Şimdi Ara

Numaralı Lens Kullananlar Mutlaka Okusun!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
8
Favori
192.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lens marketten ben de aldım lens ama lens markette 60 lira lenscide 35 lira az fark yok nerdeyse 2 kutu alıyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue-sky-37

Arkadaşlar ben acuvue oasys lens alıcam lensci.com dan almayı düşünüyorum site güvenilir midir? Yakın zamanda alışveriş yapan var mı varsa bi cevaplasın lütfen.

http://www.lensci.com/acuvue-oasys

ben burdan alıyorum daha doğrusu hep optikciden alırdım son iki seferdir buradan alıyorum lenslerimi..
    ilk siparişim sanırım 4 günde gelmişti 1 kutu lens + 15 tlye büyük boy renu solisyon+ bi de en küçük boy biotrue hediye olması lazımdı ( her alışverişe hediye ediyorlardı ) ama biotrue çıkmadı ben de 15 tl ye renu almanın sevinciyle hiç uğraşmadım :))) ..
    son siparişimde bir kutu lens + yine 15 tl renu solisyon aldım kargo yaklaşık bir haftada geldi..
    kargodan sadece lens çıktı üstelik kutudaki faturada büyük boy biotrue solisyon var görünüyordu ..
    alır almaz müş. hizmetlerini aradım solisyon çıkmadı ayrıca faturadaki gibi biotrue değil renu olacaktı dedim ve kadın elimizde renu kalmadı yarına kadar beklerseniz renu yoksa bu gün biotrue yollayayım dedi.. renu olsun dedim gayet ilgiliydi kargoda karışmış sanırım hemen bu akşam kargoya veriyorum dedi 3 gün sonra solisyon da elime ulaştı.. ( yani solisyonların ellerinde kalma durumuna göre farklı marka gönderebilirler gibime geldi :)))
    bana bi daha alırmısın ordan die sorarsan ... alırım herhalde ya diğer yerlere göre baya ucuz çünkü :))
    tecrübelerim bunlar dostum karar sana kalmış tabi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: yigithan89

quote:

Orijinalden alıntı: blue-sky-37

Arkadaşlar ben acuvue oasys lens alıcam lensci.com dan almayı düşünüyorum site güvenilir midir? Yakın zamanda alışveriş yapan var mı varsa bi cevaplasın lütfen.

http://www.lensci.com/acuvue-oasys

ben burdan alıyorum daha doğrusu hep optikciden alırdım son iki seferdir buradan alıyorum lenslerimi..
    ilk siparişim sanırım 4 günde gelmişti 1 kutu lens + 15 tlye büyük boy renu solisyon+ bi de en küçük boy biotrue hediye olması lazımdı ( her alışverişe hediye ediyorlardı ) ama biotrue çıkmadı ben de 15 tl ye renu almanın sevinciyle hiç uğraşmadım :))) ..
    son siparişimde bir kutu lens + yine 15 tl renu solisyon aldım kargo yaklaşık bir haftada geldi..
    kargodan sadece lens çıktı üstelik kutudaki faturada büyük boy biotrue solisyon var görünüyordu ..
    alır almaz müş. hizmetlerini aradım solisyon çıkmadı ayrıca faturadaki gibi biotrue değil renu olacaktı dedim ve kadın elimizde renu kalmadı yarına kadar beklerseniz renu yoksa bu gün biotrue yollayayım dedi.. renu olsun dedim gayet ilgiliydi kargoda karışmış sanırım hemen bu akşam kargoya veriyorum dedi 3 gün sonra solisyon da elime ulaştı.. ( yani solisyonların ellerinde kalma durumuna göre farklı marka gönderebilirler gibime geldi :)))
    bana bi daha alırmısın ordan die sorarsan ... alırım herhalde ya diğer yerlere göre baya ucuz çünkü :))
    tecrübelerim bunlar dostum karar sana kalmış tabi :))

En son ne zaman aldın bi de lensler orjinal mi, yani kullanınca falan sıkıntı oldu mu?

