Şimdi Ara

Nuvo TLCard’ın ile harcamalarında 25 TL Puan hediye! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
51
Favori
23.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar puanları nasıl görüyoruz. Benim Adios +nuvo var. eskiden puanlar otomatik kk aktarılırdı. Şimdi aktarmamışlar müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebildim. puanlarımı görebileceğim ve aktarabileceğim bir yer var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expektrummatalafus

quote:

Orijinalden alıntı: hakanmbe

quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

migros'ta içindeki son parayı kullandıktan sonra slipte 27 lira puan görmesine rağmen puan çekmeye çalışırken bakiye yetersiz çıkmaya başladı. ilk defa böyle bir şey başıma geliyor. yanlış yorumlamadıysam içinde para yoksa puanı da kullandırmıyor. böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Yapı Kredi Nuvo sistemi özellikle acayip oynak bi sistem 10 dk önce vardır, 10 dk sonra yoktur...
    Çözene aşkolsun...

Para yoksa diye bişey yok.
    Canı isterse çeker canı istemezse çekmez.
    Çok delikanlıdır Nuvo bilenbilir.
    Herşey normal yani.Niye olmuyor demen anormal bence.
    Söz konusu NUVO olunca herşey normal bence.

online alışveriş- hızlıal
    restoran- popeyes
    giyim- ipekyol
    kültür sanat- sinema
    diğer- migros

ben ve eşimede 25 tl yattı

Hızlıal halen satışa devam ediyor mu? Benim hızlıaldaki puanlarımı halen iade etmediler. Hesaplarımızda el konuldu falan diyor müşteri hizmetleri.

hocam o konuda bilgim yok ben geçen ayın başında hızlı gönderi olan ürünlerden almıştım göndermişlerdi ürünü

• asıl soruyu kimse sormamış ya da ben görmedim aynı sektörden farklı günlerde birden fazla alışveriş yapıp puan kazanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrai

asıl soruyu kimse sormamış ya da ben görmedim aynı sektörden farklı günlerde birden fazla alışveriş yapıp puan kazanan var mı?

kampanya çok açık. olmayacağı belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacemaker

arkadaşlar puanları nasıl görüyoruz. Benim Adios +nuvo var. eskiden puanlar otomatik kk aktarılırdı. Şimdi aktarmamışlar müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebildim. puanlarımı görebileceğim ve aktarabileceğim bir yer var mı?

Merhaba;
    Banka kart ve/veya kartlarındaki Worldpuanlar artık kredi kartına otomatik olarak aktarılmayacaktır,kredi kartınıza aktarılmasını istediğinizde bu işlem sadece Müşteri Hizmetleri,Çağrı Merkezi kanallarından gerçekleştirilecek olup,kredi kartınıza aktarılan Worldpuanların yine aynı şekilde herhangi bir kullanım süresi bulunmamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -frambuaz -- 24 Şubat 2016; 18:27:03 >
  • Geçen ay katıldım kampanyaya, 15 TL kazandım.

Bugün hem SMS hem mail göndermişler, böyle böyle kampanyamız var diye. Yapı Kredi'de bu koordinasyon olayı çok zayıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaithAndRespect

quote:

asıl soruyu kimse sormamış ya da ben görmedim aynı sektörden farklı günlerde birden fazla alışveriş yapıp puan kazanan var mı?

Açık falan değil. Anlayana kadar göbeğimiz çatladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana yatmadı hala bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Yatmamış. Bütün harcamaları diğer kabul etse bile 5TL yatmalıydı.

Otomatik olarak karta puan aktarımı durdurulmuş, o yüzden kredi kartı olanların da banka kartlarından kontrol etmeleri gerekiyor. Bana 5TL yatmış, bütün alışverişler diğer sayılmış.

• bim ve gittigidiyordan alışveriş yapmıştım.10tl yatmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

quote:

Orijinalden alıntı: FaithAndRespect

quote:

Açık falan değil. Anlayana kadar göbeğimiz çatladı.

Ilk sayfaya bakın neler yazdığımı görürsünüz. Konu çok açık bir kaç arkadaş ısrarla anlamak istemedi kafaları karıştırdı. Neyse çok ta önemli değil.

• Prof.Matematik kullanıcısına yanıt
    Hocam puan varmış gibi çektirin çekiyor.
  • Carrefour anlaşmalı iş yerimidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y2101

Carrefour anlaşmalı iş yerimidir

Evet, değişmediyse öyle.
  • Geçen hafta carrefour alışverişimde slipte İşBankası yazıyordu hocam o yüzden tekrar A101 den harcama yaptım puan almak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serginho1912 -- 25 Şubat 2016; 14:49:02 >
  • bu NUVOda yıllık kart ücreti ya da üyelik ücreti ya da her ne kisve adı altında olursa olsun bir ücret/aidat ödüyor muyuz arkadaşlar ona göre başvuru yapacağım cevap verebilir misiniz
  • serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    NUVO tl kart şubesiz bankacılık hizmeti veriyor ve kart ücreti, kart aidatı, EFT ücreti, dosya masrafı vs. şeyler yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serginho1912

NUVO tl kart şubesiz bankacılık hizmeti veriyor ve kart ücreti, kart aidatı, EFT ücreti, dosya masrafı vs. şeyler yok.

teşekkürler cevap için birde şöyle bir yazı gördüm

"Gold card yillik 80 Tl olan kart ücreti Nuvolular için 60 Tl imiş. Indirim diye bahsettikleri 20 Tl imiş "

bu nedir acaba
  • tekrar kayıt olmaya gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

quote:

Orijinalden alıntı: serginho1912

teşekkürler cevap için birde şöyle bir yazı gördüm

"Gold card yillik 80 Tl olan kart ücreti Nuvolular için 60 Tl imiş. Indirim diye bahsettikleri 20 Tl imiş "

bu nedir acaba

gold world kart alırsanız yıllık kart ücreti 60 tl alıyormuş
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.