Şimdi Ara

Nuuvemden 75 TL Ye GTA V PC Alanlar Klubü [ANINDA KEY] [ÖN YÜKLEME BAŞLADI] [İNİYOR] (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.858
Cevap
22
Favori
92.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gta V file checker diye ara googledan. Son versiyonunu indir. Oyunun olduğu yere at onu sonra aç. Tarama yapacak dosyaları.
    Tarama bitince yanında " xxx NICHT xxx" yazan dosyaları sil. Oyunu tekrar aç, o sildiğin bozuk dosyaları tekrar indirecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Gta V file checker diye ara googledan. Son versiyonunu indir. Oyunun olduğu yere at onu sonra aç. Tarama yapacak dosyaları.
    Tarama bitince yanında " xxx NICHT xxx" yazan dosyaları sil. Oyunu tekrar aç, o sildiğin bozuk dosyaları tekrar indirecek.
    onu yaptım hiç bişey çıkmadı ama sonra social club un sitesinden hesabıma giriş yaptım yaptığımda ekrana gta 5 setup tool geldi yukledim çalıştırdım kendi yine bi uptade yaptı directx indirdi falan sonra yuklendi dedi :D açılıyor şuan sorunsuz sadece gamepad imi okumuyor onu halletmem lazım. araştırıyorum şuan. teşekkürler. :)
  • Arkadaşlar merhaba . Oyunu şu an için en uygun nasıl alabilirim acaba? Oyunu satmak isteyenler mesaj atabilir ayrıca

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Arkadaşlar merhaba . Oyunu şu an için en uygun nasıl alabilirim acaba? Oyunu satmak isteyenler mesaj atabilir ayrıca

Teşekkürler
    Hala alınabiliyor mu nuuvemden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4EEF530C6

Cok sagol senin konsolun markasi neydi?
    Bu fiyata başka bi yerde bulabilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedFone

Bu fiyata başka bi yerde bulabilirmiyiz ?

Alıntıları Göster
    Artık bu fiyata bulmanız çok zor. Nuuvem'den daha alınamıyor. GMG'den alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4EEF530C6

Cok sagol senin konsolun markasi neydi?
    Nuuvemde tekrar 80 brezilya reali olmuş ama region lock falan var mı belli değil.
  • Merhaba, oyunu Nuuvem'de 80R$ gördüm ama region lock var gibi. Herhangi bir sıkıntı varsa anlayıp bilgilendirebilecek birini arıyorum.

şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuggHertyr

Merhaba, oyunu Nuuvem'de 80R$ gördüm ama region lock var gibi. Herhangi bir sıkıntı varsa anlayıp bilgilendirebilecek birini arıyorum.

şimdiden teşekkürler
    Nuuvem de şuan alan var mı 80 brl fiyatına?Brazilya region lock gözüküyor oyun herhangi bi sıkıntı çıkar mı acaba şuan alsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

Nuuvem de şuan alan var mı 80 brl fiyatına?Brazilya region lock gözüküyor oyun herhangi bi sıkıntı çıkar mı acaba şuan alsam?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar nuuvem uyanmış galiba mevzuyu holadan brazilyayı seçtim kabul etti ödememe olarak paypalı seçtim 80 liraya denk geliyor onaylıyormusunuz dedi okeyledim hata verdi region lock diyor :D nasıl yapcaz bilen varsa yardım etsin sırf online oynamak için almak istiyorum up up up up :D

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayluck

arkadaşlar nuuvem uyanmış galiba mevzuyu holadan brazilyayı seçtim kabul etti ödememe olarak paypalı seçtim 80 liraya denk geliyor onaylıyormusunuz dedi okeyledim hata verdi region lock diyor :D nasıl yapcaz bilen varsa yardım etsin sırf online oynamak için almak istiyorum up up up up :D

Uyanalı aylaaaaar oldu, tünaydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 6 Ekim 2015; 20:19:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Orijinalden alıntı: berkayluck

Uyanalı aylaaaaar oldu, tünaydın

Alıntıları Göster
    şuan uygun fiyata alabiliceğimiz site yok mu arkadaşlar yardım etseniz

• berkayluck B kullanıcısına yanıt
    1 ay geçmeden sıkılırsın boşver bence alma boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

1 ay geçmeden sıkılırsın boşver bence alma boşuna
    sıkılan arkadaşlar varsa paslasabiliriz pmden yani yani illaki hayat böyle bişey neyi elde edersen ondan sıkılırsın kedi misali kediye yumağı vermiyince çıldırır yumağı vermedin diye ama yumağı ona verdiğinde 3 saniye sonra yüzüne bile bakmaz hayat işte
  • Burdan alınan kodlar steama da aktivleşmiyormu

• berkay1074 kullanıcısına yanıt
    hayır aktifleşmez
  • quote:

hayır aktifleşmez

battle 4 , h1z1 alıcaktım aktifleşmiyor dediniz bıraktım baska yer varmı ucuza satan
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    g2a var ama nuuvem i tavsiye ederim.
  • quote:

g2a var ama nuuvem i tavsiye ederim.

Cok unutkanım aldıgım oyun origin veya steam kütüphanesinde kayıtlı olması şart dier türlü içim raat olmuyor.d

• alpmirza kullanıcısına yanıt
    Nuvemden denemelik bi oyun aldım steama ekledim.d

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.