Şimdi Ara

Nurse 3-D (2013)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Enteresan bir yapıma benziyor. İzlemek lazım..
  • bu flim daha önce bi konu açılmişdı galiba afiş vardı kanlı çıplak hemşire resmi vardı baya uzun zaman önce duyruldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

bu flim daha önce bi konu açılmişdı galiba afiş vardı kanlı çıplak hemşire resmi vardı baya uzun zaman önce duyruldu
    Forumda baktım,göremedim!Puanıda fena değil.
  • Fragmani cok hosuma gitti zaten bu tur filmlere bayılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Rahip

Fragmani cok hosuma gitti zaten bu tur filmlere bayılırım.
    Amerikan Pastası Reuninondali Oz'un sevgilisi olan sarışın başrolde galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

Amerikan Pastası Reuninondali Oz'un sevgilisi olan sarışın başrolde galiba.

Alıntıları Göster
    güzelmiş aldım listeye teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Larkin

güzelmiş aldım listeye teşekkürler

Alıntıları Göster
    Trailer bu mu? Yoksa fail mi?
    Edit:Buysa izliyicem kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 28 Şubat 2014; 18:39:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Trailer bu mu? Yoksa fail mi?
    Edit:Buysa izliyicem kesin

Bu film,altyazıda eklendi..

• sguler16 kullanıcısına yanıt
    En kısa zamanda izliyorum Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

En kısa zamanda izliyorum Teşekkürler.
    Bildiğin erotik film işte, izlerken neyi anlatmaya çalıştığını anlayan arkadaşlar marjinal gurubuna dahil olanlar diye düşünüyorum çünkü izlerken en temel güdünün sürekli güdülenmesine katkıda bulunuyor Yani neyi anlattığını anlamadım gitti. Çocuk, babası şey yaparken onu yakalıyor ama kocası anasına diyor ki bunlar hep senin eserin, sonra o da şey oluyor. -spoiler nedeniyle sansür kullandım- sonra sarışın kızımız da güzel işte, esmer olan da ayrı bir güzel işte. Bunlara hep kötü davranıyorlar bunlar da şey yapıyor işte

yok abi işte sarışın kız güzel rana, esmer de güzel rana, erkekler çirkin ama kızlar güzel. Bunu anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 1 Mart 2014; 10:03:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Bildiğin erotik film işte, izlerken neyi anlatmaya çalıştığını anlayan arkadaşlar marjinal gurubuna dahil olanlar diye düşünüyorum çünkü izlerken en temel güdünün sürekli güdülenmesine katkıda bulunuyor Yani neyi anlattığını anlamadım gitti. Çocuk, babası şey yaparken onu yakalıyor ama kocası anasına diyor ki bunlar hep senin eserin, sonra o da şey oluyor. -spoiler nedeniyle sansür kullandım- sonra sarışın kızımız da güzel işte, esmer olan da ayrı bir güzel işte. Bunlara hep kötü davranıyorlar bunlar da şey yapıyor işte

yok abi işte sarışın kız güzel rana, esmer de güzel rana, erkekler çirkin ama kızlar güzel. Bunu anladım

Alıntıları Göster
    İzledim saçma sapan. Tavsiye etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: AtaOsmanlı

İzledim saçma sapan. Tavsiye etmem

Alıntıları Göster
    basit bir film gibi duruyor, izlemeye değmeyeceğini düşünüyorum :) puanı da 4.6 zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

basit bir film gibi duruyor, izlemeye değmeyeceğini düşünüyorum :) puanı da 4.6 zaten.

Alıntıları Göster
    Tavsiye etmem arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Tavsiye etmem arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Paz De La Huerta insan ötesi bir seksilikte oynuyor :D ama filmin bunun dışında pek bir yanı yok :) Kötü film değil ama iz bırakıcak bir filmde değil. İzleyecek birşey bulamadığınızda bir ara izlenebilecek bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricky.McFloyd

Paz De La Huerta insan ötesi bir seksilikte oynuyor :D ama filmin bunun dışında pek bir yanı yok :) Kötü film değil ama iz bırakıcak bir filmde değil. İzleyecek birşey bulamadığınızda bir ara izlenebilecek bir film.

Alıntıları Göster
    Yorumlardan sonra fazla beklentiye girmeden izledim filmi,çok iyi olmasada oyunculuklar fena değil.İzlenebilir.
  • quote:

Bende onun için izliycem zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

quote:

Bende onun için izliycem zaten

Alıntıları Göster
    Katrina Bowden'ın hatrına bakarım belki

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Katrina Bowden'ın hatrına bakarım belki

Alıntıları Göster
    3D izleyen varmı pop out durumu filan nasıl
  • Değişik bi film gibi gözüküyor . Izleyeceğim ilk fırsatta
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.