Şimdi Ara

Numaramı Turkcell'den vodafone'a taşıdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar numaramı turkcell'den vodafone'a taşıdım.Turkcell'deki son faturam ne oldu bilmiyorum.Taşıma işlemlerine müteakip son faturamın bana kesileceği turkcell tarafından mesajla iletilmişti.Sonra hattımı vodafone'a geçirdim.Turkcell'deki son faturamı da TİM'lerde sorgulattım ama borcun yoktur dediler.Turkcelldeyken E-faturayla geliyordu normalde, öylede yollamadılar.Ben bu son faturayı nasıl ödeyebilirim ?(Son fatura kesim tarihim mart 25'di).

• İnternet bankacılığı kullanıyorsanız sorgulayabilirsiniz.
  • 25 martta hesap kesiliyorsa, 27-28 mart tarihlerinden sonra yani pazar kapalı olduğundan pazartesi günü, Turkcell TİMlere gidip numaranızı söyleyin borcunuzu söylerler oradan kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 9 Nisan 2011; 23:15:50 >
  • Ben Aralık ayında Vodafone'a geçtiğimde son Turkcell faturaaı 1.5 ay sonra kesildi ve sadece 1.10 TL tutarındaki telsiz ücreti idi. Alo60 paketindeydim.

MH aradığımda başka borcum olmadığını söylediler. Alo paketleri için ücret peşin alınıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arquitecto

25 martta hesap kesiliyorsa, 27-28 mart tarihlerinden sonra yani pazar kapalı olduğundan pazartesi günü, Turkcell TİMlere gidip numaranızı söyleyin borcunuzu söylerler oradan kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.

Dediğini yaptım yapmasam yazmazdım zaten

Borcunuz yoktur diyor.Arkadaşın da dediği gibi 1.5 ay sonra mı ödeyeceğim acaba
  • En sonunda turkcell sn faturam kesildi.E-faturayla bilgilendirdiler.Ben de ödedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bimcell den TT a geçiş
    9 yıl önce açıldı
    Vodafone e-sim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.