Şimdi Ara

Nuri Şahin Real Madrid de (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
4.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hamit için de haberler varmış,oda olsun, bir de Arda'yı yollasak öyle büyük kulüplere tamamdır
  • NURİ ŞAHİN sonuna kadar HAK etti !!! bravo çalışan hak ettiğini buluyor
    yolu açık olsun adam tek başına Dortmund'u resmen ayağa kaldırdı !!!

22 yaşında tam yaşı ideal fırsatı değerlendirirse real madrid'de iz bırakır...
  • Helal olsun valla Nuri'ye.
    Bi' de biz milli takım da doğru yerde kullanabilsek ahh ahh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

cok iyi turkce konusuyor

ARDA NE DIYECEK ACABA ??/

ARDINHO EDEBİYATI YAPAR
  • Bravo Nuri'ye. Arsenal'e istiyordum ama Real Madrid gibi bir takıma gitmesine de çok sevindim. Olur da Hamit de giderse şahane olur.
  • Helal olsun Nuri Şahin'e, umarım yeni takımında da başarılı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgulas

Bravo Nuri'ye. Arsenal'e istiyordum ama Real Madrid gibi bir takıma gitmesine de çok sevindim. Olur da Hamit de giderse şahane olur.

Hamit'e ihtiyaçları yok pek, yedek olur giderse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çokacıktım

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17743604.asp?gid=381

İspanyol basını da internetteki safyalarından Nuri'nin Real Madrid'e transfer haberini manşetten verdi. Haberlerde Real Madrid'in bonservis bedeli olarak Borussia Dortmund'a 10 ila 132 milyon avro arasında bir para ödeyeceği, Türk futbolcuyla da yaklaşık 2,5 milyon avrodan 6 yıllık sözleşme imzalayacağını yazdı.

Vay anasını Yanılma ihtimali yok gibi haberin

öyle görünüyo

• helal olsun be
  • Hamit haberleride var ve gidici sanırım iyi bir yedek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

cok iyi turkce konusuyor

ARDA NE DIYECEK ACABA ??/

arkadaş sanane arda'nın ne diyeceğinden... bir başka türk çocuğu dünyanın en büyük takımında oynayacak keyfini çıkarmaya bak, geç böyle provokatif mesajları...

O değilde imzasına bak

• helal olsun adama inş çok çok başarılı olur
    İnş yeni yetişen gençlerde nuriyi mesutu örnek alıp çok çalışırlar
  • Helal olsun Nuri
  • işin garip tarafı bizim milli takımda doğru dürüst oynatılmıyor bile bu adamdan
  • Nuri'nin Almanya pasaportu var mı? Biliyor musunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

Nuri'nin Almanya pasaportu var mı? Biliyor musunuz.

evet var
  • Gururlandım helal koçum sana sonuna kadar arkandayız. Artık realci olduk senin için
  • kendisi adına çok çok sevindim. Artık Madrid'te GERÇEK BİR TÜRK var Madrid'i tutmamın en gerçek nedeni oldun Teşekkürler Nuri
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

işin garip tarafı bizim milli takımda doğru dürüst oynatılmıyor bile bu adamdan

Bizde yanlış yerde oynatılmaya uğraşılıyor sonra beğenilmiyor. Adam defansif orta saha değil ofansif orta saha bilemedin orta saha. Yani 10 numara pozisyonunda oynaması lazım. Gerçi şimdi yukarda Allah var yerine oynayan adamlarda çok formdalar. Ama Nuri tam yerinde oynatılsın şov yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

işin garip tarafı bizim milli takımda doğru dürüst oynatılmıyor bile bu adamdan

Bizde yanlış yerde oynatılmaya uğraşılıyor sonra beğenilmiyor. Adam defansif orta saha değil ofansif orta saha bilemedin orta saha. Yani 10 numara pozisyonunda oynaması lazım. Gerçi şimdi yukarda Allah var yerine oynayan adamlarda çok formdalar. Ama Nuri tam yerinde oynatılsın şov yapar.

açıklaman için teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.