Şimdi Ara

Nurse 3-D (2013) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Bildiğin erotik film işte, izlerken neyi anlatmaya çalıştığını anlayan arkadaşlar marjinal gurubuna dahil olanlar diye düşünüyorum çünkü izlerken en temel güdünün sürekli güdülenmesine katkıda bulunuyor Yani neyi anlattığını anlamadım gitti. Çocuk, babası şey yaparken onu yakalıyor ama kocası anasına diyor ki bunlar hep senin eserin, sonra o da şey oluyor. -spoiler nedeniyle sansür kullandım- sonra sarışın kızımız da güzel işte, esmer olan da ayrı bir güzel işte. Bunlara hep kötü davranıyorlar bunlar da şey yapıyor işte

yok abi işte sarışın kız güzel rana, esmer de güzel rana, erkekler çirkin ama kızlar güzel. Bunu anladım

Filmden anlamadığın belli oluyor. Herkesi kendin gibi mi sandın? Film on numara. O gözle bakarsan filme öyle görürsün. Erotizmmiş. Erotizm namına hiçbi şey göremedim ben. Tamamiyle yaşanılan zorluklar ve çekilen ıstırap dolu yaşanmışlıkların dışa vurulumunun anlatıldığını çözememişsin. Ayrıca insanın dış görünüşünün değil aslında ruhani, şaka la şaka. Tabiki de bunların hiçbiri değil. Filmi izlemedim bile. Sadece o saçma marjinal düşünceli adamlar aklıma geldi yazdım öylesine. Fragmanı izledim. Hatun fenaa. O hatunlar için izlenir aga.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beğenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HexCartel

beğenmedim

Kardeşim beb daha izlemedim ama sence erotizmi nasıl ? Erotizmi için izlemeye değer mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çerezlik kendiniz izlettiren bir film. Paz de la Huerta için ayrı bir parantez açmak gerek :))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.