En geç 15 dakika içinde yeni hattınız aktif olmalıydı. Ben 11 numaramı turkcell'e taşıdım, eski sim kartım iptal olur olmaz, turkcell'în verdiği sim kartı taktım ve hattım hemen açıldı. Hiç bir sorun yaşamadım.
Fakat forumda gözlemlediğim kadarıyla avea ve özellikle vodafone'a taşınan hatlar saatlerce kapalı kalıyormuş.
Gerçekten büyük bir mağduriyet, insanlar o saatlerde önemli bir telefon bekliyorsa, yada rastgele bir kişi numarasını taşıyan kişiyi aradığında aradığınız numara kullanılmamaktadır anonsu duyarsa ne olur? (Bico arkadaşımızın beyanı ile vodafone taşınan hattını aradığında aradığınız numara kullanılmamaktadır diyormuş) bence rezalet bir durum. Mağduriyetinizin en kısa zamanda giderilmesi dileğiyle.
Teşekkür ederim. Neyse ki bu hat ikinci hattım. Eğer öyle olmasaydı gerçekten de çok mağdur olmuş durumda olurdum. Numaramı aradığımda hiç bir sinyal gelmiyor, direk arama sonlandırılıyor şu an.
benim konu hakkında bilgisi olan arkdaslar yokmu
Başvuru bizzat veya noter onaylı vekalet verdiği kişi tarafından yapılabilecek.
Nihayet bu sabah hattım aktive oldu. Ancak bu sefer de Avea'ya geçme sebebim olan faturasız hat şebeke içi konuşma paketleri ortadan kalktı. Eğer bu paketler veya benzeri avantajlar Avea'da tekrar yürürlüğe konulmazsa bu şebekede durmam için sebep kalmaz. Çok kötü oldu!
quote:
Orjinalden alıntı: bungee20
Hattın yönlendirmesi (şebekeler arası yönlendirme) henüz yapılmadığından o şekilde bir uyarı alıyorsunuz. Bu sorun özellikle avea'ya geçenlerde yada avea'dan diğer operatöre geçenlerde oluşuyor. Avea ilgili yönlendirmeleri zamanında yapmadığından arayanlar şebeke meşgul-hata tonu alıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: mfiz
Teşekkür ederim. Neyse ki bu hat ikinci hattım. Eğer öyle olmasaydı gerçekten de çok mağdur olmuş durumda olurdum. Numaramı aradığımda hiç bir sinyal gelmiyor, direk arama sonlandırılıyor şu an.
Selam Arkadaşlar 14 kasım tarihinde turkcellden avea geçmek için başvuruda bulundum bu gününe kadar taşıma işlemi olmadı ( 22 Kasım ) Taşıma işlemi en fazla 6 gün olmasına rağmen bana taşıma işlemini red veya kabulü gibi bir sms gelmedi Bu durumda ne yapmam gerekiyor ! Ayrıca Taşıma işlemini iptal edebilirmiyim !
quote:
Orjinalden alıntı: e00017
Selam Arkadaşlar 14 kasım tarihinde turkcellden avea geçmek için başvuruda bulundum bu gününe kadar taşıma işlemi olmadı ( 22 Kasım ) Taşıma işlemi en fazla 6 gün olmasına rağmen bana taşıma işlemini red veya kabulü gibi bir sms gelmedi Bu durumda ne yapmam gerekiyor ! Ayrıca Taşıma işlemini iptal edebilirmiyim !
yapman gereken telekomunikasyon kurumuna başvurman... ben pazartesi günü başvurumu yapacağım zira yönetmeliğe göre "İşletmecinin, taşıma sürecine ilişkin olarak Yönetmelikte belirtilen sürelere uymaması durumunda bir önceki takvim yılındaki cirosunun % 2 (yüzdeiki)’sine kadar ceza öder" şeklinde bir madde var.
aveayı aradım yoğunluğu bahane ediyor en geç yarın akşam açılır dedi tam 9 gün olmasına rağmen hala bugün git yarın gel diyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: nkrt
9 gün oldu hala turkcellden AVEAya geçemedim.
