< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 23 Mayıs 2013; 23:27:59 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 25 Mayıs 2013; 12:17:19 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McRae555 -- 18 Temmuz 2013; 13:09:48 > |
Gtsport da çok zor değildi, bu sefer zorlaşmış, altın yapan görmedim ama yapan olacaktır mutlaka < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GTTY den arkadaşlarımızdan altın yapanlar var. Ben fırsat bulunca yoğunlaşacağım şimdilik gümüşte kaldım. |
2,5 saniye içerdeyiz, 6:40'la gümüş şu anda. :) DS4 ile oynuyorum, pistin ilk sektöründe ve sondaki 2 virajda çok süre kaybediyorum. Direksiyonun ve pedalların farkı yavaş virajlarda ortaya çıkıyor sanırım. Karussell'i de çekişi 1'e almadan dönemiyorum ds4 ile. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McRae555 -- 19 Nisan 2022; 12:17:55 > |
Gran Turismo ALPyoutube I have gold record time at Nurburgring Nordschleife in Gran Turismo 7 circuit experience. Actually I am good at this circuit but I was tired and not focused on well while driving. My record lap time is 6:36,987
#granturismo7 #nordschleife #gold https://www.youtube.com/watch?v=exgmnEP8DooBen altın aldım Nordschleife Pist Deneyimi etkinliğinden. Ancak yorgun ve konsantrasyon kaybıyla oynadığım için hatalarla altın aldım. :ok daha iyi turlarım var bu pistte. |
|