Şimdi Ara

SAMSUNG VP MX10 Kamera (Hafıza Kartına Kayıt) 205 Lira (Video Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.485
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Thema

Sonuçta 200 liraya alınmış bir kamera daha fazla nasıl bir kalite bekliyorsun . Sana göre çekim iyi değil, bana göre iyi .

"Rezalet" dediğine göre bu işlerde profesyonel olmalısın heralde ?

"Rezalet" bir kalite istemiyorsan şu linkler sana göre ;

http://www.hepsiburada.com/sony-hdr-fx1000e-hdv-video-kamera/productDetails.aspx?categoryid=17076&productid=evsonyhdrfx1000e

http://www.hepsiburada.com/sony-hdr-hv1000e-hd-video-kamera-10-adet-kaset-hediyeli/productDetails.aspx?categoryid=17076&productid=evsonyhvrhd1000e

Verdiginiz linkdekiler beni her acidan asar.Kesinlikle pro degilim sadece gozumle gordugum videolari yorumladim.

• görüntü kalitesi benim eski sony trv 46e model kameramı aratmıyor. o yüzden ben memnun kaldım. daha iyi bir şey isteseydim belki dv veya dvd olan modellere bakabilirdim ama onların ucuz modelide çok farklı değil. ayrıca ekstra dvd/kaset maliyetide cabası. büyüklükleri ve kayıt esnası çıkardıkları sesin kasede ilenmesinden bahsetmiyorum bile. ha derseniz hepsimi öyle, değil tabiki ama iyi olanları 500-600 liradan başlıyor

kısacası hafıza kartına kaydetme avantajıyla, amatör çekimler için yeterli bir kamera. 200 liralık dv ve 350 liralık dvd kameraların görüntüsü daha iyi değil bunuda ekleyeyim. sonuçta madem aynı parayı verip aynı kaliteyi alacaksak neden kaset veya dvd ile boğuşalım?
  • şu an nereden bulabileceğimize dair net bir bilgi varmı, her carrefour da yok sanırım. Mesela bir mağazadan istesek başka mağazadan temin edip getirtebilirlermi???
  • rapid hata veriyor. dosya en fazla 10 kez indirilebilir diyor. bilginiz olsun...
  • 640 x 480 piksellik cep telefonu kamerası ile bu kamerayı karşılaştırmak ne derece doğru bilemiyorum, bunda 34x optik zoom var... Schneider Kreuznach Lens de cabası, kalitesini bilen bilir... Kameram olsun, Rec'e basıp çekeyim, SD'den de bilgisayarıma hemen atayım diyenler için süper bir ürün diye düşünüyorum. Daha fazlasını bekleyen, daha fazla para vermesi gerekeceğini de hesap etmelidir...
  • Bayrampaşa carrefourda yok.
    Boşuna gidip bakmayın.
    Mağazaya özel kampanyalardan.
    O sebeple sadece beylikdüzü carrefourda bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.