Şimdi Ara

Numaralı Lens Kullananlar Mutlaka Okusun!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
8
Favori
192.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer ki astigmat sorununuz yoksa kesinlikle denenmesi gereken bir lens öneriyorum. Coopervision firmasının BIOFINITY modeli. 1 aya kadar gözde kalabiliyor. Ben Focus Night&Day ardından Acuvue OASYS denedikten sonra bu lensi aldım muhteşem bir lens diyebilirim. 1-2 gün de bir çıkarıp solüsyonla yıkayıp geri takıyorum. Gözünüzde hissetmiyorsunuz sabah kalktığınızda rahatsız etmiyor göze tam uyum sağlayıp lens ile göz arasına göz yaşı kalmasını engelliyor çok keskin ve net görüş sağlıyor. 30 gün gözde kalabilen lensler içinde en yüksek su oranına ve oksijen geçirgenliği en yüksek lens.

Numaralı Lens Kullananlar Mutlaka Okusun!!!

quote:

Su içeriği % 49 olup UV Filtresi vardır. Geniş üretim parametresine sahiptir.
    Kontak lenslerinizi gün içinde geç saatlere kadar ve hatta gece boyunca takma düşüncesi sizi endişelendiriyor mu?

O zaman endişelenmeyin, artık başka hiçbir lense benzemeyen yumuşak, esnek, nefes alabilen bir lens var – Biofinity.
    Biofinity Aquaform materyal teknolojisiyle üretilmiştir. Aquaform silikon hidrojen materyal, lens düzeyinde gözlere yüksek derecede oksijen geçirgenliği sağlar. Bilindiği gibi yüksek oksijen geçirgenliği olan kontak lensler, kullanıcılar için daha beyaz, daha sağlıklı görünen gözler kazandırır.

Biofinity, ayrıca yüksek miktarda su içeriği sayesinde lensin yumuşak ve esnek olmasını sağlar böylece gün boyunca ve gece rahatlık sunar.

Mükemmel su dengesi ile fevkalade yüksek derecede oksijen içeriğini birleştiren Biofinity sizi neredeyse lens takmıyormuş kadar doğal hissettirir. Yüksek oksijen geçirgenliği ve doğal olarak ıslanan materyal gece boyunca kullanım için daha güvenli bir lens yaratır ve bunu daha beyaz, daha sağlıklı görünen gözlerle sonuçlandığı ortaya konmuştur.

Katkı maddeleri, kaplamalar, ıslatıcı ajanlar ya da yüzey iyileştirmeleri içermeyen Biofinity gerçek konfor ve doğal nefes alabilirlik sunarak günün her anında ve gece boyunca size gelişmiş kontak lens performansını sağlar. Böylece kontak lenslerinizi dilediğiniz şekilde rahatça kullanmak için özgür olursunuz.

quote:

Biofinity Teknik Bilgiler
    Lens Tipi : Saydam yumuşak kontak lens
    Kullanım Şekli : Aylık planlı değişim
    Ambalaj İçeriği : 1 kutuda 6 adet (blister ambalajda)
    Su İçeriği : %49 (Gece gözde kalabilen lensler arasında en yüksek su içeriğine sahip ürün)
    Temel Eğri (BC) mm. : 8.60 mm
    Çap (Dia) mm. : 14.00mm
    Lens Materyali : Comfilcon A
    Merkez kalınlığı : 0.08 mm (@-3.00D)
    Oksijen Geçirgenliği (Dk) : 128
    Oksijen İletimi(Dk/t) : (@-3.00D) 160
    Görünürlük Rengi(tint) : Var
    İç-Dış işareti : -
    Diğer Özellikler : Gün ve gece boyunca (30 gün) sürekli kullanım için CE onaylı üst sınıf Silikon Hidrojel lens.

