Şimdi Ara

Nuqel.z virüsünü hiçbir şekilde silemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır bu virüsle başım dertte.Hangi programı kullandıysam bu virüsü tam olarak bilgisayarımdan kaldıramadım.Bu virüs explorer.exeyi görev yöneticisinden siliyor ve bilgisayarı açarken yeni görev başlatarak masaüstünü görebiliyorum.Ayrıca regediti tamamen iflas ettiriyor.İnternet hızını da gözle görülür şekilde etkilediğini inanıyorum.'Windows Kötü Yazılımları Temizleme Aracı' bu virüsü kısmen kaldırabiliyor fakat birkaç gün sonra bu virüs tekrar aktif oluyor ve aynı sorunlar tekrar başlıyor.Diğer antivirüslerden de verim alamadım.Bu virüsü sistemden tamamen nasıl kaldırabilirim?Yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dess55

Uzun zamandır bu virüsle başım dertte.Hangi programı kullandıysam bu virüsü tam olarak bilgisayarımdan kaldıramadım.Bu virüs explorer.exeyi görev yöneticisinden siliyor ve bilgisayarı açarken yeni görev başlatarak masaüstünü görebiliyorum.Ayrıca regediti tamamen iflas ettiriyor.İnternet hızını da gözle görülür şekilde etkilediğini inanıyorum.'Windows Kötü Yazılımları Temizleme Aracı' bu virüsü kısmen kaldırabiliyor fakat birkaç gün sonra bu virüs tekrar aktif oluyor ve aynı sorunlar tekrar başlıyor.Diğer antivirüslerden de verim alamadım.Bu virüsü sistemden tamamen nasıl kaldırabilirim?Yardımlarınızı bekliyorum.

isletim sistemi ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alilisan32

quote:

Orijinalden alıntı: Dess55

Uzun zamandır bu virüsle başım dertte.Hangi programı kullandıysam bu virüsü tam olarak bilgisayarımdan kaldıramadım.Bu virüs explorer.exeyi görev yöneticisinden siliyor ve bilgisayarı açarken yeni görev başlatarak masaüstünü görebiliyorum.Ayrıca regediti tamamen iflas ettiriyor.İnternet hızını da gözle görülür şekilde etkilediğini inanıyorum.'Windows Kötü Yazılımları Temizleme Aracı' bu virüsü kısmen kaldırabiliyor fakat birkaç gün sonra bu virüs tekrar aktif oluyor ve aynı sorunlar tekrar başlıyor.Diğer antivirüslerden de verim alamadım.Bu virüsü sistemden tamamen nasıl kaldırabilirim?Yardımlarınızı bekliyorum.

isletim sistemi ne

windows 7

• gorev yoneticisinden sizin kullanici hesabiniz adina acilmis islemleri sonlandirarak ise baslayabilirsiniz.Kullanmdiklariniz ve tanimadiklarinizi tabi ki.Bu arada tum kullanicilara iliskin islemleri gosteri secmeyi unutmayin.

Daha sonra islem merkezinden kullanici hesabi denetimi UACyi en ust seviyeye getirin.EGER KAPALIYSA ONCE BUNU ACIN.Cunku yeniden baslatma isteyecek.

Daha sonra baslat calistira msconfig yazarak baslangic sekmesindeki tum ise yaramaz programlari kapatin.

Gizli dosyalariniz gozukmuyorsa sil.bat temizleme aracini internetten indirip tarama yaptirin.

• www.usbuzmani.com/gizli-dosya-autorun-usb-cozum/

8. Bolumdeki sil.rari kullan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.