Şimdi Ara

SAMSUNG VP MX10 Kamera (Hafıza Kartına Kayıt) 205 Lira (Video Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.485
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim kamerayı bugün carrefour beylikdüzün'de gördüm ve 205 liraya aldım. Öncelikle belirteyim bu tip kameralar hafıza kartına kayıt yapar ve bu modelde dahili hafıza yoktur. Ayrıca bir SD veya MMC kart alıp takmak gerekiyor (SDHC desteği vardır, 8GB'a kadar)

Şu an en ucuz 360-370'e buldum nette. Fiyatı 300'ün altına inmemiş hiç:
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=94237
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1113&uid=39319

Özellikleri:
    800K Piksel Sensör -CCD
    Schneider Kreuznach Lens
    34x Optik zoom
    1200x Dijital Zoom
    2.7" LCD Ekran
    MPEG4 Format kayıt, + SD/MMC Kart Slotu (SD HC desteği)
    8GB'a kadar destekliyor
    USB2.0, EIS (Elektronik Görüntü Sabitleyici)
    120 dk. sürekli kayıt imkanı (pil süresi)
    Check (Kalan pil ve bellek kontrolü tek bir tuşla yapılabilir)
    Görüntü sabitleme özelliği (kamera tireşimini azaltır ve baş döndürmeyen kayıt yapmanızı sağlar. Bence en süper özelliği bu)
    Web Cam özelliği
    2 Yıl Garanti
    Kutu İçeriği: Kamera, kılıf, lens koruma kapağı, usb kablosu, batarya, tv bağlantı kablosu, adaptör, kitapçık cd vs.

Bir kullanıcı olarak görüşlerimi ekleyeyim; oldukça küçük ve ele iyi oturuyor. Yorulmadan uzun süre kullanmanızı ve her yer problemsiz taşımanız mümkün. Basit kullanımı var. Teknoloji ile arası olmayanlara bile kusursuz bir hediye, Türkçe menü ve kitapçık desteği var.
    En merak edilen konu kalitesi :) Çektiğim görüntülerden yarın ekleyeceğim. Gündüz ve gece çekimi olmak üzere. Internette bazı videolar buldum ama hepsi kırpılmış. Ben orjinal boyutta kısa süreli koyacağım daha iyi anlaşılması açısından. Görüntü kalitesi tatmin edici. Genelde gündüz ve amatör kullanımlar için tasarlanmış. Kesinlikle fiyat/performans ürünü. Kaydettiği görüntüyü kolaylıkla bilgisayara depolayabilirsiniz. Yanında gelen yazılımla kolaylıkla dvd hazırlayabilirsiniz (dvd player'lar için). Kaydettiği dosyayı bilgisayarda direk açabiliyorsunuz (uygun codec yüklü ise)

4GB hafıza kartına en yüksek kalitede 2 saat kayıt yapıyor. SDHC kart alırken class 4 ve üzerini tercih etmenizi tavsiye ederim.

Maximum, World ve Axess'e peşin fiyatına 12 taksit yapıyor. Bonus'a taksit seçeneği yoktu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLaVa -- 11 Nisan 2009; 16:00:02 >

• acaba tüm carfurlarda geçerlimiydi bu fiyat dostum..sorabildin mi acaba? fiyat gerçekten çok iyi..ancak işte ne kadar çok şey beklenebilir bu makinadan ama insan yine de güzel çeksin diye bekler :):) ilk izlenimlerin nasıl?
  • Hocam güzel fiyata almışsınız. Hayırlı olsun. Acaba tüm Carrefour'larda var mıdır? Fiyat karşılaştırması da benden olsun:

