Şimdi Ara

Numara Taşınabilirliğinde SIk Sorulan Sorular ve Merak Ettikleriniz? (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
4
Favori
340.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcellin alternatifi tt dir vodafone değil, tt den memnun olmayan vodafone kullansın bir ay, telefonu atar dumanla haberleşmeye başlar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Bilmemki arkadaşım ttden memnun değil çekmiyor diyor genelde üst mesajlarda da memnun değilim yazıyorlar turkcell çekim vs iyi ama gereksiz pahalı paketleri hemde çok fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yeni vodafone da turkcelle geçmek için başvurdum . Fiyatlar uygun vodafone da ama ben hiz ve çekim sorunları yaşadım

• Ağustos sonunda turkcelldeki taahhütüm bitiyor, farklı operatöre geçiş başvurusunu ne zaman yapmalıyım? Epey farklı bilgi var netleştirecek olan varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcanata

Geçen hafta Turk Telekom'dan Vodafone'a hat taşıma başvurusu yapmıştım. Bugün hat onaylandı, taşındı. Türk Telekom'da yeni bir tarife gördüm gittim sordum. 30 gün geçtikten sonra, yeni müşteri alımı yapan tarifelere geri dönebiliyormuşum ama 30 TL ceza alıyorlarmış. 90 gün beklersem cezasız yeni müşteri gibi dönebiliyormuşum.

1 ay kullanırsam vodafone'dan da aylık 20 TL indirimi ceza olarak ödemem gerekecek muhtemelen. 1 ay bakayım beğenmezsem geri döneceğim.

Bu arada hat aktif oldu ama hiçbir hizmete ulaşamıyorum. 542'yi arıyorum, beni abone olarak görmüyor. online işlem şifresi almak istiyorum "kurumsal aboneliklerde sadece ana numara sifre alabilir. lutfen musteri hizmetlerini arayiniz" diye cevap geliyor. ilk günden çok fiyaskoyla başladı vodafone. internet, tarife tanımlandı mı, tanımlandıysa ne kadar kullandım vs. bilmeden kullanıyorum öyle.
    Merhaba hocam aynı hata bendede oldu 2 sene önce vodafone taşıdım ne yanımda uygulaması dediğiniz gibi sadece hat sahibi şifre alabilir vs kızdım başka operatöre geçtim şimdi yine vodafone taşıdım hat yarın aktif olacak sorunuz çözüldümü çözüldüyse nasıl yaptınız söylerseniz sevinirim yada sizde dayanamayıp başka operatöremi geçtiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 30 Ekim 2020; 10:39:27 >

• İlk taşıyınca oluyormuş o ya. 1-2 gün sonra çözüldü sonradan, şimdilik sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bcanata

İlk taşıyınca oluyormuş o ya. 1-2 gün sonra çözüldü sonradan, şimdilik sıkıntı yok.

Sağol hocam hat aktif olacak bugün inşallah aynı şeyler olmaz

• 2 ci hattı turkcell taşımak istiyorum ne gibi avantajlar var yeni gelenlere
  • Arkadaşlar ben şimdi bir vodafone faturasız hat başvurusu yaptım. Yarın bayii'ye gidip alacağım hattı. Ve hattı kaç gün sonra başka operatöre taşıyabilirim?

• 0 numara mı aldınız eğer 0 numara aldınız sa açılma gününden itibaren 90 gün geçmesi gerekiyor 91.günde taşıma işlemini başlatabilir siniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0 Faturasız.

• Dediğim gibi 90 gün beklemeniz gerekiyor 91. gün taşıyabilirsiniz

• Hattı imza attırdığımız anda hat açıldı. Kaldı 89 gün, ya nasip :D

• Kolay paketler mağazalardan nakit ile satın alınıyor mu?

• Hayırlı olsun

• Çok sağolun hocam. :)

Vodafone  Numara Taşınabilirliğinde SIk Sorulan Sorular ve Merak Ettikleriniz? Turkcell

• phasan P kullanıcısına yanıt
    şuan hangi tarifede turkcell hattınız? veya sadece hediyelerimi kullanıyorsunuz acaba?

• Lexco kullanıcısına yanıt
    Suan hediyeler kullaniyorum asil kullandigim hat turk telekom

• Turkcell faturalı hat kullanıyorum, hat üniversiteden sonra değiştirmedim ve babamın üzerine. Farklı şehirlerde yaşıyoruz, numara taşıma işim olduğunda sağolsun dediğim tarifeye geçip bana kargoyla gönderiyor. Aklıma takıldı, yine başvuruyu babamın üzerinden (tc vs. aranınca evet deme gibi) yapsak direk bulunduğum yere sim kart gönderilebilir mi? İnternet üzerinden başvuru yapıldığını gördüm de, adamı da hiç uğraştırmadan yapsam eve gelse, çok irdeliyorlar mı? Veya bu şekilde direk bana gelebilmesinin yolu var mı? Teşekkür ederim.

• Telefon ısınma

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.