Benim yeni taşıdığım hatta da geç geldi. 3 ayı buluyor gelmesi GB kullanımınız fazla olması ve selfy üye olmalısınız Bittiğinde İnterneti duran tarifelerin gelmesi için Fiyat 39. 78 TL < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NUMARAMI T.T. YE TAŞIDIM ŞİMDİ NE YAPACAĞIM (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659
Konuda yazdıklarıma bakabilsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim hocam
tesekkur ederim umarim sizde alirsiniz birde faturalidan baska faturasiz ucretdiz gectim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Red 40 140 lira evet. YouTube olan paket bir tek bu. ama bunun yerine Red 25 90 TL üstüne gamer paketi 32 TL (freezone ise 25 TL) Red 40'dan iyi oluyor. artı twitch de olmuş oluyor.
tabi telekom kadar uygun olmuyor yine.
Hocam tt mobil bence vdf'yi solladı hem hız hem kapsama olarak bence..
yerine göre değişiyor o iş, telekom genel olarak daha iyi ama sanırım.
Evet, tt de 4.5g varsa genelde en az 480p video izlersin garanti
480p 1mbitle bile açarsın yahu
5mbit 1080p de rahat ettirir.
İşte bende onu diyorum hocam en az 1 mbit garanti vdf de o bile yok
hee
-
-
Selfyye uyeyim hocam zaten teşekkür ederim yinede verdiğiniz bilgiler için bekleyeceğim artık
Siz yine arada arayın teklif gelebilir ayın 15 inden sonra deneyin. AY sonuna kadar.
2 hatta geçiş yaptım ay başında 1 tanesine tek teklif gelmiş geçemedim. Beklemedeyim
Degerli Musterimiz, mobil hattinizda yeterli TL bulunmadigi icin Selfy Sosyal Large NT Paketi Paketi tanimlanamadi. 29 gun icinde hattinizda en az 28.0 TL bulundugunda paketiniz otomatik olarak tanimlanacaktir. Iptal etmek icin IPTAL yeni_iptal800 yazip 4545'e gonderin. B001
5gb +2gb sosyal medya +750dk +5000 SMS 28 tl.
Bana bunu teklif etti. Faturasız kullaniyorum şuan. İnşallah 2. Ayda fazla ücret istemez. 😀 6 ay 28 tl sonra 33 tl miş. Faturasiz
Hocam size yukarıda mesaj attım zahmet olmazsa bakabilecek misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Lexco
Hocam size yukarıda mesaj attım zahmet olmazsa bakabilecek misiniz?Bimcell mi hangisi hocam, göremedim de 🤷🏻♂️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X