Nutantep yer fıstığı ezmesi 1Kg 23 tl 3 kg alınırsa kargo bedava oluyor.Ben HB'den 28 Tl den almıştım.Biraz fazla kavrulmuş,irmik helvası kıvamında üzerinde yağ birikmesi falan yok alınıyor mu kısmen bilmiyorum.Ben kıvam ve tat olarak beğendim muadilleri 40-45 Tl civarında lansman fiyatı olduğunu belirtiyor firma |
Nutantep yer fıstığı ezmesi 1Kg 24 tl
-
-
resimlerinde etiketin tamamı çıkmamış. Sizde ürün varsa etiket fotoğraflarını paylaşırmısınız?
-
Buyurun,yardımcı olur umarım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tr37trBuyurun,yardımcı olur umarım..
Soru kısmında satıcı birine parçacıklı birine krem diye cevap vermiş. Kıvamı nasıl görsel göndere bilir misiniz. Birde hep %70 fıstık olanı tükettik. Şekersiz olanın tadı nasıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srd.karaaslan -- 9 Mayıs 2021; 14:19:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hepsiburdada kargo bedava iken, bu çingene mahallesi trendyoldan kargo bedava için 3 kg almak
-
Krem kıvamlı,ben bal ya da keçiboynuzu özü ile tatlandırıyorum çok daha enfes oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
renk biraz koyuymuş. daha açık oluyordu bundan önce aldığım başka markalar
-
Firma İletişim bilgilerine cep teleofonu numarası paylaşan bir yerden alışveriş yapılmaz. Kurumsal olmayan firmadan alınmaz...
-
Web sitesi de com.tr değil kurumsallık konusunda haklısın ama deneyenler için fiyat uygun
-
Galiba 2 kez kavrulmuş bu. Rengi çok koyu yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok la o pekmez mi harnup özü mü ne dökmüş ondan böyle fıstık mı var -
yaşınız 50 üzeri ise bu tip ürünlere temkinli yaklaşın. sinirim sorunları yaşayabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu renk neden böyle? Çok kavrulmuş olmasının sebebi ne ki acaba.. :)
-
Bu biraz fazla kavrulmuş.
-
Bim'den aldığım %81 fıstık ezmesinde şeker oranı 18,5, A101'den aldığım %97,5 fıstık ezmesinde ise 5,6. Bu ürün %100 olduğu halde nedense 22 gr şeker içeriyor. Protein olarak %97,5 fıstık ezmesinde 29,4 gr protein varken bu üründe 22 gr protein var. Değerlerde bir gariplik var.
-
satışa kapalı diyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arandurBim'den aldığım %81 fıstık ezmesinde şeker oranı 18,5, A101'den aldığım %97,5 fıstık ezmesinde ise 5,6. Bu ürün %100 olduğu halde nedense 22 gr şeker içeriyor. Protein olarak %97,5 fıstık ezmesinde 29,4 gr protein varken bu üründe 22 gr protein var. Değerlerde bir gariplik var.
Includes 8 gram added sugars. Asıl sıkıntılı nokta orası :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 9 Mayıs 2021; 17:32:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: -frambuaz
Yok la o pekmez mi harnup özü mü ne dökmüş ondan böyle fıstık mı varYok bu kendi rengi,bir şey katılmış hali değil.Belirttim fazla kavrulmuş sevenler tercih etmeli
-
Alacaktım tükenmiş.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Firma İletişim bilgilerine cep teleofonu numarası paylaşan bir yerden alışveriş yapılmaz. Kurumsal olmayan firmadan alınmaz... |
Benzer içerikler
- coffy bedava kahve
- bim kokoreç fiyat
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- madame coco battaniye 1 alana 1 bedava
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X