• arkadaşlar en azından yeni alacaklar için söylüyorum, kafanıza göre veya buradaki yorumlara göre lens almayın. görme numaranızdan başka diameter unsuru var. kornea çapı demek oluyor. mesela ben purevision denemek istiyorum ama istediğim çap yok. şimdilik softlens 38 kullanıyorum. çok da memnun değilim. solusyonu değiştireceğim, yeni bir çift ile deneme yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: laska

arkadaşlar en azından yeni alacaklar için söylüyorum, kafanıza göre veya buradaki yorumlara göre lens almayın. görme numaranızdan başka diameter unsuru var. kornea çapı demek oluyor. mesela ben purevision denemek istiyorum ama istediğim çap yok. şimdilik softlens 38 kullanıyorum. çok da memnun değilim. solusyonu değiştireceğim, yeni bir çift ile deneme yapacağım

Kesinlikle katılıyorum göz numaranız dışında gözle ilgili diğer ölçümleride yaptırıp cap ve temel eğri değerlerinizi bilmeniz gerekmekte ki en uygun lensi seçebilesiniz.
  • mesajim bulunsun. Faydali bir paylasim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilmec

bende acuvue toric aldım, ilk defa kullanacağım için 1 kutu aldım. 80tl (3 taksit) den aldım ben, siz kaçtan aldınız?
    toric lensler satıcıların ellerinde bulunmuyor. hatta toptancıda da bulunmadığı oluyormuş. Belki kargo geç gelebilir.

79 tl ye aldım.. tabi artı solüsyün hediyesiyle birlikte.. birde el temizleme jeli de gönderiyorlarmış. gelsin bakalım.. bu lensleri bir bitireyim. birde air optix toric lensi deniycem. bakalım hangisi gözümüze rahat gelecek. ama lens marketten aldığım acueve oasys toric lensler çok rahat geldi ki ilk defa lens kullanmama rağmen. sadece sağa sola bakarken lensleri gözümde hissedeyorum. oda dikkat edersem. onun dışında bir odaklama sorunu falan kesinlikle yaşamadım.
    lensmer.com u öneririm. sipariş verdiğim gün kargoya vermişler birde elime geçsin lenslerim o zaman yine paylaşırım..

• ben alerji maduru olarak söylemek istiyorum
    o2 air optix kullanıyordum cidden çok memnundum ama 2 yıl kullandım gözümde alerji nüksetti sonuçta alerji nasıl olcak hangisinden almicak diye kesin bir şey söyleyemezsiniz. ama çok yanlış yapmadım değil uzun süre hep gözümde yatıyor kalkıyordum kesinlikle hergün çıkarın ve refresh kullanın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: senechaux

Arkadaşlar merhaba. Lens kullanmaktayım,lenslerim bittiği için haftasonu izmirde gezmediğim yer kalmadı. Bausch & Lomb Purevision modelini kullanmaktayım. Gezdiğim yerlerde en ucuz denk geldiğim 70 tl dedi,kataloğunda ise fiyatı 90 tl idi. Adama ben 45 ten alıyorum dedim,inanmadı;öyleyse al stok yap dedi üstüne!!

Dün;
    www.lensci.com
    Bad Request
    http://www.lensci.com/#
    adresinden sipariş verdim ve şaka gibi bir fiyata maloldu bana, kutusu 6 taksitle 32 TL ye geldi!!! Gerçekten bukadarda olmaz,insanlar bukadarda aptal yerine konmaz,bukadar kolaymıdır böyle para kazanmak ya. Normal fiyatı 45 tl fakat 3 kutu alana 1 kutu hediye ediyorlar ve 6 taksit yapıyorlar kredi kartına. Dün sipariş verdim ve bugün elimdeydi,kargo parasınıda kendileri ödüyorlar. Güvenle alışveriş yapabilceğiniz bir site.

OPTİKÇİLERE

benim kullandıgım ve dun 50 lira nakit aldıgım lens lensmarket.com da 52 lira lensci.com da 43 lira ne anladım ben bu işten

bende bi arkadaşın dediği sahte ya da kaçak olayına katılıyorum giyim-aksesuar-elektronik neyse ama sağlık sektöründe biraz dikkat lütfen.
    elimde kanıt ama burası türkiye yakında insanın da sahtesini yaparız.

ayrıca olarak baslıgı acan arkadasın yazısında sanki reklam kokusu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morphenion -- 22 Kasım 2009; 1:19:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Acuvue OASYS Toric kullanan bir arkadaşım var o da çok memnun.
    Ya şimdi aklıma takıldı, Toric kullanan arkadaşlar açıyı nasıl ayarlıyor? İşaret mi var lens üzerinde? Benim bildiğim kadarıyla astigmatta sabit durması lazım lensin gözlük gibi. Yani, direksiyon gibi sağa-sola dönerse düzeltmez astigmatı.

