Amazon'dan almıştım, ertesi gün geldi ve eşe dosta, çocuklara dağıttım, imkanı olan herkes yapmalı bence. Allerjisi olanlar konuya girmeyerek bu bahar aylarında allerji riskini minimuma indirebilirler. |
NUTUK 9.89₺>9₺ 2021 ATATÜRK AJANDASI 6.90₺ bitmeden yetişin...!!! 4.90₺ ANAHTARLIK (7. sayfa)

-
-
Gönlünüze göre olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler geçenlerde almıştım. fiyatına göre bedava harika bir fırsat. 4 adet aldım
-
Öğrenciyim. Sırf defter niyetine bile alınır diye alacaktım ki 11 TL kargo ücretini gördüm...
-
Amazon üyeliğin vardır sanırım 9.90₺
amazon
2021 Atatürk Ajandası (Komutan)https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08QCZW4QN/ref=ox_sc_saved_title_6?smid=AVSLG14PL8FT&psc=1
amazon ATATÜRK AJANDALARI 9.90₺ yapmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler hocam. Süper oldu bu.
-
2021 Atatürk Ajandası (Komutan) amazon
2021 Atatürk Ajandası (Komutan)https://www.amazon.com.tr/dp/B08QCZW4QN/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_N1H1EEKZKGY8PEMY54HG
-
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA
-
quote:
Orijinalden alıntı: KISKANIYORLARMilyonlar diyince 4.7 milyon liralık satıştan 1milyonu bağışladı.Geri kalan cebe.Allah bereket versin,50-100 liralık kitabi 1900 liraya sattığı için kendisi için sıcak fırsattı
Milleti soyup, çalıntı paraların bir kısmıyla cami yaptıranlar, gibi olmuş. Bu konuda Atatürkçü, dinci, milliyetçi pek fark olmadığı gibi; bunları savunanlar arasında da, kavga etmelerine rağmen, çok fark yok. Tek fark; Allah'la kandırandan daha kötüsü olamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kaçak villalara gidiyor...quote:
Orijinalden alıntı: qedo5000 (bin) e sattıgı kıtapların parasının nereye gittigini biliyormusun ..
sende yaz sende 5000 e sat doguda binbir zorlukla okumaya calısan cocuklara sende yardım gonder
fikriniz yok zikriniz var
biraz arastırıp okumanı tavsiye ederim...
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X