Şimdi Ara

Numarami hangi hatta tasiyayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turbo avantaj 3gb paketindeydim 750 dakika 3gb 1000 sms 35 tl oduyordum taahhutum bitti ayni fiyattan devam ettirmiyorlar teklif sunmadilar bende hattimi tasimayi dusunuyorum numara tasimak daha avantajli oluyor sanirim. Ayni tarife hazirkartta yine ayni fiyata ucuran 3gb diye bulunmakta ona gecmeyi dusunuyorum.Sizce hazirkarta gecip sonra turkcell faturaliya gecmek mi baska operatorden turkcell faturaliya gecmek mi yoksa direk baska operatorlere numara tasimak daha mi mantiklidir.Faturali tarife her zaman oncelikli tercihimdir.Ama gecis surecinde faturasiz kullanabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell'den Türk Telekoma geçen birisiyim , memmunum hocam tabi hiçbirisi Turkcell gibi olamaz kalite açısından ama Telekom baya geliştirmiş kendini.Vodafone'a bulaşmayın derim ben hiç memmun kalmadım 4.5 G rezalet ötesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 18 Mayıs 2017; 2:16:49 >
  • bence 1 ay hazırkartta kalın. 1 ay sonra turkcell faturalıya geçmeyi deneyin eğer haydi gel 2 gb ile birlikte kontrol ekstra 3 gb alabilirseniz 34 tl'ye toplam 5 gb int + 750 dk kullanabilirsiniz.

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri/kontrol-ekstra-paket
  • Vodafone sakın olaki geçme ! Hiçbir yerde ne internet nede hat çekmiyor. Arayan kimse ulasamıyor ve sende arayamıyorsun. Ben 15 gun evvet turk telekoma gectım son derece memnunum. ultra 15 tarıfesıne gectım 65 tl aylık oduyorum 1000dk 1000sms 15gb ınternet...
  • Ben türkcell geçtim. Bulunduğum yer ilce. Turktelekomla aralarında internet hızı olarak çok fark var. il merkezinde çok fark etmez .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.