Şimdi Ara

Nuker Yapılandırma..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli abilerim, sevgili kardeşlerim, hepinize selamlar..
    Konuyu açma sebebim, bütün kararlığıma rağmen bana tereddüt yaşattıran bir arkadaşımdır..
    Ares serverındayım ve 100 Lv. Bard çarımla sp farma başlayacagım, nuker kasmayı planlıyorum ve Premium PLUS olsun Ticket olsun hazır sayılabilirler,
    Tek sorun ise arkadaşımın 110 ile Nuker karakterlerin digerlerine göre daha altta kaldıgını savunmasıdır,
    Nuker açma amacım, Büyük bir istek ve arzu ile Job, pvp.. yapmaktır, Haliyle bir nebzede olsa arada unique kovalamak..
    Nuker karakterlerin Pvp de ne durumda olduklarını, hangi seviyede olduklarını birde siz degerli abilerimden, kardeşlerimden duymak isterim.
    *Lighting Cold Bicheon şeklinde yapılandırma olacak.. Görüşlerini videolar ile süsleyenlerede ayrıyetten teşekkürü borç bilirim..(Youtube Pvp video..)
    * NOT: Bir nukerin, bir warrior veya bir blade ile kafa tutması tabiiki söz konusu degil, Yani pvp'de en iyi karakter olmadıgını mutlaka biliyoruz. İstegim sadece oldukları konumun pvp yapılamayacak durumda olup olmadıgını veya itemlere bağlı olarak, o konuma hakim bölgenin alkışlarını alıp alamayacagını sizlerden görüşlerinizle, nedenlerinizle e birde videolarınız ile beklemekteyim..
    * NOT2: Ares serverında ong farm yapılır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadonTR -- 26 Mayıs 2010; 20:36:18 >

• Full int düşünmessen 70:70 yapılandırma düşünebilirsin

Senin için seçtiğim vidyo;

Full int FIRE NUKER;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi She Is Of Ren -- 27 Mayıs 2010; 17:04:14 >

• Crossbow'da dediğin işlevlerde kullanılabilir.Wizard'da kullanabilirsin ama PvP'de azcıkta olsa zorlanabilirsin. Ama tabii ki hangisinden daha çok haz alıyorsan onu kasmanı tercih ediyorum : )
  • bence full ınt tamımıyle fantezi carıdır onun ıcın kendın nasıl ıstıosan ona gore sekıllendır sonucta hersey sanba kalmıs
  • Nuker oyunda her şeyi yapabilen tek karakter bence.(bow'u da dahil edebiliriz.) Unique'ye gidilebilir.Pvp yapılabilir.Job'da başarılı olabilir. Mesela blade seçseniz unique kesme şansınız düşüyor.Wizard seçseniz unique dışında fazla başarılı olamıyorsunuz. Nuker'de ise her durumdan %100 başarı ile olmasa da belli bir yüzdede faydalanabiliyorsunuz.

Oynaması çok zevkli bir kere.İstediğinizde bir blader gibi combo atıp, kd yapıyorsunuz, istediğinizde bir wizard gibi atak yapıyorsunuz.

Pvp euların pvpleri gibi birkaç saniye sürmüyor.(warrior hariç.) Hp'si az olsada her charla pvp yapabilir düzeyde.

Bana göre bicheon+lightning+cold nuker için şu an en iyi yapılandırma.Pişman olacağınızı sanmıyorum.

Bence en iyi char kimsenin yatıramadığı değil, oynarken zevk aldığınız chardır.

• valla 93 nukerm var tibet serverında... snowLu 96 bladera kafa tutuorm.. fakat iş snowsuza gelnce nuker bi değer kazanmıor..setini sağlam dizmek nukern olmazsa olmazlarından.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.