Şimdi Ara

'NUKER' tam olarak nedir? açıklayabilir misinz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunu oynuyorum... nuker kelimesi çok geçiyor...Bilgisizliğimi bağışlayın....ne olduğunu ve nuker olmak için ne yapmam gerekir.?
    Yardımlarınız için şimdiden herkese teşekkürler..

• Nuker element skillerinde level 30 da açılan skilli kasan arkadaşlara denir.Fire , Cold, Lightining skillerinde level 30 da açılan skillerdir bunlar.Bu arkadaşlar sadece bunları kasarlar ve bunlarla atack verirler.Fire ve lightining tavsiye edilir.AYRICA EN ÖNEMLİSİ HER LEVEL ATLAMADA KESİNLİKLE İNT e VERİLMELİDİR.AYRICA YİNE ÖNEMLİ BİR HUSUS NUKER OLAN BİRİNİN SPEAR YADA SWORD KULLANMASI ŞARTTIR.Sp farm ı da iyi yapması gereklidir.Ayrıca garment giymesi mantıklı densede bu kişiden kişye değişebilir.umarım yardımcı olmuşumdur.
  • ben spear armor lvl 21 int (%20str) light im iyi char mı nuker olacam thieflik yapcam
  • teşekkür ederim.... bende archer fire char açtım ve full int verdim..giysilerimde protector....Giysiler konusunda kararsızım..böylemi kalmalı yoksa garment emi dönsem diye düşünüyorum....
    sizce......?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kogane

ben spear armor lvl 21 int (%20str) light im iyi char mı nuker olacam thieflik yapcam

eğer nuker olacaksan hiç str vermemiş olman gerekliydi.o yüzden nuker olman artık çok mantıksız olur.ya yeni char aç yada nukerlığı unut derim.Yeni char açıp full int sword fire nuker kasman en mantıklısı.Sadece bir öneri tabi.Başarılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erolbey

teşekkür ederim.... bende archer fire char açtım ve full int verdim..giysilerimde protector....Giysiler konusunda kararsızım..böylemi kalmalı yoksa garment emi dönsem diye düşünüyorum....
    sizce......?

Erol abi eğer ok skillerini fazla açmadıysan şuan için herşey yolunda derim sana.Hemen eline güel bir sword-kalkan yada spear al.ama sword kalkan daha iyi olur.Sonra heal pot satan amcadan curst heart questini alıp skill sıfırlama zımbırtısından toplayıp ok skillerinin hepsini sıfırla.tabi bunun için birazda para lazım.bunları yaparkende fire ve lightiningin level uplarına her level atladığında ver.level 30 olana kadar fire ın ilk skilliyle idare etmeye çalış.tabi bunun yanında kılıç menüsündende fazla abartmadan 1-2 skill kasabilirsin.Level 30 oluncada fire ve light nuke ü aç ondan sonra etrafa dehşet saçarsın.Kıyafetin bence garment olsun.Bu arada her levelde hepsini int e ver sakın aksatma onuda.

• Ben hiç str vermedim...Yukarıdada yazıyor full int verdim...Archer charda nuker olunamıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maalesef olmuyor yada şöle diyim olur ama seninle aynı level full int swordlu yada spearlı bir nukerın vurduğu damage e ağzının suları akarak bakarsın.Çünkü sword ve spearın magic attack ı ok a oranla çok daha fazla.en fazla spearın sonra swordun.ama swordun kalkan avantajı olduğu için senin için daha iyi olur.
  • Yardımların için çok sğl dostum...
  • Full Archer'da Spear veya Sword kadar nuker olursun...Nuke'lar Weapon Magical Damage değil,base Magical damage e bakar...Full int gitmi$ sword ile full int gitmi$ Archer'ın Lightning Nuke'u aynı damage verir...Fark sadece Weapon Damage'dedir.Ve tabi Skill'levelinde...Level 30'da Level 1 Nuke'lar Level 50'de ise Level 2 Nuke'lar açılır.Level 50 de açılan Nuke'lar asıl ve çok yüksek damage veren Nuke'^lardır...
  • Eminmisin ,bence deilsin.o zaman gel bunun demesini yapalım seninle.okçu bir nuker asla swordlu yada spearlı bir nuker kadar damage vuramaz.bunu üst levellere kadar oynayanlarda bilmeyen yok sanıyordum ama bir kişi varmış demekki.
  • abijim ben devam etçem charıma ztn 2 kere mi ne verdim str ye onu da 6 stat ztn bişi çıkçaını sanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kogane

abijim ben devam etçem charıma ztn 2 kere mi ne verdim str ye onu da 6 stat ztn bişi çıkçaını sanmam

