Şimdi Ara

Nusret'e masada et kestirmek ve tuz şovu 4 Bin TL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nusret'e masada et kestirmek ve tuz şovu 4 Bin TL...

Sipariş ettiğiniz eti Nusret kessin istiyorsanız, ekstra 4 Bin TL (Dört bin Türk Lirası) vermeniz gerekiyor! New York, Miami ve Dubai’de şube açan Nusr-et, özel tuz şovu için de ek para istiyor.

Nusr-Et'in yetkilisi, Nusret Gökçe'nin 2 dakikalık et kesmek ve tuz şovu için 4 Bin TL ücret aldığını ancak bu sayede gelebileceğini söylemiş. 4 Bin TL'yi duyan kuyumcu rakamı çok bulmuş. Hem et kesme şovunu hem de Nusr-Et'teki rezervasyonu iptal etmiş.

Siz de Nusr-Et'te Nusret Gökçe'den et kestirmek ve tuz şovu isterseniz 4 Bin TL'lik ek ücreti unutmayın.

• Afiyetle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen de kendi etini kendin kes. Hem ayranim dokulmesin, hem dokum tavam cizilmesin.

Adama et kestirip videosunu cekecek kadar hayransan, ya da o videoyla millete hava atacak kadar gosteris budalasiysan vereceksin soke soke o parayi. He vermem dersen git insan gibi yemegini ye kalk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 21 Kasım 2018; 13:18:51 >
  • Ucuzmuş
  • Değil 4 bin tl 25 kuruş vermem şu saçmalığa

• 10 lira da bahsis atin cocuga, o kadar ilgilendi
  • Yalan en az 500 tl olan masaya geliyor yoksa gelmiyor,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim bu keko vasfı ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

Sen de kendi etini kendin kes. Hem ayranim dokulmesin, hem dokum tavam cizilmesin.

Adama et kestirip videosunu cekecek kadar hayransan, ya da o videoyla millete hava atacak kadar gosteris budalasiysan vereceksin soke soke o parayi. He vermem dersen git insan gibi yemegini ye kalk.
    21 YAŞINDA Bİ ABİMİZSİN
  • fiyat normal dünya çapında ünlü bir kişi sonuçta

• günlük 4k kazansam veya saatliğim 4k olsa o parayı verir üstüne 100 bin verir kucak dansı bile yaptırırım
  • Iki rumen kiz arkadasim dubaide resim cektirdiler 2 gun once tatilde. Sen ben cekinek desen defol lan der 2 tane tas gibi rumen kizini gorunce hemen resim cektirmis.
  • Paranın gücü işte

• 4 bin tl demissinizde , 700 800 dolara denk geliyor. O kadarda büyük bir meblağ değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kadar nusret subesi var ucakla gelmis olmasi gerekiyor randevuluysa bedava olmasi sacma olurdu.

• Yalan haber beyler
    Gecen istinye parkta bizim masaya geldi extra bir ücret cikmadi
    Adami karalamak icin uydurma haber yapiyorlar buna müsade edemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nusret'e tuz şovu yaptırmak yerine tıpkı etin üstüne tuz döktüğü gibi Nusret'in üstüne bilek hareketiyle dolarları dökün daha çok havanız olur hem de daha az para harcamış olursunuz.
  • Para değil, 10.000 TL temiz para veririm kurbanda bahçemde büyük baş hayvanı kestiririm, billuru kulaklarına asarım Nusr'et'in.
    ama işte enflasyonla topyekün mücadele ettiğim donsuz günüme denk geldi, yoksa acımazdım çiğ gömerdim o tomahawk steak'i.
  • Bilgilendirme için teşekkür ediyorum. Rezervasyonumu iptal ettirdim.

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    dostum adamı 2 sene önce etilerdeki rest yakaladım çektim fotoyu hiç artislik yapmadı artı güler yüzlüydü şimdi görüyorum yürüyüşü bile değişmiş şimdi adamla foto çekilmek zor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.