Şimdi Ara

NUTUK için epub bulamadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Amaç epub aramak değil fakat kağıt üzerinden kitap okumakta zorlanıyorum.Elektronik ortamda benim için daha rahat oluyor.İnternetten nutuk kitaplara baktım fakat bankası,yky'nin epublarını bulamadım... Yakamoz yayınlarının var onu indirdim.Nasıldır sizce? Çok farkeder mi?

• Yky’nın ePub formatı var. Satın alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DegmesinYagliBoya

Yky’nın ePub formatı var. Satın alabilirsiniz.
    hocam bu dediğim yakamoz yayınları ile çok muazzam fark var mı acaba? yoksa eğer bundan okuyacağım.
  • Yky eski kelimeler barındırıyor hatırladığım kadarı ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteyen YKY basımını benden veya arkadaştan pm ile isteyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal adam -- 11 Haziran 2018; 14:5:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

İsteyen YKY basımını benden veya arkadaştan pm ile isteyebilir
    yky değilde hocam iş bankasının gençler için olanı olsa keşke.Bayağı aradım ama bulamadım epub'ı.
  • medizinischen Labor kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam yukarıda yky konuşulduğu için onu aradığınızı sandım ben hepsini okumadım ama o kadar ağır değil bence cümlenin gidişatından bile olsa anlarsınız yky basımını. Kısaca bir göz at istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal adam -- 11 Haziran 2018; 14:15:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

Anladım hocam yukarıda yky konuşulduğu için onu aradığınızı sandım ben hepsini okumadım ama o kadar ağır değil bence cümlenin gidişatından bile olsa anlarsınız yky basımını. Kısaca bir göz at istersen
    Hocam çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.