• en son yaklaşık bir ay önce aldım lenslerde de bir sıkıntı yaşamadım benimkiler astigmat yani toric lens bi de yani normal lensllere oranla daha hassas ve sıkıntılı lensler olmasına rağmen bi sorun çıkmadı optikciden aldığım lenslerin aynısı.. ( air optix toric)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

1999 dan beri gözlük kullanıyorum . bu yaz kız arkadaşım lens aldı D-1.00 son kulanma tarihi 06/2016 6 ay önce denedim 1 gün filan takılı kaldı gözümde ama sol göz özellikle 24 saatten sonra batma yapıyor alt kısmından hafif kendim çıkarabiliyorum ama takamıyorum bilmiyorum çok sakınıyorum gözümü

reçetemide ekledim 0.75 1.00 1,00 1,00 kulanmamın sakıncası olurmu birde günlük çıkarıp takıyormusunuz gece uyurken

http://i.imgur.com/fFa8b6z.jpg

24 saatten sonra batma mı yapıyor? Tabi ki batar, günlük, hatta akşam evdeyken çıkarıyorum lensleri. Markası nedir lenslerinizin?

• lensleri kulanmayi biraktim günlük çıkarmadan kullanmak istedim alişamadim vazgeçtim şuanda 0,5 gözlük kullaniyorum 0,25 astikmat -0,5 miyop markasini unuttum .
  • www.lensoptik.com.tr yi öneririm ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    bu site iyi de biraz pahalı lenscide 35 tl oraya güvenilir mi?
  • blue-sky-37 B kullanıcısına yanıt
    Hocam orayı denemedim ben solüsyon hediye diye air optixi buradan aldım 53 tl ye 120 ml solüsyon hediye ücretsiz kargo aynı gün kargo . Lensci.com da sordum canlı destek te 60 ml hediye gönderiyoruz diyince buradan aldım bilmiyorum.

Ekleme : Yalnız arada 30 TL lik bir fiyat farkı var iki kutu da alınabiliyor bilmiyorum yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 31 Temmuz 2013; 19:49:57 >
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    sanırsam lensci.com dan alcam.
  • Peki hocam siz bilirsiniz.

• lensci.com alacak olanlar bir daha düşünsün elinde olmayan malzemeler, farklı ürünler, geç teslimat,iade edilmeyen para... tüm şikayet var.
    ürünleri ucuz olabilir ama magdur olmaktansa 30-40tl fazla veririm sorunsuz alışverişin keyfine bakarım.

site :http://www.sikayetvar.com/firma/detay/3226

not: sitedeki aramaya lens yazın en cok şikayet edilen firma hangisi bakın...
  • lens solusyonum bitti içme suyunu kaynatıp soğuduktan sonra bekletsem 1 gün sorun olurmu 1 gün idare etse yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokrates099

lens solusyonum bitti içme suyunu kaynatıp soğuduktan sonra bekletsem 1 gün sorun olurmu 1 gün idare etse yeter

malesef saf su solüsyon yerine geçmiyor
  • hocam biliyorum ama yaptım artık yapacak birşey kalmadı şu an bekliyorlar lensler kurumasın en azından
  • sokrates099 kullanıcısına yanıt
    O lensi daha takmamanızı öneririm
  • zaten taksa da çıkaracaktır çünkü su da sertleşip gözde batacaktır
  • ya merhaba arkadaşlar benim göz numaram çok fazla yüksek değil doktor o yüzden şeffaf lens önermedi. Ben kendim renkli lens istiyorum numaram 0.50 0.50 ve sürekli takmayacağım. Ayrıca gözlüğümde var genelde takıyorum. Renkli lensi numarasız alsam problem olur mu, illa numaralı mı almam gerekiyor ?
  • nette satılan sistelerden hangisini önerirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ts_Cihan

nette satılan sistelerden hangisini önerirsiniz.

lensmarket.com

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.