Şimdi Ara

Nuvo TLCard’ın ile harcamalarında 25 TL Puan hediye! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
50
Favori
23.805
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • farklı günlerde.. internetten hepsiburada ve teknosa alışverişi yaptım yüklenirmi acaba? yoksa ikiside online alışveriş diye geçer sadece biri mi yüklenir?
  • ocak ayında gittigidiyor ve bimden alışveriş yapmıştım. 5 tl ler hala yatmadı. ocak ayında yapılan alışverişler kartlara puan olarak yattı mı?
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    5 tl kampanyasından puan yüklenen var mı?
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    millet o kadar farklı yerlerden puan alıyor ki bende artık takip edemiyorum bu ayın son haftasına kadar beklerim açarım şikayet kaydını hesaplasınlar puanları
  • 5tl kampanyası kaçında yatıcaktı. Kullanım süresi ne zamana kadardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok.
  • konuyu çorba ettiniz farklı kampanyadan yatan puanlar buraya neden yazılıyor

• huzyin67 kullanıcısına yanıt
    bimde yapı kredi posu yokki yatmaz puan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 100 lira üstü harcama yaptık fakat slip üzerinde Türkiye İş Bankası yazıyordu.Sanırım kampanya dahilinde olmayacak ?
  • puanı yatan varmı? benim hala yatmadı
  • Bu 10 tl üstü alışverişlere 5 tl puanlar sanırım ay sonunu bulucak çagrı merkezini arıyorum hep yuvarlak cümleler.Yatan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: y2101

bimde yapı kredi posu yokki yatmaz puan

pos cihazında yapı kredi de yazıyordu ama değişiyordu sürekli diğer bankalar da yazıyordu. slipte puan görünürse geçerli oluyor o zaman diyelim.
  • Bimde ortak pos var, a101de öyle.

• yapıkredi posu kullanması önemli değil, önemli olan üye işyeri olması ve BİM üye işyeri değil

• Bim hiçbir kartin üye işyeri değil. O yüzden hiçbir karta puan kazandırmıyor.

• üye işyerleri nereler peki?
  • metintekin kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim puan silinme durumu yok. Süresiz yani... Ama yatasıya kadar yaşar mıyız bilmem

• "Kampanyadan kazanılan puanlar bir sonraki ayın sonuna kadar yüklenecektir." Bunun anlamı şu;puanlar 29 şubatta da yatabilir.
  • şimdi n11 geçerli mi değil mi,ilk sayfadaki 5 tl kampanyası ne iştir ya biri geçerli demiş biri geçmez demiş

• N11 sektör olarak diğer kategorisinde dolayısıyla oradaki işlem diğer in 5 tl sine yansır

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.