http://www.akakce.com/video-kamera/en-ucuz-samsung-mx10-fiyati,012287.html
  • fiyatına göre süper manyak derecede sattım bu modeli daha yüksek fiyattan ve hiç bi geri dönüşü olmadı ihtiyacı olanı bırakın parası olup acaba alsammı diye düşünen bile kaçırmasın biraz eski bir modeldir ama arkadaşın dediği gibi çok basit kullanımı olan güzel bir cihazdır ve çift batarya çıkıyor olması lazım üründen kalite olarak 40-42' full hd tvde bile kötü bir görüntüsü yok normal bi tvde eminim çok güzel bir görüntü verir valla şu an benim bile alasım geldi :D
  • http://forum.donanimhaber.com/m_23604098/tm.htm

konuyla ilgili yorumlar..sonuç ise almayın çıkıyor üzgünüm..syg,
  • kamerayı bu akşam üstü aldım. Diğer carrefour'larda var mıdır kampanya bilmiyorum. Arayıp sormak lazım. Ama aldığım beylikdüzü carrefour'da baya vardı.

Görüntü kalitesi testi için yarını beklemeniz lazım. Birkaç video ekleyeceğim. Internette kırpılmamış güzel bir video bulursam ekleyeceğim.

Bilgisayar direk flash bellek gibi driver gerektirmeden tanıyor. Öncede dediğim gibi hafif ve küçük olması çok kolay kullanım sağlıyor. Oldukça hoşuma gitti.

Tanıtım video'su:

http://www.youtube.com/watch?v=0Ez8PQpOCG4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLaVa -- 11 Nisan 2009; 0:49:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

http://forum.donanimhaber.com/m_23604098/tm.htm

konuyla ilgili yorumlar..sonuç ise almayın çıkıyor üzgünüm..syg,

hocam orada kamerayı kullanan 1 kişinin bile yorumu yok. sadece 2-3 video konmuş. ama kayıt detayları vs. bilgi yok. ayrıca kayıtlar akşam ve gece çekimleri.
    hele bir yarın bakayım. sonuçta artık kalite konusunda belli bir standart var. bunun altında olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLaVa -- 11 Nisan 2009; 4:27:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia M SD Card Oyun Yükleme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Video ekledim rapide:

http://rapid share.com/files/220344627/ev.rar.html

http://rapid share.com/files/220344850/disari.rar.html

(aradağı boşluğu kaldırın)

boyutu biraz büyük ama kalitesinin anlaşılabilmesi için mpeg2 ye çevirip rapide attım. Bir video daha var onuda yükledikten sonra linkini ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLaVa -- 12 Nisan 2009; 14:18:34 >
  • Teşekkürler flava ev çekimini izledim kameranın gündüz iç mekan çekimleri gayet yeterli...
    gece çekimleri performansı muhtemelen daha düşük olacaktır ama bu fiyata bundan iyisi olmaz.

Tekrar teşekkür videolar için
  • izmir/mavişehir carrefourda var mı acaba ?
  • Bence fiyata göre kaçırılmaması gereken bir ürün, sony dvd kameralar var elimizde kullanıyorum ancak yetersiz ışıkta farketmiyor hepsi aynı oluyor karanlıkta düzgün çekmiyorlar, sonuçta harici ışık kaynağı edinmek gerekiyor, hatta ışığı olan kameraların ışığının çok da fayda etmediğini biliyoruz sonuçta.

Alınır bencede. Ancak nerden temin edeceğiz orası meçhul??
  • görüntü kalitesi benimizlediklerimde çokta tatmin edici gelmedi doğrusu ama genede 200 liraya daha ne olsun derim :)
  • Bu kamerayı geçen sene oldukça uzun bir süre internetten incelemiştim. Ancak kullanıcıları genelde iç mekan çekimlerinde sorunlarla karşılaştıklarını belirtiyorlardı. Ben de Metro Gross Market'te kamerayı denemiştim. Ancak zoom falan çok iyi ancak iç mekan olduğu için kalite düşüktü; vazgeçtim. Ancak şimdi fiyat, bu olumsuzluğu telafi edecek duruma gelmiş -US $'ın %30 civarında artışına rağmen-.

Neyse, görüntü kalitesini hatırlayabilmek için fLaVa'nın verdiği bağlantıları tıkladım ancak
    quote:

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

gibi bir hata aldım...

