Şimdi Ara

Nuuvemden 75 TL Ye GTA V PC Alanlar Klubü [ANINDA KEY] [ÖN YÜKLEME BAŞLADI] [İNİYOR] (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.858
Cevap
22
Favori
92.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende paypalla almaya çalışınca hata verdi. sonra normal ininal kartla aldım.
  • arkadaşlar ben oyunu indirdim kurdum sorun olmadı ama oyuna girince konsolumu okumuyor ne yapıcam, leptopun tuşları da çok küçük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Q7baro

bende paypalla almaya çalışınca hata verdi. sonra normal ininal kartla aldım.

Siz alali ne kadar oldu? Ininal kartla da denedim gene calismadi. Payment Authorization Failed hatasi aliyorum. Isimler falan da ayni? Yakin zamanda alan var mi?
  • m.berk17 M kullanıcısına yanıt
    2 gun once. Vpn ile yapıyoraun deme breziya ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca konsol sorununuda çözdüm Xinput programıyla harika kasma yok

• Aynen holadan brezilya seciyorum
  • Ininal kartta 95 lira var ama yeterli olur mu acaba?
  • m.berk17 M kullanıcısına yanıt
    Olur.

• isim yerine İNİNAL soy ad kısmına KART yazmayı dene sonra ininal kartla almaya çalış dene bi sonra soyle sonucunu

• Olmadi ya gene
  • oyunu aldım bakalım key bekliyorum
  • sımdı ben oncekı social club uyelıgımle gırıs yaptım warehouse'a (hola ile brezilya yaptıktan sonra) eger bu hesabıma eklersem oyunu daha sonra holasız ındırırken falan sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utangacımben

oyunu aldım bakalım key bekliyorum

Ne zaman aldiniz? Nasil aldiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.berk17 -- 4 Mayıs 2015; 21:11:03 >
  • 80 TL ye nuveemden alınma key satılıktır arkadaşlar.. single cok az oynandı , multide 12 lv olması lazım.
  • warehouse'dan aldık bakalım kredi kartı ile.. siparişiniz alınmıştır maili geldi keyi bekliyorum artık..
  • Arkadaslar baya ugrastirdi kod alma olayi ininal kartla birlikte hola programiyla brezilya vpn'i araciligiyla satin aldim. Kendi bilgisayarimda payment authorization hatasi aldim surekli. Suan virus programi kaynakli olarak bu hatayi aldigimi dusunuyorum. Ayni hatayi alan arkadaslar farkli bilgisayarda almayi denesinler. 93 lira tuttu tam olarak.
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim key hala gelmedi. daha once alan arkadaşlara keyleri ne kadar zamanda geldi??

edit:
    09.32 itibariyle keyim geldi. indirmeye başlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwardweo -- 5 Mayıs 2015; 9:32:33 >
  • Bende warehouse tan aldım 91 lira kesmişler.Keyi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoiciyiz

Bende warehouse tan aldım 91 lira kesmişler.Keyi bekliyorum.

Hocam bende satın almak istiyorum sizin aldığınız yerden.Nasıl ve hangi aşamaları geçip alacağım ?

Dikkat etmem gereken önemli birşeyler var mı satın alırken ve indirirken ?

Key geldiği zaman nasıl ve nereden indireceğim yardımcı olursanız çok sevinirim

teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.