Şimdi Ara

nunu jungle yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nunu jungle için taktik verebilir misiniz. birde rehber tadında bir yardım bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk 'Yeme' aç, yiye yiye gez.

Nunu jungle çok basittir hacı anlatacak bir şey yok. Blue, red çaldırsa bile oyundan düşmez oldukça hızlı jungle döner vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ignite alma .

bot + 3 mavi pot al .

filozof taşı + heart of gold + roa + frozen heart + rylai + shruelia + randium diye git itemleri.

ilk e sonra w en son q fulle . " R " açılmadan attığın gank ler çok başarılı olmayabilir.

blue den başla wraitler , wolfler golem ve red git . zaten q ve mavi pot olduğu için hp sorunun olmuyor.

Ultini akıllıca kullanmaya bak . Flash la atla sonra ulti vur bot a gank attığında .
  • nunu jungle yapamıyorsan jungle oynama derim ama illa oynıycam dersen git biraz gameplay izle anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

nunu jungle yapamıyorsan jungle oynama derim ama illa oynıycam dersen git biraz gameplay izle anlarsın

ben sürekli jungle oynuyorum. Lee sin, xin, shaco, shen ile ve gitgide farklı champlarlada jungle oynamak istiyorum. Daha hiç oynamadım sadece ön bilgi olsun diye sonuçta baştan denemeye gerek yok

• bot+3pot yada bot+ward+pot ile başla. önce kendi ormanını temizle sorna git karşıyı temizle sonra yine kendininkini temizle ve böyle devam et. Onların ormancısı ile karşılasırsan e at w kullan sonrada Shift+4 e bas.
  • İlk q aç bluenu al,sonra e açıp rakibin redine koş.Redi çal.Redden sonra golemin büyük olanı çal,kendi jungle na dön,dönerken lanelere göz at uygunsa gank at e ile rakibi yavaşlat kill alamazsan flash kullandırtmaya bak,sonra 3 level ol W aç , sonra eğer counter jungle yapcaksan sürekli q ya bir kez daha ver , yok gank atcam diyorsan E maxla sonra w maxla.Bu kadar.Ultini şöyle kullan adama e at slowlasın sonra ultini aç böylece adam slowluyken çok daha zor ultinin içinden çıkar .Unutmadan gank atarken rakibe e attıktan sonra lanedeki takım arkadaşına W bas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Shen ve Yorick Rework Hk.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ön bilgiye ihtiyacın bile yok zaten miniona true damage vuran ve sana healt veren bir skilin var her 5 basic atağından sonra 1 tane skilli mana harcamadan kullanıyorsun kendine atack speed ve movement speed veriyorsun hayvani bir slowun var build olarakta klasik bir ap-tank buildi çıkıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

ignite alma .

bot + 3 mavi pot al .

filozof taşı + heart of gold + roa + frozen heart + rylai + shruelia + randium diye git itemleri.

ilk e sonra w en son q fulle . " R " açılmadan attığın gank ler çok başarılı olmayabilir.

blue den başla wraitler , wolfler golem ve red git . zaten q ve mavi pot olduğu için hp sorunun olmuyor.

Ultini akıllıca kullanmaya bak . Flash la atla sonra ulti vur bot a gank attığında .

ya biraz önce denedim iki oyundada iyiydim kazandıkta ama bu ultinin kullanımında biraz sıkıntı yaşadım birde filozof taşı dediğin ne? Bunda direk dorans ring veya onun tarzında olan ad itemini alsam daha mantıklı olmazmı zten fazla mana sıkıntısıda çekmedim q sayesinde hp sıkıntısıda çekmedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.