Evet üstünde işaret var ona göre takılıyor göze. Zaten lens göze takıldıktan sonra dönme yapmıyor.
  • Arkadaşlarwww.harbioptik.com 'da piyasada bulduğunuz en ucuz fiyattan %20 daha ucuza veriyorlar , siz en ucuz bulduğunuz internet sitesini söylüyorsunuz adamlar da bakıp o fiyat üzerinden indirim yapıyorlar. Ben uzun zamandır acuvue oasys kullanıyorum ve hiç problem yaşamadım , yalnız verdikleri kutuların üzerinden sağlık bakanlığı ya da sanayi ve ticaret bakanlığı etiketi olmuyor uzun zamandır başka yerden almadığım için de tam hatırlamıyorum , normalde piayasada satılan lenslerde böyle bir etiket var mı ? Bu yüzden sahte mi acaba endişesine kapıldım ama adamların da 4 tane dükkanı var İstanbul'da heralde sahte olsa bu kadar rahat iş yapamazlar diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tricer

Arkadaşlarwww.harbioptik.com 'da piyasada bulduğunuz en ucuz fiyattan %20 daha ucuza veriyorlar , siz en ucuz bulduğunuz internet sitesini söylüyorsunuz adamlar da bakıp o fiyat üzerinden indirim yapıyorlar. Ben uzun zamandır acuvue oasys kullanıyorum ve hiç problem yaşamadım , yalnız verdikleri kutuların üzerinden sağlık bakanlığı ya da sanayi ve ticaret bakanlığı etiketi olmuyor uzun zamandır başka yerden almadığım için de tam hatırlamıyorum , normalde piayasada satılan lenslerde böyle bir etiket var mı ? Bu yüzden sahte mi acaba endişesine kapıldım ama adamların da 4 tane dükkanı var İstanbul'da heralde sahte olsa bu kadar rahat iş yapamazlar diye düşünüyorum.

ben de aynı firmanın bakırkoydeki mağazasından alıyorum. gidecek olanlara tavsiyem düşük fiyat araştırıp öyle gitsinler.
    adamlarda sahtecilik oldugunu zannetmiyorum. hem dediğin gibi şube çok hem de hem ben hem de arkadaşlardan gidipte 'şu an elimizde yok' diye bişey duyan olmadı. bir nevi toptancı gibi çalışıyorlar. eğer "sahtenin toptancılığını" yapıyorlarsa helal olsun:D

• Bakırköy'deki arkadaşlar için Kızılay'ın karşısındaki optik mağazasını tavsiye edebilirim. Sanırım adı İdeal optikti tam hatırlamıyorum ama Focus Night & Day heryer 120 110 ve en ucuz 85 TL fiyat verirken 70TL'den aldım kutusunu. Nette sadece bir yerde daha ucuza bulmuştum ama onda da adamları aradım Bakırköy'de olmalarına rağmen lensler oraya gelsin ödemeyi yapıyım önce elden alıyım dediğimde (Kargo bekliyecek insan yok evde) yan çizdiler ve nedense güvenemedim.
  • 10 sene olmuştur
    carl zeiss kullanıyorum
    uzun süre çıkarmamaktan kaynaklı sorunlar (2 ay hiç çıkarmadığımda olur) dışında hiç bir zaman sorun yaşamadım
    oda batma sorunundan başka hiç bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddd

8 Yıldır lens kullanıyorum. Heralde tüm markaları denemişliğim vardır :). Ne kadar kaliteli denilen lens varsa gözüme uymadı ve rahatsız etti. Biomedics gibi en ucuz lensleri kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamıyorum.
    Denizede, havuzada giriyorum. Takarken veya çıkarırken çoğu zaman sabun bile kullanmadan sadece ellerimi yıkayarak takıyorum. Yere düşen lensleri bile bi süre solüsyonda tuttuktan sonra kullandığım çok olur :)
    1 Aylık diye geçen lensleri 2 aydan aşağı kullanmıyorum. Her gün sölüsyon yenilemiyorum, sadece azar azar ek yapıyorum kabına.

Tüm bunlara rağmen 8 yıldır gözüm ne iltihap kaptı, ne de kızardı. hiçbir problem yaşamadım.
    Tek dikkat ettiğim nokta her gece lensleri kesinlikle çıkarıyorum ve evde mecbur kalmadıkça gözlük kullanıyorum.