Avea turkcell yanıt vermedi diyor, turkcell ise bizim bir alakamız yok diyor.
Hay yarabbim.
Avea 25 kasım sabahı aktif olacak diye müjde verdi. :)
turkcell belli ki biraz çamur yapıyor ama engelleyemiyor
oh bee bugun cok guzel haber aldim..55573*5*8** taşındı ve VODAFONE tarafından servis veriliyor. [ Başka bir numara sorgula. ] arkdaslar 11.11.2008 tarihinde basvuru yapmistim.bu kadar uzun olmasinin nedeni aveanin sistemimin teklemesii...avea senden kurtuldumyaaa...o bana yeter...
quote:
Orjinalden alıntı: emre555
oh bee bugun cok guzel haber aldim..55573*5*8** taşındı ve VODAFONE tarafından servis veriliyor. [ Başka bir numara sorgula. ] arkdaslar 11.11.2008 tarihinde basvuru yapmistim.bu kadar uzun olmasinin nedeni aveanin sistemimin teklemesii...avea senden kurtuldumyaaa...o bana yeter...
avea ile alakası olduğunu zannetmiyorum.çünkü ben 3 günde geçtim aveadan vodafone'a
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_(87)
turkcell belli ki biraz çamur yapıyor ama engelleyemiyor
turkcell çamura yatıyorsa avea adam olacak müşterisi bekletildiği için telekomunikasyon kurumu'na başvuracak... nerde o günler...
merhaba arkadaşlar.bu numara taşıma programı kapsamında faturalı turkcell hattımı kontorlu turkcele çevirem mumkun mu? bazen opretaör değiştirmememiz için bize böyle kolaylıklar sağlıyabiliorlar ya,daha önce bunu yapabilen var mı? bir de yapılamıyorsa faturalı olan turkcellden kontorlu avea ya da vodafone'a geçebilmke mümkün mü?
quote:
Orjinalden alıntı: jool5
merhaba arkadaşlar.bu numara taşıma programı kapsamında faturalı turkcell hattımı kontorlu turkcele çevirem mumkun mu? bazen opretaör değiştirmememiz için bize böyle kolaylıklar sağlıyabiliorlar ya,daha önce bunu yapabilen var mı? bir de yapılamıyorsa faturalı olan turkcellden kontorlu avea ya da vodafone'a geçebilmke mümkün mü?
her yöne istediğiniz oparatörün faturalı yada kontörlü hattına geçiş mümkün
14 Kasım 2008 başvurduğum turkcell hattım bugün 26 Kasım 2008 tarihinde avea geçmiş bulunmaktadır ( Tam 12 Gün Sonra )
türkcell faturalıdan kontorluye geçiş mümkün mü? bunu yapan duyan var mı?
quote:
evet mümkün o geçişlerde başladı
quote:
Orjinalden alıntı: e00017
14 Kasım 2008 başvurduğum turkcell hattım bugün 26 Kasım 2008 tarihinde avea geçmiş bulunmaktadır ( Tam 12 Gün Sonra )
Aynı tarihtede ben AVEA geçmek için başvurdum hala bekletiyorlar,bakalım kaç gün daha bekleyeceğim.
quote:
Orjinalden alıntı: çok geç
quote:
evet mümkün o geçişlerde başladı
evet başlamış.güzel bi hizmetti,bunu telsim yapıodu turkcell yapmıyordu daha 1 ay öncesine kadar.aradığımda böyle birşeyin mümkün olmadığını söylemişlerdi fakat az önce aradım herhangi bir turkcell extradan bu işlemi yapabileceğimi söylediler.bence çok çok daha karlı kontorlu hat kullanmak,hele ki 532 li bi numara ile :D
aveadan turkcele geçmiş olan hattı turkcelden aveaya geçirmek mümkünmü?
arkadaşlar vodafone sitesinde numara taşıma bölümü var,internet üzerinden de yapılıyormu başvuru bu şekilde..