Şimdi Ara

Nusret'e masada et kestirmek ve tuz şovu 4 Bin TL... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: inonu88

Iki rumen kiz arkadasim dubaide resim cektirdiler 2 gun once tatilde. Sen ben cekinek desen defol lan der 2 tane tas gibi rumen kizini gorunce hemen resim cektirmis.

Alakası yok.
    Ben Nusretin yanına gelip fotograf çekilmek isteyen birini geri çevirdiğini görmedim.
    Temizlik görevlisiylede çekilir gelip geçerken kolay gelsin de der.
    Bilmediğiniz insanlar hakkında fazla sallamayın ben adamın arkadaşı falan değilimde gözümüzle de görüyoruz bazı şeyleri...

Edit:Denk gelmişken yazayım soran olmuş.Maaşlarını bilememde şu anda.Kendi konuştuğum arkadaşlarda vardı Nusret personeli ben hiçbirinin para mevzundan şikayetçi olduğunu görmedim.
    Ama dünyaca ünlü bazı restorantların şubelerinide biliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 23 Kasım 2018; 5:22:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam 10 bin isterim koskoca nusret gelecek masamızı şereflendirecek hakkıdır destekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Iki rumen kiz arkadasim dubaide resim cektirdiler 2 gun once tatilde. Sen ben cekinek desen defol lan der 2 tane tas gibi rumen kizini gorunce hemen resim cektirmis.
    Bu yaz Dubai de sokakta denk geldim kendisiyle, ne olursa olsun derme çatma köy evinden çıkan bir insana saygı duyarım.

Seslendim Nusret diye, döndü baktı. Abi dedim bir fotoğraf çekilelim falan, çekildik birde bana hal hatır sordu. Mütevazi birisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Bu yaz Dubai de sokakta denk geldim kendisiyle, ne olursa olsun derme çatma köy evinden çıkan bir insana saygı duyarım.

Seslendim Nusret diye, döndü baktı. Abi dedim bir fotoğraf çekilelim falan, çekildik birde bana hal hatır sordu. Mütevazi birisi.

Alıntıları Göster
    Dogrudur o zaman gunahini almayayim adamin.
  • Nusret umarım bu performansla gider... üzgünüm ama ülkemizi sosyal medyada en iyi temsil eden kişi bir kasap..

işini hakkıyla yapıyor, hakkıyla parasını da kazanıyor, kıskançlık yapmayalım boş yere, adam başardı.
  • Ee bunda abartacak ne var? Dünyaca ünlü bir adam. İstediği fiyatı koyar isteyen de verir parasını

• Bu adamdan iğrenıyorum. Buraya gidip hava atan ınsanlardan ayrı bır iğrenıyorum.
  • Helal olsun.. Bana göre Türkiyenin Gururu. Zenginden alıyor.. Sokak çocuklarına veriyor..

Tam Fakir babası. Bence heykeli Dikilmeli.. Taksim meydanına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu aptallığa 10 kuruş vermem aga bırak etimi ben keserim 4 bin tl ye kurban alırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Bu adamdan iğrenıyorum. Buraya gidip hava atan ınsanlardan ayrı bır iğrenıyorum.
    Sende etten kemiktensin oda bir farkın var mı ondan

• Paraya satmış kendini 4 bin lira nedir. Kendin gider keyfine göre kesersin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.