Lens kullanmaya başladığımda gözüm 7,5 derece hipermetrop 1,5 derece astigmattı. Şu an 6 derece hipermetrop 1 derece astigmatım var. :) yani düzeliyor. Yaşım 23 ve göz kusurum doğuştan geliyor.

Siz de benim yaptıklarımı yapın demiyorum herkesin göz yapısı farklıdır. Lens kullanımında temizlik önemlidir.

Bu arada lensmarketten alışveriş yapıyorum iyi günler :)

Tam olarak beni anlatmışsın dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Benwww.opmer.com vewww.lensoptik.com.tr 'den alıyorum. Son zamanlarda Acuvue OASYS aldım hep. En memnun kaldığım lens bu biomedics'i bıraktıktan sonra. Hiç kaçak-sahte ürüne denk gelmedim. lensoptik.com.tr her siparişle ücretsiz solüsyon da veriyor ancak internet üzerinden atılan mesajlara cevap vermiyorlar. Sistem hatası diye tahmin ediyorum şimdilik. Opmer.com ise çok ilgili.

Ben de purevision, advance ve oasys denedim. Şimdi lensoptikten advance alıyorum. Siteden ve lensten memnunum.

• Arkadaşlar lens alacaklar internette buldukları fiyat üzerinden yüzde 20 ekstra indirimle harbioptik ten lensleri temin edebilir. Ben lenslerimi herzaman oradan alıyorum ve gayette memnunum. Day&night kullanıyorum. Alacak olanlara tavsiye ederim.

Bilgi için harbioptik'in internet sayfasına girip bakabilirsiniz.
  • Ben lensimi tabiri caiz ise 40 günde bir çıkartırım eğer çok gözlerimi acıtmadıysa.Denize,havuza ve duşa girerken gözümden çıkarmam.Bazen yerinden oynar :D elime tekrar düzeltirim ve şuana kadar pek bir sorun yaşamadım.Çok uykusuz kalınca gözlerim extra agrıyor veya lensleri çıkarınca gözümde bir ağrı hissediyorum ama lensler varken pek bir sorun olmuyor.Birde cok uykusuz kalıp,uyuyup uyandıktan sonra bazı lensler kuruluk yapıyordu onu da suni gözyaşı damlası alarak çözdüm.Kuruluk yaşayınca ondan 2-3 damla damlatıyorum 5-6 saat arayla.Uzun bir süre daha beni götürüyor. 4-5 marka değiştirdim, bazıları sırf meraktan dolayıydı. Purevision acayip kalın bir lens ve gözümü en çok yoran, en çok sıkıntı veren lensti. Gözlerim hep kuru kalıyordu uyanınca, o lens ile. Aqua2 oasis denedim onu da 1 ay felan çıkarmadım normalde 4 günde çıkarın yazmalarına rağmen, onda da pek sıkıntı yaşamadım.En çok memnun kaldığım,şuanda da gözmde nerden baksanız bi 45 gündür var ve yoğun dumanlı ortamlara girip, dengesiz uyuyp ve pc basında çok zaman geçiren biri oldğum halde şuanki gibi finallere çalışp uykusuz kalınca sızlamaya başladı.Ama genel itibari ile pek bir sorun yaşamıyorum.Gözlerimi seveyim gözlerimi. Bende 1-2 muayene sonra çızıttıracağım gözleri. Lense para vermekten bıktım

• Ben 12 yıldır lens kullanıyorum şahsen 9 senedir her gece lensimi çıkartırım .Neden mi?Lens kullanmaya başladıktan 3 yıl sonra başıma kötü bir hadise geldi.Bu üç yıla kadar sürekli lensle yatardım ve hiç sorun yaşamazdım.Bir gün uyandığımda gözlerim kan çanağına dönmüştü ve gözlerimi açmak inanın ölüm gibi olmuştu.Göz kapaklarım gözlerime yapışıyordu ve karanlık bir mekanda gözünüze aniden ışık gelirse gözler kamaşır ya aynı şeyi karanlık bir odada ışık yokken bile yaşıyordum.Her gece rüyalarımda ağlıyordum nedeni göz pınarlarım kurumaya başlamasıymış.3 doktor ve 20 ilaç değiştirmişimdir lensi takmama rağmen bu geçmiyordu.Şans bela kurtuldum bu hastalıktan anneme doktorun verdiği bir göz damlası varmış kitap okurken gözleri yanma yapıyormuş bir hastlıktan ama adını bilmiyorum öylesine damlattım onuda gözüme artık çözüm bulamıyorum diye ve geçirdi Yaklaşık 3 ay lens kullanmadım ama tabi büyük rahatlık insan alıştımı arıyor.Daha sonraki denemelerimde yaklaşık 10 farklı marka ve model lens denemişimdir çoğunda hastalığı hortlattım ama air optix denememde memnun kaldım sorunum ortadan kalktı.Bunları size anlatmamın nedeni diyorsunuz ya yok ben şu kadar zaman yatıyorum bana bişey olmuyor....Bende diyordum ama olmaması olmuycak anlamına gelmiyor ve yüksek ihtimalde bu hastalıklarla karşılaşıcaksınız.Madem kullanıyoruz bu mereti elimizden geldiğince hijyene ve lensi temizlemeye dikkat edelim benden söylemesi sonu çok yorucu oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blanxx -- 4 Ocak 2010; 5:33:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blanxx

