Şimdi Ara

Nuri Şahin Real Madrid de (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
4.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vaudeville

''Mesut'u kulübeye hapseder'' lafını Ballack için falan kullanan görmedim ben nedense.
    Eliyle C şeklinde işaret yapıp golünü Türkiye'ye adamış, Türk kalacağını söylemiş bir adam için yaptığınız bariz ayıp.
    Türklüğünüz bir buralarda tutuyor nedense.
    Benim için Nuri neyse Mesut odur, Almanya'dan Madrid'e gidebilmiş Türkler.
    Türkiye'den çıkmayacak ne yazık ki öylesi, bu gidişle.

İspanya La Liga'da Real Madrid'e kısa zamanda uyum sağlayan Mesut Özil, İspanyol basınının da gözdelerinden. El Mundo gazetesi, Real Madrid'de forma giyen Alman futbolcular Mesut Özil ile Sami Khedira'yı ön plana çıkardı. Röportajda Almanya-Türkiye maçından da bahseden Mesut, ''Türkiye için oynamadığımdan dolayı bazıları kendilerini üzgün hissediyor bunu anlıyorum. Ama birçok kez söyledim, ben kendimi Alman hissediyorum. Almanya'da doğdum ve doğup büyüdüğüm ülkenin dışında başka bir yerde oynamayı hiç düşünmedim. Alkışlasınlar veya ıslıklasınlar ben sahada aynıyım. Bu sadece futbol'' ifadelerini kullandı.Bu arada, kısa zaman geçmesine rağmen Real Madrid'e büyük hayranlık duyduğunu dile getiren Özil, ''Bernabeu'da alkışlanmak hayatımdaki en güzel hislerden biri oldu'' açıklamasında bulundu.

Gerisini okumaya gerek yok.Almanım diyorsa Almandır.Oyuncunun kararına saygısızlık yapan sensin Türk diyerek.
    Mesut tıpkı Ballack,Khedira,Klose,Podolski,Lahm gibi Almandır.Podolski'de Leh değil Almanım diye açıklama yapmıştı.Kimsenin Lehsin dediğini duymadım bu zamana kadar.

• Millet ve forma farklı şeylerdir, bakınız bu da Mesut'un konuşmasından:

Ben bu ülkede doğup büyüdüm. Genç ve 21 Yaşaltı’nda Almanya formasını başarıyla giydim. Burada kendimi iyi hissediyorum. Bu nedenle Alman Millî Takımı’nı seçtim. Almanya A Millî Takımı kadrosunda da niçin başarılı olmayayım?” diyor ve ekliyordu: “Ben ve ailem her zaman Türk kalacağız. Fakat doğduğum, yaşadığım ülke olan Almanya’nın formasıyla kendimi daha iyi hissediyorum.
  • quote:

Millet ve forma farklı şeylerdir, bakınız bu da Mesut'un konuşmasından:

Ben bu ülkede doğup büyüdüm. Genç ve 21 Yaşaltı’nda Almanya formasını başarıyla giydim. Burada kendimi iyi hissediyorum. Bu nedenle Alman Millî Takımı’nı seçtim. Almanya A Millî Takımı kadrosunda da niçin başarılı olmayayım?” diyor ve ekliyordu: “Ben ve ailem her zaman Türk kalacağız. Fakat doğduğum, yaşadığım ülke olan Almanya’nın formasıyla kendimi daha iyi hissediyorum.

Sözlerle uygulamalar her zaman tutmuyor işte.
    Mesut kendimi Alman hissediyorum dediyse,Almanya için ter döküyorsa ve oranın milli takımında forma giyiyorsa Alman'dır.Gerisi kafatasçılıktır.
    Atatürk:''Ne mutlu Türk'üm diyene"

• Ben kafatasçılık yapmıyorum, Alman hissediyorum dediği için ona düşmanlık besleyenlere kızıyorum.
  • quote:

Ben kafatasçılık yapmıyorum, Alman hissediyorum dediği için ona düşmanlık besleyenlere kızıyorum.

Boşuna parmaklarını yoruyorsun arkadaşım. Biz bunları 1.5 senedir bu forumdaki arkadaşlara anlatamadık onlarca konuda. Milliyetçilik yaptıklarını sanıyorlar ama bu yapılanın milliyetçilikle bağdaşan tek bir yanı bile yok. Tamamen duygusal. Çekememezlik duyguları ağır basıyor insanların.
  • Sonunda Real Madrid gibi dev bir külüpte 1 Türk oyuncu gördük.İnşAllah Hamit'te alınır ve 2 Türk olur bizede zevkle izlemek düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 9 Mayıs 2011; 18:38:25 >
  • Nuri U-17 dünya kupasında'ki başarımızdan beri takip ediyordum kendisini, Almanya'ya ilk maçında attığı gol dün gibi aklımda.2006 dünya kupasına gidebilseydik dünya kupalarında en genç forma giyen futbolcu olacaktı, rekoru kırılmadıysa almanya liginde gol atan en genç futbolcu olmuştu.Nuri'nin başarısının en büyük sebeplerinden biride jurgen klopp'tür.Nuri'nin bir sonraki seviyeye çıkmasında çok büyük katkıları olmuştur.Aynı zamanda alttan mario götze geliyor ki 2-3 sene içinde çok büyük klüplerde görücez kendisini muhtemelen.Real Madrid taraftarı biri olarak Madrid'e gitmesinede sevinmedim değil Mesut Oezil

Göğsümüzü kabarttığı için tebrikler NURİ !

