Şimdi Ara

Nuri Şahin Real Madrid de (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
4.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal nuriye.. Sezon sonu Arda da büyük bir klübe gidecek kısmetse.. Arda nuriden daha yetenekli , daha başarılı bana göre..Mesuttan da pek bi ekisisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

Helal nuriye.. Sezon sonu Arda da büyük bir klübe gidecek kısmetse.. Arda nuriden daha yetenekli , daha başarılı bana göre..Mesuttan da pek bi ekisisi yok

Arda ve Nuri bence farklı türde oyuncular.Aynı kefeye koymamak lazım.İkisininde artı ve eksisi var.
  • mesutu real madrid te izleyen ne diye biliyor Türk asıllı Alman futbolcu diye, Alman milli takımında izleyen ne diye biliyor Türk asıllı futbolcu diye, mesut la nuri neredeyse aynı, sadece farklı milli takım seçtirildiler o kadar, nuri ye biraz önem gösterildi mesut da görmezden gelindi, elin oğlu yetenekli futbolcuyu takımına kazandırmak için alttan girip üstten çıkarken bizde futbolcu gelsin yalvarsın diye beklendi, böyle olunca da birçoğu gibi mesutu da kaptılar, mesut seçmedi Alman milli takımını, Almanlar seçtirdiler
  • Türk asıllı 2.futbolcumuz oldu Real Madrid'e transfer olan :) Helal olsun Nuri
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Türk asıllı 2.futbolcumuz oldu Real Madrid'e transfer olan :) Helal olsun Nuri

Biri Türk zaten, diğeri kağıt üstünde Türk asıllı, lütfen karıştırmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

Real Madrid'in Mustafa Sarp'ı olur ancak daha ileri gidemez sevgili arkadaşlarım.

Orijinalden alıntı: Le petit prince 
    İnşallah tutmaz ki ben tutmaz diyorsam zaten o dizinin ömrü yoktur.

dedin ve behzat ç Türkiye'nin en iyi dizisi olma yolunda
  • İnşallah takıma faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WITCHER -- 9 Mayıs 2011; 23:55:11 >
  • biz sinirli milletiz ... hamitide alırlarsa bir daha hiç yenemezler barçayı
    şaka bir yana süper oldu bu inşallah hamit'te gider...
  • Hamit te gitsin valla ya.
    Arda da gitsin hatta Gökhan Gönül de gitsin. Türklerler doslun Real'in her tarafı acaip hoş olur.
    Tamam fantezi yaptım abarttım vurmayın.
  • Yolu açık olsun, yeni öğrendim haberi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgulas

Rıdvan şunun gibi bir laf etti: ' 2 yıldır Barcelonalı gibiydim, artık Real Madrid.' Benim de içimde bir Madrid sevgisi oluştu. Böyle milletiz biz işte

katalanan'ın önde gideni, hatta bayrak sallayanıydım. barca maçlarını yorumlarken herkesin kafasını şeettim demiyor da
  • Sistem kendi kendine mesaj atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WITCHER -- 9 Mayıs 2011; 23:55:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Kimin ne kadar Türk olduğuna forum köşelerinde siz mi karar veriyorsunuz. Yeter bu laflar artık gerçekten sıktı. Anası babası Zonguldak Devrek li adam en az senin kadar Türk'tür. Bırakın artık bu gereksiz sohbetleri. O tam Türk, şu %50 Türk, öbürü kağııt üstünde Türk. Bunları belirlemek size mi kaldı. Alın bir cetvel kafataslarını da ölçün tam olsun.

• Yahu arkadaşlar, mesuta kızmanızı anlamıyorum. Adam almanyada doğmuş, oranın kültürünü almış, kendini alman olarak hissediyor. Bunda anormal hiç bir şey göremiyorum. Günümüzde öyle soy bazlı milliyet kalmadı bence. En Türk'üm diyeninizin bile atalarında başka milletler olabilir. Zaten %100 Türk olsak hepimiz çekik gözlü olurduk.
    Nuri ailesinden Türk kültürü almıştır, kendini Türk olarak hissediyordur. İkisi de normal şeyler.
    Maçlarda mesutun dudaklarından Türkçe küfür okuduğunda "aslanım be" demeyen yoktur herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Kimin ne kadar Türk olduğuna forum köşelerinde siz mi karar veriyorsunuz. Yeter bu laflar artık gerçekten sıktı. Anası babası Zonguldak Devrek li adam en az senin kadar Türk'tür. Bırakın artık bu gereksiz sohbetleri. O tam Türk, şu %50 Türk, öbürü kağııt üstünde Türk. Bunları belirlemek size mi kaldı. Alın bir cetvel kafataslarını da ölçün tam olsun.

Yahu sanane be kardeşim bana göre Türk değildir, bu benim fikrim seni bağlamaz.

• Yahu adam bize gol attığında sevinmedi bile.

Bu kadar onurlu bir adam Mesut.

Ayıp yaptığınız. Evet milli takımı seçmemiş olabilir. Orada yetişmiş adam, kendini oralara getiren ülke için oynamak istiyordur. Ama aynı zamanda bu kadar onurlu bir adam.

Yazık ya şu zihniyete.

Mesut'un Türkiye'ye duyduğu kadar siz de ona saygı duysanız harika olacak.

Ha ben de belki Nuri gol atınca Mesut'un atmasına göre daha çok sevinirim ama bilmiş tavırlarla Mesut'u vatan haini yapmak büyük ayıptır bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Yahu adam bize gol attığında sevinmedi bile.

Bu kadar onurlu bir adam Mesut.

Ayıp yaptığınız. Evet milli takımı seçmemiş olabilir. Orada yetişmiş adam, kendini oralara getiren ülke için oynamak istiyordur. Ama aynı zamanda bu kadar onurlu bir adam.

Yazık ya şu zihniyete.

Mesut'un Türkiye'ye duyduğu kadar siz de ona saygı duysanız harika olacak.

Ha ben de belki Nuri gol atınca Mesut'un atmasına göre daha çok sevinirim ama bilmiş tavırlarla Mesut'u vatan haini yapmak büyük ayıptır bana göre.

Hocam bu olaya hepiniz yüzeysel bakıyor olabilirsiniz. Ama benim için bu çok daha fazlası. Bir insan sırf şan şöhret uğruna gerçekten istediği milli takımından vazgeçmez. Demekki adam kendini Türk değil de Alman olarak görüyor. Hayır neden bu kadar sahiplenmeye çalışıyoruz anlamıyorum. Adam Alman. Türk olsa Türkiye Milli takımında oynardı gayet açık ve net.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

Helal nuriye.. Sezon sonu Arda da büyük bir klübe gidecek kısmetse.. Arda nuriden daha yetenekli , daha başarılı bana göre..Mesuttan da pek bi ekisisi yok

@solidfb

birde sevinseydi tek onu yapmadığı kaldı.onu da yapıp tam olsaydı.bizi satan adamı savunuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiCkBuLaMaDıM!! -- 10 Mayıs 2011; 0:31:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Adam Alman.
    Türk olsa Türkiye Milli takımında oynardı gayet açık ve net.

Benim hiç sokakta Mehmet Aurelio diye top oynayan bir arkadaşım olmadı.

Rio sokaklarında olur mu bilmem ama Ankara/Bahçelievler sokaklarında yoktu.
  • hayirli olsun yakisir TURK Futbolculara ve cok efendi 2 futbolcu helal olsun
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.