Ben 12 yıldır lens kullanıyorum şahsen 9 senedir her gece lensimi çıkartırım .Neden mi?Lens kullanmaya başladıktan 3 yıl sonra başıma kötü bir hadise geldi.Bu üç yıla kadar sürekli lensle yatardım ve hiç sorun yaşamazdım.Bir gün uyandığımda gözlerim kan çanağına dönmüştü ve gözlerimi açmak inanın ölüm gibi olmuştu.Göz kapaklarım gözlerime yapışıyordu ve karanlık bir mekanda gözünüze aniden ışık gelirse gözler kamaşır ya aynı şeyi karanlık bir odada ışık yokken bile yaşıyordum.Her gece rüyalarımda ağlıyordum nedeni göz pınarlarım kurumaya başlamasıymış.3 doktor ve 20 ilaç değiştirmişimdir lensi takmama rağmen bu geçmiyordu.Şans bela kurtuldum bu hastalıktan anneme doktorun verdiği bir göz damlası varmış kitap okurken gözleri yanma yapıyormuş bir hastlıktan ama adını bilmiyorum öylesine damlattım onuda gözüme artık çözüm bulamıyorum diye ve geçirdi Yaklaşık 3 ay lens kullanmadım ama tabi büyük rahatlık insan alıştımı arıyor.Daha sonraki denemelerimde yaklaşık 10 farklı marka ve model lens denemişimdir çoğunda hastalığı hortlattım ama air optix denememde memnun kaldım sorunum ortadan kalktı.Bunları size anlatmamın nedeni diyorsunuz ya yok ben şu kadar zaman yatıyorum bana bişey olmuyor....Bende diyordum ama olmaması olmuycak anlamına gelmiyor ve yüksek ihtimalde bu hastalıklarla karşılaşıcaksınız.Madem kullanıyoruz bu mereti elimizden geldiğince hijyene ve lensi temizlemeye dikkat edelim benden söylemesi sonu çok yorucu oluyor

taktir ettim arkadasim herkeze ornek olsun dediklerin ...gecmis olsun bu arada.. .

• http://www.lensmarket.com/Saydam_Lens/Johnson__Johnson/Acuvue_Oasys

Acuvue OASYS [4 al 3 öde!]
    J&J Acuvue OASYS de Fırsat! 3 kutu fiyatına 4 kutu Acuvue OASYS alabilirsiniz. 4 kutu Acuvue OASYS 239,60TL yerine 179.70TL Kampanyamız stoklarla sınırlıdır.

Bu üründe 3 Neutrogena ürününden birini seçme fırsatı
    Bu üründen 2 kutu ve üzeri aldığınızda Neutrogena El Kremi, Neutrogena El ve Tırnak Kremi, Neutrogena Göz Makyajı Temizleyici ürünlerinden seçtiğiniz herhangi biri HEDİYE !

2 kutu siparişinize Hediye Solüsyon Fırsatı Var!
    2 kutu lens siparişinize SOLO Care AQUA ® 360 ml. Solüsyon hediye!

4 kutu siparişinize Hediye Solüsyon Fırsatı Var!
    4 kutu lens siparişinize SOLO Care AQUA ® 360+60 ml. Solüsyon hediye!

gayet sıcak duruyor 4 kutu lens fiyatı ve yanında verdikleri solusyon da en kalitelilerinden
    daha ucuza bulabilen var mı oasys için?

• çok güzel paylaşım elinize sağlık
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.