Şimdi Ara

Numara Taşınabilirliğinde SIk Sorulan Sorular ve Merak Ettikleriniz? (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
4
Favori
340.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone faturalı hattım var tahutnamesi aralık ayında dolacak cayma bedelini ödemeden başka operatore geçebilir miyim bu konuda yardımcı olabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat devir işlemi için ne gerekli ve ücreti ne kadar bilen var mı

• Merhaba arkadaslar dun vodafone turkcell gecmek icin tasima iicin turkcell gittim faturali olarak tasinacak ama bana hazir kart yedek sim verdiler sikinti olurmu acacaba sordugumda artik hepsi birlesti sikinti olmaz dedediler ama bilen varsa yazabikirmi acaba?

• Ben bir şey merak ediyorum turk telekomdan turkcelle geçince cihaz almak için kullanılan puanlar siliniyor mu ?

1.5 yıldır avea kullanıyordum turkcell geçtim
  • Bisey sorıcam.Aveadan Turcell e gectim 3 gun önce ama eski hatimida yeni hatimida taktim.belki hat açilir diye 3 gun gecti hala acilmadi. Ama şimdi eski(avea) yi cikarttim.Bilenler nolur cevap versin nezaman açılır hat.

• yeni hat alımında 3 ay durma zorunluluğu devam ediyor mu örneğin vodafondan yeni bir hat alıp 3 hafta sonra türkcele geçiş yapılabilir mi
  • Arkadaslar 2 gun once numara tasimak icin vodafone basvurdum sms falan gelmedi simdi yarın gitsem turkcell basvursam olurmu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: vedat25617

yeni hat alımında 3 ay durma zorunluluğu devam ediyor mu örneğin vodafondan yeni bir hat alıp 3 hafta sonra türkcele geçiş yapılabilir mi

Bende merak ediyorum bu cevabı.

• 24 Saatte veya en geç 48 saat içerisinde geçiş olması lazım sanki ev nakliye ediyoz anasını satıyım.
  • vedat25617 V kullanıcısına yanıt
    Ediyor arkadaşlar devam bayiden sordum vodafone,pttcell,teknosacelle sordum 90 gün geçmesi lazım dedi fatura olarak değil 3 fatura değil olay hattın aktifleştirildiği tarih itibariyle 90 gün

• Numara taşıdığımız operatörde 12 ay devlete vergi ödememe durumu vardı. Bu hala devam ediyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vedat25617 V kullanıcısına yanıt
    devam ediyor. ancak 90 gun sonra gecis mumkunmus bugun sordum.
  • Türktelekom hattımı kaybettiğim için hattımı vodafone'ye taşıdım ama türktelekom hattımdaki kişileri kaybetmeden önce yedeklemediğim için yeni hattım da yok türktelekomdan alma gibi bir şansım var mı ne yapmalıyım?
  • Merhaba, hat taşıyıp simcard değiştirilince google authenticator gibi 2 adımlı doğrulama araçları hala kullanılabiliyor mu? Yoksa hat taşımadan önce bunları devre dışı bırakmak gerekir mi?

• Numarımı Vodafone'a taşıdım. Turkcell de min paket 45 liralara gelmiş. Taahütümde bitmiş.

Turkcellde çalışan kız Vodafone a taşıyın, fiyatlar uygun dedi, taşıdıktan sonra geri gelin bildirin gibi bir cümle kurdu o kalabalıkta anlamadım.

Vodafone'a geçişim sağlandı 1-2 güne bu hat kapanıyor. Faturalarımı da ödedim. Turkcell'e tekrar gitmek gerekli mi, numara değişimi yaptığımı belirtmek adına ?

Fatura işi ne olacaktır ? Örneğin son fatura kesiminden sonra 3-5 gün daha kullandım teli. O 3-5 günün ücretini tam mı isteyecek yoksa 3-5 gün üstünden mi hesaplayacak ne zaman kesecek faturamı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 9 Temmuz 2019; 16:23:26 >
  • Merhaba , hattımı 1 hafta önce Turkcell den Türk Telekoma taşıdım. Hiç memnun değilim geri dönebilme şansım var mıdır ?

• Geçen hafta Turk Telekom'dan Vodafone'a hat taşıma başvurusu yapmıştım. Bugün hat onaylandı, taşındı. Türk Telekom'da yeni bir tarife gördüm gittim sordum. 30 gün geçtikten sonra, yeni müşteri alımı yapan tarifelere geri dönebiliyormuşum ama 30 TL ceza alıyorlarmış. 90 gün beklersem cezasız yeni müşteri gibi dönebiliyormuşum.

1 ay kullanırsam vodafone'dan da aylık 20 TL indirimi ceza olarak ödemem gerekecek muhtemelen. 1 ay bakayım beğenmezsem geri döneceğim.

Bu arada hat aktif oldu ama hiçbir hizmete ulaşamıyorum. 542'yi arıyorum, beni abone olarak görmüyor. online işlem şifresi almak istiyorum "kurumsal aboneliklerde sadece ana numara sifre alabilir. lutfen musteri hizmetlerini arayiniz" diye cevap geliyor. ilk günden çok fiyaskoyla başladı vodafone. internet, tarife tanımlandı mı, tanımlandıysa ne kadar kullandım vs. bilmeden kullanıyorum öyle.

• Turkcell'den TürkTelekom'a geçtim ama ben de memnun değilim çekmiyor ya da çekim oranı düşük gözüküyor, sıkıntı değil gerçi 3 ay kullanıp yeni müşteri olarak geri dönmeyi düşünüyorum daha iyi tarifelerle! Neyse problem bu değil de taşıdığım hattım da açık diğeri de tekinin açık olması gerekmiyor muydu ? birini kapanacak sonra diğerine geçeceksin demişti TTbayii ama kapanmadan geçebilirsiniz diye mesaj gelince değiştirdim hattı. Şimdi eski hattı kapatmam gerekiyor mu kendisi mi kapanacak? Ekstra ödeme olayı vs olacak mı! Bilen var mı bu olayları ben pek hat taşımaya alışık değilimde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 28 Mart 2020; 13:46:14 >
  • 1 ay önce TT dan hattımı 3 ay cayma bedeli yok kampanyasından taşıdım. Evde nerdeyse mobil üzerinden görüşme yapamıyorum. Bu sebeple hattımı Turkcell e taşımak istiyorum.

Cayma hakkımı kullanırken eski operatöre mi dönmemiz gerekiyor ? Cayma bedel konusunda sıkıntı yaşayan var mı ?

Tavsiyeleriniz olur mu ?
  • Merhabalar şuan turkcell liyim taahhüt bitmek üzere 60 tlye 14 gb İnternet artı 5 gb sosyal medya youtube da gecerlı 1000 dk paketini kullanıyorum ama yeni paketlere bakıyorum daha az ve pahalılar numaramı taşımak istiyorum turk Telekom memnun olan yok Vodafone a taşıyım diyorum o nasıldır ve numaram değişmeden bu işlem olurmu acaba

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.