Şimdi Ara

nv-gs11 kamera görüntü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba kameradaki görüntüyü pc ye aktaramıyordum sayenizde FIREWIRE IEEE1394 PCI CARD la bu sorun çözüldü sadece tarih ve saati görüntüyle beraber ekrana atamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• ayni makine bende de var ve ayni sorunu bende yasiyorum. Ve dr divx i kullaniyorum, goruntu de sorun yok ama ses goruntuden once geliyor, onu nasil ayarlayabilirim.Tesekkurler..
  • ulead vıdeo studio kullanıyorum böyle bir sorun yaşamıyorum
  • aktarımlarda saat ve tarih sorununu sanırım kimse çözemedi sorun bendede devam ediyor studio 9 ve ulead promramları eş zamanlı aktarım yapıyor ve sesde hiçbir sorun olmuyor
  • Hocam birde bu kamera ile netmeeting vb görüntülü chat programları çalışmıyor. Yani kameranın usb menüsünde seçili olduğu halde programlarda siyah pencereden başka birşey çıkmıyor. Programların aygıt seçeneklerindede kamerea seçili olduğu halde...Ama "bilgisayarım" kısmında kameraya tıkladığımızda orada çıkan pencerede görüntü alabiliyorum. Çözebilen varmı bu sorunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endorphine -- 9 Ekim 2004, 11:57:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.