Ayrıca garment giymesi mantıklı densede bu kişiden kişye değişebilir.umarım yardımcı olmuşumdur.

en fazla nuke damagei werenler full int spear/sword olanlardır.nuke magical bi atak oldugu icin magical atack ister,int e werilen pointlerde magical atak artırır,bu kişiler armor giymeli cünkü full int oldugu icin canları azdır,armorlar max fiziksel defans min magic def werir.armorun herhangi bi bonusu yoktur
    str ye we werilenler fiziksel damage artırır we bu adamlarda full str glave/blade dir ki bunlarında en iyi skili
    hurly speardır (elindeki silahı fırlatma) glave ciler için we tamamen fiziksel ataktır.full str lerde garment giymeliki mana ları azdır,garment giyerek mana harcamasını %20 kısarlar we hareketl hızıda(agility) aynı oranda artar,garmentler az fiziksel def max magical def werir
    burda full int yada full str olmayan lar ise half str /half int protector giyerler we her 2 skilde orta degerde
    full olanlar her birinde max damage werirken ,bunlar ortalama bi damage weirler we protector giymeleri gerekir,protector ise %10 mana harcanmasını kısar %10 agility artırır

• Ya Arkadaşalr Bladeyle Nuker Olunmuyormu Acil Cevap ?
  • arkadaşlar benimde lvl 17 glavecim var full str yim flame ve heuksala verdim kalan skilleri hiç birşeye vermedim ve garment giyiyorum sizce bu charın eksiklikleri varmıdır skiller doğrumu ayrıca lvl 21 blade ile yaptığım dövüşü 2 kere ben aldım sizce neler yapmalıyım ( biraz uzun oldu yardımlarınızı bekliyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TATAR!!

Ya Arkadaşalr Bladeyle Nuker Olunmuyormu Acil Cevap ?

nuke bladen cok statlarla ilgili strinin nukesi intci birinin soul cut i kadar felan vurur oda harcadığın mana ve sp ve zamana deymez.silahta ise silahım mgc atağı ile 32 iken elimdeki swordan daha cok mgc atağı olan bi balde cıkmıştı bana bayağı bi kulandım bunu herkes beni noob strci nuker sanıyordu. ama nuke nin dmg i görünce o0 oluyorlardı.
  • BEYELR BEN BU OYUNA YENİ BAŞLADIM AMA BURDA ANTALYA OYUNU DAHA KORE SERVERINDAN BU YANA OYNAYAN Bİ ABİYLE TANIŞTIM (ABİ DERKEN ADAM 30 YAŞINDAYDI)ADAM NE FULL INT NEDE FULL STR OLDEMİŞTİ BANA EŞİT SÜRDÜR BEN HEP OKÇU KASTIM SENDE DENE ANA ELEMEN BUZ OLSUN SAKIN BAŞKASINA ABARTILI VERME DEDİ VE SÖYLİYİM SANA DEDİ LVL 70DE SINIRDA SENİNLE AYNI OLAN PEKÇOK ADAMI YATIRIRSIN DEDİ SWORD FALAN DİNLEMEZ ÇÜNKÜ DONDORDUKTAN SONRA FULL İNTİ KESMEK SENİ FAZLA OYALAMAZ FULL STR İÇİNSE HIZ LAIM BİDE YARDIMCI ELEMENTİ LİHGT VERKİ HIZLI TOPUKLAMA BÜYÜN OLSUN BÖYLECE BAKTIN STR ADAM YATMIYO SENDE KAÇA KAÇA SAYTLANA SAKLANA KESERSİN VE ASALA HUNTER YADA TRADER OLMA EN KARLISI TİEF DEDİ BENDE UYDUM ADAMA BAKAM NE OLCAK AMA BEN BU HIZLA ANCA 2 AYDA 70 OLURUM NEYSE BAKARIM BU TUTMAZSA BAŞKA CHAR AÇARIM SPEAR FULL INT KASARIM NE YAPALIM Bİ PREMİYUM ALI VERİRİZ

• arkadaslar nuke gerçekten tehlikeli bir vuruş yani nuker tek başına ortamı talan etmesi biraz zor hpsi düşük ve skill atma zamanı fazla o yuzden takım halinde olup aniden attacklar yapilirsa oyunun en etkili silahı oluyor zaten pure int bi adam kasarken yanınızda eksik olmaması gereken en önemli şey hp ve mp potlar ama sonuc olarak bnden sölemesi öyle ortama cıkıp herkesi talan ederim hayaller kurmayin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.