Son iki legend de avrupayla çin arasındaki farkı kapattılar hatta bu uptade ile çinler daha güçlü oldu bence
Allah Eu char sahiplerine sabır versin
Glavier de iyi olacak gibi gözüküyor..O senin dediğin yatır batır işi yalan olur sen bow a yanaşabilirsen yatır batırı çekebilirsin..Her charın kendine göre üstünlüğü mevcut arkadaşlar.
[font="Microsoft Sans Serif"]ewet aqa bnde aynı fikirdeyim.. bnm char NuqeR sword+shield full fire+col gidiom..aynı zamanda full yatır-batır a veriom..super oluo..
Bow Kral itelemelerle yanına yaklaşılmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: semiq007
[font="Microsoft Sans Serif"]ewet aqa bnde aynı fikirdeyim.. bnm char NuqeR sword+shield full fire+col gidiom..aynı zamanda full yatır-batır a veriom..super oluo..
Bu ne yaa?
bana göre blade cold fire iş yapar kanısındayım. tabi bekleyip görmek lazım.
force ss cold nuker çin pvp lerinde çok iş yapar pill bug düzeldimi onuda merak ediyorum
Başlıgı okurken,Nukerlere yine tahta geçti okudum.
@sın2018 +1 pill bug geçti mi?
quote:
Orijinalden alıntı: _ARTiZ_
En iyisi bow kral...nukerler kraldı bence artık değiller....
quote:
Orijinalden alıntı: husoman
quote:
Bu ne yaa?
Şaka gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Eşsiz3Hilal
quote:
quote:
Bu ne yaa?
Şaka gibi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _ARTiZ_
1 harfle neler oluyor işte, türkçenin azizliği
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme