Şimdi Ara

Numaralı Lens Kullananlar Mutlaka Okusun!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
8
Favori
192.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Artık reçetesiz gönderim yapmıyorlar. Lens alabilmek için reçete istiyorlar.

Ayrıca 2-3-4 kutu farketmez kaçtane alırsan al kargo ücreti ekliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 13 Ocak 2015; 12:29:05 >
  • Beyler takamıyorum şu lanet şeyi yardımcı olun
  • arkadaşlar internetten lens alacağım ilk defa doktorun yazdığı reçtede tüm çap 14.2 görünüyor.temel eğri ise 8.7.marka olarak biofinity önerdi.ancak tüm çap seçeneği bütün lenslerde sadece bir tane ve 14.2 bulamadım hiç bir markada.Bu değerler önemlimidir.Bilen birisi yanıtlayabilirse sevinirim.
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama on sene önce gözlükten kurtulayım diye lazer operasyonu olmuştum ama epeydir kontrole gitmiyordum. Dün bir ara gittim ve numaralrın biraz arttığını gördü doktor gözlerimin. Ama reçeteyi paylaşmak istedim kaç numara olduğunu inanın tam okuyamadım siz de bakın istedim. Birde lens almam için illaki araştırma hastahanesine gitmem gerekiyormuş. Lens gerçekten gözlüğe göre rahat mı bunu sormak istiyorum.

Numaralı Lens Kullananlar Mutlaka Okusun!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK TOWER -- 7 Kasım 2015; 12:19:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DARK TOWER

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama on sene önce gözlükten kurtulayım diye lazer operasyonu olmuştum ama epeydir kontrole gitmiyordum. Dün bir ara gittim ve numaralrın biraz arttığını gördü doktor gözlerimin. Ama reçeteyi paylaşmak istedim kaç numara olduğunu inanın tam okuyamadım siz de bakın istedim. Birde lens almam için illaki araştırma hastahanesine gitmem gerekiyormuş. Lens gerçekten gözlüğe göre rahat mı bunu sormak istiyorum.

Reçeteni açınca görüntü kalitesi kötü olduğu için numaralarını okuyamadım açıkçası. Dilersen numaralarını el ile yaz yanıt sayfasına. Ama gördüğüm kadarıyla astigmatların var.
    Ben izmirde göz dr sekreteriyim şu an yaşın kaç bilemiyorum ama sen ve senin gibi operasyon yaptırmayı gözlükleri atmayı düşünen gençlere doktorumdan duyduğum kadar şunu önerebilirim.
    1) yılda 1 kez muayene olarak numaranızın sabitlendiğine yani durduğuna 0,25 bile ilerlemediğine emin olun İlk şart bu. Eğer çok erken yaşta miyopunuz ilerlerken operasyon olursanız miyopik hafıza denilen şey ile miyopunuz geri dönecek ve olduğunuz ameliyatın hiç bir anlamı kalmayacak. (Örnek sen)
    2)25 yaşından önce çok önerilmez göz ilerlemeye devam ettiği için (boy uzaması ile miyop un artması bağlantılıdır)yani büyüme çağında boyunuz uzamaya devam ettikçe gözünüzünde ilerlemesi muhtemel ve unutmayalım ki bir kez ameliyat olduktan sonra tekrar opr olmanız söz konusu değil.
    Yaparız önemli değil diyen doktor ve kurumlara inanmayın kendi çıkarları için yaptıklarını göz ardı etmeyin. O süre zaafında gerekirse lens kullanarak hayatınıza devam edin ama durduğundan emin olana kadar bekleyin. Açık ve net anlattığımı düşünüyorum
    Diğer soruna gelince lens gözlükten her zaman için daha konforludur. Ama her lens kullanıcısının bir gözlüğü olmak zorunda. Eve gittiğinizde lensleri çıkarıp gözlük takarak devam etmeniz önerilir gözün hava almasıda önemli tabiki göz sağlığımız açısından.
    Benim size aktaracaklarım bu kadar hoşçakalın.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escada35 -- 24 Kasım 2015; 17:21:49 >

• İllaki gözlük takmak kötü ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: escada35

quote:

Orijinalden alıntı: DARK TOWER

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama on sene önce gözlükten kurtulayım diye lazer operasyonu olmuştum ama epeydir kontrole gitmiyordum. Dün bir ara gittim ve numaralrın biraz arttığını gördü doktor gözlerimin. Ama reçeteyi paylaşmak istedim kaç numara olduğunu inanın tam okuyamadım siz de bakın istedim. Birde lens almam için illaki araştırma hastahanesine gitmem gerekiyormuş. Lens gerçekten gözlüğe göre rahat mı bunu sormak istiyorum.

Reçeteni açınca görüntü kalitesi kötü olduğu için numaralarını okuyamadım açıkçası. Dilersen numaralarını el ile yaz yanıt sayfasına. Ama gördüğüm kadarıyla astigmatların var.
    Ben izmirde göz dr sekreteriyim şu an yaşın kaç bilemiyorum ama sen ve senin gibi operasyon yaptırmayı gözlükleri atmayı düşünen gençlere doktorumdan duyduğum kadar şunu önerebilirim.
    1) yılda 1 kez muayene olarak numaranızın sabitlendiğine yani durduğuna 0,25 bile ilerlemediğine emin olun İlk şart bu. Eğer çok erken yaşta miyopunuz ilerlerken operasyon olursanız miyopik hafıza denilen şey ile miyopunuz geri dönecek ve olduğunuz ameliyatın hiç bir anlamı kalmayacak. (Örnek sen)
    2)25 yaşından önce çok önerilmez göz ilerlemeye devam ettiği için (boy uzaması ile miyop un artması bağlantılıdır)yani büyüme çağında boyunuz uzamaya devam ettikçe gözünüzünde ilerlemesi muhtemel ve unutmayalım ki bir kez ameliyat olduktan sonra tekrar opr olmanız söz konusu değil.
    Yaparız önemli değil diyen doktor ve kurumlara inanmayın kendi çıkarları için yaptıklarını göz ardı etmeyin. O süre zaafında gerekirse lens kullanarak hayatınıza devam edin ama durduğundan emin olana kadar bekleyin. Açık ve net anlattığımı düşünüyorum
    Diğer soruna gelince lens gözlükten her zaman için daha konforludur. Ama her lens kullanıcısının bir gözlüğü olmak zorunda. Eve gittiğinizde lensleri çıkarıp gözlük takarak devam etmeniz önerilir gözün hava almasıda önemli tabiki göz sağlığımız açısından.
    Benim size aktaracaklarım bu kadar hoşçakalın.. :)

Öncelikle bu yararlı bilgilendirme için teşekkür ederim.

Eklediğim resim arkadaşıma ait ve lens alacak. Sabahtan akşama kadar aktif olarak ofis ve çoğunlukla dışarıda çalışıyor. satınalma için internet ya da İzmir adresli yerler olabilir.

Kullanımı rahat, en uzun süre kullanımı olan marka önerisinde bulunursanız sevinirim. Konu hakkında uzman arkadaşların da tavsiyelerini bekliyoruz.

• ilyada İ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşının numaraları lens için gayet uygun sağda 0.25 astigmatı var ama lenste bu astigmat olmayacak çünkü 0,50 ye kadar astigmatı düzeltiyor lens. O sebeple sağ ve sol gözüne -2,00 numara alabilir
    alma konusuna gelince artık optikler lens reçetesi olmadan lens vermiyor yani bu elinizdeki gözlük reçetesi ile alamayabilirsiniz yine de dilerseniz bi şansınızı deneyin. ama internetten alacağınız siteler var
    marka tavsiyesine gelince Air optix, acuvue oasys, B&L bu markalardan memnun kalma olasılığınız yüksek. Ama ben artık son 1 senedir aylık lensleri takamaz oldum gözüme çok batma yapıyor o yüzden çok memnun kaldığım günlük lense geçtim günlük ama 1 hafta kadar çok rahat kullanıyorm bir çifti onun markasıda daılıes total bordo renkli olan kutu. su geçirgenliği çok fazla olduğu için tek kullabıldıgım lens