• topal valencia'da nuri real madrid'te. la liga'yi fethediyoruz. helal olsun. ayrica mesut'u kimse benimsemek zorunda degil. adam pratik olarak yani uretim asamasinda turk olabilir ama islemede alman'im diyor biz niye turk saymak ya da sevmek zorunda oluyoruz onu anlamiyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

Orijinalden alıntı: Celldweller

çok sevindim ve mutlu oldum
    REAL MADRİDDE SEVMEDİĞİM ÇOK OYUNCU VAR
    ADEBAYOR
    CR
    MESUT
    MOURİNHO

ancak sevdiğim de çok oyuncu var
    CASİLLAS
    RAMOS
    KAKA
    VE NURİ ŞAHİN

HELAL NURİYE İNŞALLAH 11İN DEĞİŞMEZİ OLUR O FORMAYI BİR DAHA ÇIKARTMAZ
    HA BU ARADA SÖYLEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM
    PODOLSKY ŞUAN HANGİ TAKIMDA ?
    VE ŞUAN NELER HİSSEDİYORDUR ?
    VE NASIL HANGİ BOYUTLARDA BİR KAPAK ALDI ACABA ?
    VE MESUTÇULAR NE ALEMDEDİR ?

sen neyin derdindesin?

nuri zaten almanya şampiyonluğu yaşarken podolski köln de küme düşmedik diye seviniyordur heralde.

asıl sıkıntı da şu ki. nuri mesuttan iyi değil şuan. mesut inanılmaz bi yetenek. bence keyif almaya bak ikisinden de.

asıl sen neyin peşindesin yazdıklarımı anlada öyle yorumla isterse ben mesutu sevmioyrum (al bayrağı kimse reddetemez benim gözümde )

ancak ben orada mesuta tek kelime laf etmedim sadece sevmiyorum dedim...

HA mesutçulara takıldıysan onun anlamı başka orada mesuta değil real madride gitmek için almanya forması giymesi gerekli idi diyenlere söyledim o sözü....

yetenek olarak da asla ve asla NURİ ŞAHİNİ tartışmam...

• helal olsun ....
  • Mesut'la beraber büyük başarılar kazanırlar umarım.
    Ama yine Mesut'a laf atmaya çalışmışsınız aklınızca bravo
  • birde mesut özilin Wenn ich mich für die Türkische Nationalmannschaft entschieden hätte würde ich nicht bei REAL MADRID spielen lafına gerçekten gerekli kapak mahiyetinde oldu bu transfer ...
  • Yolu açık olsun.Bi' de Gökhan Barça'ya, Hamit Real'e gitse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Yolu açık olsun.Bi' de Gökhan Barça'ya, Hamit Real'e gitse...

Gökhan yerine okan çalıştırılmaya başlasa bende isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

Nuri'nin Almanya pasaportu var mı? Biliyor musunuz.

evet var

O zaman Türk futbolcularını boşuna eleştiriyorsunuz. Avrupa Birliği'ne ait bir ülkenin pasaportu olan bir adam Real Madrid'de yerli statüsünde oynar. Ama Türk futbolcuları İspanya'da yabancı statüsünde oynayabiliyor. İspanya'daki yabancı sınırı da sadece 2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

haberi aldığında mesut un surat ifadesini görmek isterdim.

Nuri Şahin Real Madrid de
  • quote:

inanın bana gökhan giderse devamı gelir asıl o zaman çok büyük bir atılım olur..
    ben iddaa ediyorum gökhan göder alves solbek olarak devam ederse barcelona bir daha asla gökhanı bırakmaz
    ve türk futbolculara olan ilgi çok artar
    ve sıra ile
    volkan
    arda
    onur
    selçuk inan
    necip uysal
    burak yılmaz
    GİDERLER

• eee bu İspanyollar, İngilizler ışık olan 17-18 lik AB statüsünde oynayamayan Brezilyalılara neden 20-30 milyon euro bayılıyorlar sorması ayıp ????
    quote:

quote:

quote:

evet var

O zaman Türk futbolcularını boşuna eleştiriyorsunuz. Avrupa Birliği'ne ait bir ülkenin pasaportu olan bir adam Real Madrid'de yerli statüsünde oynar. Ama Türk futbolcuları İspanya'da yabancı statüsünde oynayabiliyor. İspanya'daki yabancı sınırı da sadece 2.

• quote:

Hamit bize gelse iyi olurdu valla
  • quote:

quote:

evet var

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.