6 tane verdiysen devam et o zaman ama genede ileride çok büyük bi fark olmasada full int nuker kadar vuramıycaksın.ama dedğim gibi çok büyük bir fark olmuycak.bu arada healt in için heuksalın sonunsaki skilli de kasmayı unutma.
  • okidoki bilader saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

Eminmisin ,bence deilsin.o zaman gel bunun demesini yapalım seninle.okçu bir nuker asla swordlu yada spearlı bir nuker kadar damage vuramaz.bunu üst levellere kadar oynayanlarda bilmeyen yok sanıyordum ama bir kişi varmış demekki.

aynı damage i tabi vuramaz...ama sen silah damage'inden bahsediyorsun...silah damage'inde dediklerin dogru ama Nuke'lar Silahlardan bağımsız skill'lerdir...Neden dersen Level 62 Spear ile de Level 1 Spear ilede Lightning Nuke aynı damage verir...

istersen bulabilirsek charlar'ı denemesini yaparız tabi.Sen Level 60 Sword ile Lightning Nuke atacan Elinde Level 60 Sword varken,ben de Level 68 okçu ile elimde Level 1 ok varken,Level 68 Fire Nuke atacam bakalım kim kimi yiyecek veya daha çok damage verecek.

• 1 YAŞIMA DAHA GİRDİM VALLA.BENCE HİÇ GİRMEYELİM BU KONULARA BİRAZ DAHA ARAŞTIR DANIŞ SAĞA SOLA ÖYLE KONUŞALIM.SONRA MAHÇUP OLURSUN.SENİN DEDİĞİN ŞEY MÜMKÜN OLSA O ZAMAN ELİNE SİLAH BİLE ALMAYA GEREK YOK.SÖLEDİĞİN ŞEYİ KAALE BİLE ALMIYORUM.NEYSE YİNEDE SENİ BOZMAK DEİL AMACIM DEDİĞİM GİBİ İYİ Bİ ARAŞTIR ÖYLE GEL DERİM BEN SANA.
  • hade be oldu anam biz afedersin salakmıyızda sürekli daha iyi weaponlar almaya çalışıoz eğer nukeler atack sabit olsa biz silah almazdık resmen saçmalamışsın yalnız nuker demek pure int magic char demektir 6str nin çok önemi olur ilerde nuker sadece int veren 1-51 lvl arası armor 51-57lvl arası garment 57-70arası yeniden armor giyen az canlı bol demageli bir chardır fire-linght en iyisidir nuker charın en büyük avantajı çok yüksek demageler verebilmesidir ama 3-4 saniyelik bi lagta yatma gibi huyu olan bir char oluyor ama hiç bir char bi bukerden hızlı lvl kasamaz kolay kolay
  • greyback sende gördün demi elemanın dediğini.güldüm geçtim sadece.ama asıl önemli olan bu deil.ÖNEMLİ OLAN DAHA BU OYUNA YENİ BAŞLAYAN VE OYUN HAKKINDA FAZLA BİLGİ SAHİBİ OLMAYAN ARKADAŞLARI YANLIŞ BİLGİLENDİRMEMEK.
  • ben nukerım ve ful ınt ım kolay yatıyorum ama ful str lere göre daha falza damge vuruyorum ve daha kolay lvl kasıoyurum
    bence nuker en ıyı carlardan bırısı resımde koydum ınsallah cıkmıstır

• bu resım neden kucuk cıkıyo
    ?????????????
    bı daha denıyım bakım olcakmı bu sefer
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.