Şimdi Ara

Nutuk'u okumaya çalışıp, kelimelerin anlaşılmaması yüzünden, okumayı bırakanlara tavsiyem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kültür, tarih bölümünde açmıştım konuyu burada da açılması lazımdı.

Nutuk'un dili bildiğiniz gibi ağırdır ve şu an pek kullanmadığımız tonla kelime mevcuttur. Ben de zamanında okumaya çalışıp bırakmıştım bu durumdan dolayı. Günümüz Türkçesine çevrilmiş olanları bile, anlamakta zorluk çekiyordum. Sonra Youtube'da Nur Subaşı'nın seslendirmesine denk geldim ve çok anlaşılır olduğunu öğrendim ve dinleyerek bitirdim. Benim gibi kelimelerin anlaşılmaması yüzünden yarıda bırakıp Nutuk'u merak edenlere şiddetle tavsiye ederim.

Bu kanalda bütün bölümler mevcuttur, iyi dinlemeler.
    https://www.youtube.com/channel/UCC886leNS3NuphlqNylIuNQ

• İş bankasının gençler için resimlerle nutuk baskısı gayet anlaşılır, ucuz da. Öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usbehci

İş bankasının gençler için resimlerle nutuk baskısı gayet anlaşılır, ucuz da. Öneririm.
    Katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zegerezen -- 10 Ağustos 2018; 19:7:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Kaynak Yayınları'na ait Nutuk+vesikalar var. Almak isteyenlere tavsiye edebilirim lâkin fiyatı biraz yüksek. Piyasada en çok giden Nutuk İş Bankası Kültür Yayınları'na ait olan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.