Şimdi Ara

Nuvo TLCard’ın ile harcamalarında 25 TL Puan hediye! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
51
Favori
23.725
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende tekrar okudum sanki her sektör için harcama şartı konulmuş çünki. sektörler üzerinde çok durulmuş bence öyle olmasa bile 2 ay var. hertürlü harcanır 10 lira nedir. 25tl çok basit kazanma formülü açıklıyorum

1 - e ticaret sanalpos hiç fark etmez. üye iş yeri olsun yeterli. bunu anlamak için kart seçeneği var ise ypk yada World seçip kart bilgileri ile çekim yapılmışsa tamamdır. 3d security sayfası yapı kredi sayfası açıldıysa tamamdır.
    2- e ticaret de olur tekstil firması posundan çekilen bir harcama. yukarıdaki şartlar yeterli. çekilen sektör sadece giyim tekstil aş ltd şeklinde olması yeterli.
    3- sinema tiyatro bileti kitapçılar dergiciler dr da yapılan harcama da olur.
    4- akaryakıt market bakkal büfe en kolayı.
    5- dürümcü çaycı kahveci restoran gibi heryer.

2 ay içerisinde buralardan nasıl olurda bir 10 lira çektirmeyiz :) bence zor değilde.
    bu nuvonun puanlarının takip edilememesi çok can sıkıcı. müşteri temsilcileri bi tarafı ile konuşuyor bizle. ne sorsan bilmiyoruz bilemeyiz. kayıt oluşturalım. şimdi git sabah ara. bu nasıl banka ya.

• heyecanlı bir kampanya yapmaya başladılar bakalım yakında hem alışveriş yapıp hemde çekilişle belirlenen kişilere wp yüklemesi yapılacak ibaresi ne zaman gelecek...
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    Şimdi çok enteresan birşey farkettim. Mobil uygulamaya girip ordan okumuştum ben şartları. Bu dediğim de orada yazıyor. Fakat nuvo'nun normal internet sitesine girdiğimde orada yazan şartlar biraz daha farklı.
    Her iki yeri kıyaslayınca bir madde farklı ve bu farklılık değişik yorumlara yol açıyor.
    Bu nasıl kampanya arkadaş. 5. derece 8 bilinmeyenli denklem çözüyoruz sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Belirtilen sektörlerde yapılan tek seferde her 10 TL ve üzeri alışverişe 5 TL, tüm sektörlerden yapılan alışverişlerden toplam puan kazanımı en fazla 25 TL olacaktır.

Bu mu açıkça yazmak

• soyken kullanıcısına yanıt
    Hemen yukarda açıklama yapmıştım. Nuvo mobil uygulamasında şöyle bir madde yazıyor.

- Bir takvim ayında yapılan alışverişlerde her sektör için 5 tl, tüm alışverişlerde toplam 25 tl puan kazanılabilir.

Sizde girip bakabilirsiniz. Bu maddeye istinaden öyle konuştum.

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Her sektörden ayrı ayrı değil kim çıkardı onu. Bu sektörlerden hangisinden alışveriş yaparsanız yapın ister 5 ini de online yapın veya giyim sektöründen yapın farketmiyor
  • Kapatacam lan seni zıbış...

• simerazzı kullanıcısına yanıt
    he he .
  • Diger sektorden ne kastedilmis olabilir market dahil oluyormu

• Mesajda katiliminiz alinmistir, kampanyadan sadece nuvo musterileri yararlanabilir diye geri donus geldi. Herkese mi boyle geliyor??

• Kampanya tam anlamıyla çorba oldu forum sayesinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • simerazzı kullanıcısına yanıt
    Siteye yazmamışlar ama android uygulamada bakınca bu ibare var. Kampanya 2 ay sürüyor, her ay bir sektörden bir kez 5 tl veriyor. Her sektörden ayrı ayrı ayda bir kez alışveriş yapıp 2 ayda 50 tl kazanabiliriz gibi anlam da çıkardım ben.

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Forum yüzünden değil, yapı kredinin Ales mantık sorularını aratmayan laf cambazlıkları yüzünden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

yav uzun uzun şunları copy paste yapacağınıza, en tepeye, ne kadara ne kadar veriyor diye yazsanız... yazının içinden arıyoruz tek tek

Senin yerinede mesaj atıp alışveriş yapsınlar mı?

neden olmasın

Tama kardeşim telefon numaranı ve kredi kartı bilgilerini yazıver onuda hallederiz. :)

• day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Gerçekten mantık sorusu olsa çoktan çözerdik. Gördüğüm en mantıksız anlatımlardan biri.

Mobili görene kadar 2 ayda maksimum 25, nerde 10 harcarsan harca 5 diye anlamıştım, mobili görünce ocak 25 şubat 25 , her sektörden sadece 10 a 5 anladım.

Merak ettiğim konu mobile ve masaüstüne şartları ayrı birimler mi oluşturup yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAMS3S

Belirtilen sektörlerde yapılan tek seferde her 10 TL ve üzeri alışverişe 5 TL (her alışverişe dediği için aynı sektörde 1'den fazla alışveriş yapılabilir), tüm sektörlerden yapılan alışverişlerden toplam puan kazanımı en fazla 25 TL olacaktır (Vurgulamak istediği her sektörden 25 tl değil de toplamda 25 tl kazanabilirsiniz, diye düşünüyorum).

+1
    Muallak var!

• Diğer sektör dediği market de geçerli ama market üzerinden hergün 10+10+10+10+10 harcasak bile sadece tl mi kazanabiliyoruz. Yani 5 tl lik kampanya bu. online alışveriş ve giyim yapacağımı sanmıyorum bu aralar. Belki kontör alabilirim.
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    ocak 25 şubat 25 nerede yazıyor? Benim telde 1ocak 29 şubat yazıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuvo boş kampanyayla martın sonuna kadar bağlayacak artı yapıkredi cep cüzdanı cıkardı. TL kartlara üvey evlat muamelesi yapıyor nuvo tamamen üvey şubat tatil kampanyasında nuvonun adı bile geçmez. Geçen sene
    Sömestir tatili ve Şubat boyunca Worldcard'ınızla gıda marketi, giyim, eğitim ve restoran sektörlerinde yapacağınız ilk 100 TL’lik alışverişinizden sonra tek seferde yapacağınız her 100 TL’lik alışverişe 10 TL, toplamda 50 TL Worldpuan hediye!
  • quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

quote:

Orijinalden alıntı: RAMS3S

Belirtilen sektörlerde yapılan tek seferde her 10 TL ve üzeri alışverişe 5 TL (her alışverişe dediği için aynı sektörde 1'den fazla alışveriş yapılabilir), tüm sektörlerden yapılan alışverişlerden toplam puan kazanımı en fazla 25 TL olacaktır (Vurgulamak istediği her sektörden 25 tl değil de toplamda 25 tl kazanabilirsiniz, diye düşünüyorum).

+1
    Muallak var!

Netlik yok dimi hala?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.