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escada35 -- 11 Aralık 2015; 13:35:28 >
  • merhaba ben lens siparişi vericem ama reçeteme uygun yapamadım yardım eder misiniz. reçetedeki numaraları sipariş edeceğim siteye uygularsanız cok mutlu olurum
    Bu mesaja eklenen görseller:

Numaralı Lens Kullananlar Mutlaka Okusun!!! Numaralı Lens Kullananlar Mutlaka Okusun!!!

• Arkadaşlar güncel bir kampanya falan var mı? Biofinity toric alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarımlimon

merhaba ben lens siparişi vericem ama reçeteme uygun yapamadım yardım eder misiniz. reçetedeki numaraları sipariş edeceğim siteye uygularsanız cok mutlu olurum
    Bu mesaja eklenen görseller:

Numaralı Lens Kullananlar Mutlaka Okusun!!! Numaralı Lens Kullananlar Mutlaka Okusun!!!

biraz geç oldu ama diopri kısmına sağa -2,25 solada -1,75 yazıyorsun silindirik ve aks kısmı astigmatı olanları ilgilendiriyor. senin düz miyop.

• benim gözlerin ikisi de 2.50 miyop.birinde 0.50 0.75 astigmat da var.dr lens reçetesine astigmatı yazmamış.gözlükçü bir şey olmaz o değerler küçük falan dedi.ben astigmatlı bir kutu alayım diyinc de benim göz açısı akslar birisi 140 sa diğeri 20 imiş bayağı fark varmış.
    neticede ben bir kutu astigmatsız biofinity alıp deneyeceğim.onu alırken açı seçeneği falan da yok inş daha kötü olmaz .yine de bir bakalım.
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda olan arkadaşlara bir yer önerebilirim yardımcı oluyor gerçekten özel mesajdan ulaşırsanız adres iletişim bilgilerini vs paylaşabilirim.
    (reklam olmaması açısından)
  • MERHABA
    Şuan nereden en uyguna alıyorsunuz bana acil lazım lütfen konuyu hortlattım ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi lens seti alcam 4 kutu yada 6 kutu
  • ysftnr333 Y kullanıcısına yanıt
    Daha önce kullandığım bir site lensmarket şu ana kadarki en iyilerinden bana göre. Konuyu hortlattım bu arada herkesin gözü farklı oluyor bende daha yeni numune lensi aldım ve biofinity di aylık fakat 3 gündür bir kaç saat sonrasında kuruma oldu açıkcası sanırım Piyasa daki bütün lensleri denemeden ya bulamıcaz yada farklı bir durum.
  • En ucuza almak önemli ama en iyinin en ucuzu önemli. Ben şikayet ve yorumlarına başka forumlardan bakarak lensmarket ten aldım. Memnun kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Bende lensler için piyasanın en ucuz yerini buldum 8 kutu aldım nedeyse %40 daha ucuza geliyor ben j&j oasys kullanıyorum toric 4 kutusu 336 tl aldığım yer Akmerkez avmnin içinde Magrabi diye bir yer 2 arkadaşım daha aldı piyasanın baya altında ama maalesef ki onlarda da reçete illaki gerekiyor. 1 yıldan eski olmaması lazımmış birde kanunmuş diyorlar
  • Uzun yıllardır lens kullanıcısıyım. Birçok marka lens kullandım.Fakat en rahat kullandığım lens son zamanlarda geliştirilen AİR OPTİX HYDRAGLYDE oldu. Kullancı arkadaşlara tavsiyemdir. Linkini de buraya bırakıyorum.

https://lensoptikal.com/urun/air-optix-plus-hydraglyde//

• önemli olan temel eğrisi zaten

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.