Kaliteyi tekrar görme şansım olmasa da, gidip şu kamerayı bu sefer satın almayı düşünüyorum. Nihayetinde 200 TL'ye de süper bir kalite beklemiyorum.

Bu arada, görüntü çözünürlüğü esas olarak kaç piksel?

• quote:

Orjinalden alıntı: bdursun

Bu kamerayı geçen sene oldukça uzun bir süre internetten incelemiştim. Ancak kullanıcıları genelde iç mekan çekimlerinde sorunlarla karşılaştıklarını belirtiyorlardı. Ben de Metro Gross Market'te kamerayı denemiştim. Ancak zoom falan çok iyi ancak iç mekan olduğu için kalite düşüktü; vazgeçtim. Ancak şimdi fiyat, bu olumsuzluğu telafi edecek duruma gelmiş -US $'ın %30 civarında artışına rağmen-.

Neyse, görüntü kalitesini hatırlayabilmek için fLaVa'nın verdiği bağlantıları tıkladım ancak
    quote:

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

gibi bir hata aldım...

Kaliteyi tekrar görme şansım olmasa da, gidip şu kamerayı bu sefer satın almayı düşünüyorum. Nihayetinde 200 TL'ye de süper bir kalite beklemiyorum.

Bu arada, görüntü çözünürlüğü esas olarak kaç piksel?

Ayni hatayi bende aldim linklerde sorun var sanirim ayrica mumkunse eger gece cekimide koyabilirseniz bizlerde fikir sahibi olmus oluruz.Birde tam sarjla kesintisiz en yuksek kalitede kac saat cekim yapilabiliyor?

• orjinal çözünürlük 720x576
    bataryası çekim sırasında 2 saat gidiyor üzerinde yazdığı gibi. oynatma modunda 3 saate yakın gidiyor.

video kalitesinden bende memnun kaldım. zaten böyle bir cihaza 200 civarından fazla verilmez. sonuçta bu tip cihazların iyileri 400-500 liradan başlıyor. ucuz olması sonucunda bazı eksiklikleri olması kaçınılmaz.

linkler düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLaVa -- 12 Nisan 2009; 14:19:19 >
  • Biraz önce carrefoura telefon açtım.Her carrefourda yokmuş kampanya. Beylikdüzünde indirimdeymiş sadece ordada kalmamış.
  • Dün yukardaki yazımı yazdıktan sonra müşteri hizmetlerinin ilgisiz davranmasından şüphelendiğim için üşenmeden gittim carrefoura. Carrefoura gittiğimde müşteri hizmetlernin "yok" kalmadı dediği kamera, sıfır jelatini açılmamış kutusunda beni bekliyordu aldım hemen .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 13 Nisan 2009; 9:36:23 >
  • Hayirli olsun thema iyi gunlerde kullan.Gerek buradaki gerekse diger konulardaki ornek videolari izledim tek kelimeyle rezalet acikcasi elinizde 640x480 vga cekim yapabilen kaliteli bir telefonunuz varsa bu kamerayi almayi hic dusunmeyin bile.
  • Sonuçta 200 liraya alınmış bir kamera daha fazla nasıl bir kalite bekliyorsun . Sana göre çekim iyi değil, bana göre iyi .

"Rezalet" dediğine göre bu işlerde profesyonel olmalısın heralde ?

"Rezalet" bir kalite istemiyorsan şu linkler sana göre ;

http://www.hepsiburada.com/sony-hdr-fx1000e-hdv-video-kamera/productDetails.aspx?categoryid=17076&productid=evsonyhdrfx1000e

http://www.hepsiburada.com/sony-hdr-hv1000e-hd-video-kamera-10-adet-kaset-hediyeli/productDetails.aspx?categoryid=17076&productid=evsonyhvrhd1000e

• geçen sene mediamarkttan 320ye almıştım.benim işimi görüyor ama elbette gündüz çekimi için yeterli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.