Şimdi Ara

Xperia M SD Card Oyun Yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar xperia m 4.3 rootlu kullanıyorum 8gb hafıza kartı aldım ama oyunları nasıl taşıyıcam veya yüklüyücem?*
    arkadaşlar bilen varsa lütfen yardım edinn??

• yardımm arkadaşlar bilen yokmuuu
  • HAFIZA KARTINI PC YE TAK. APK UZANTILI ANDROİD OYUNLARI VAR NETTE. GOOGLE A YAZ BULURSUN ONU İNDİR. AMA BAZILARI RAR ZİP DOSYASI OLARAK İNİYO İÇİNDE APK UZANTILI DOSYA VAR . O APK UZANTILI DOSYAYI HAFIZA KARTINA TAŞI HERHANGİ Bİ YERE. SORA TELEFONUNA TAK HAFIZA KARTINI. DOSYA YÖNETİCİSİNE GİR ORDAN TELEFONUNA YÜKLE
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyilmaz0

HAFIZA KARTINI PC YE TAK. APK UZANTILI ANDROİD OYUNLARI VAR NETTE. GOOGLE A YAZ BULURSUN ONU İNDİR. AMA BAZILARI RAR ZİP DOSYASI OLARAK İNİYO İÇİNDE APK UZANTILI DOSYA VAR . O APK UZANTILI DOSYAYI HAFIZA KARTINA TAŞI HERHANGİ Bİ YERE. SORA TELEFONUNA TAK HAFIZA KARTINI. DOSYA YÖNETİCİSİNE GİR ORDAN TELEFONUNA YÜKLE

Hocam tamam denerim ama şöyle bir şey var benim hafıza kartı durduk yere bozuldu şuanda 1gb var ama nasıl düzelticem her yolu denedim taktığımda bilgisayara sadece xp deyken Windows 7 hiç tanımıyor xp de iken tanıyor g diye tanıyor ama bastığımda lütfen g sürücüsüne Disk yerleştirin diyor nasıl düzelticem birde APK yöntemi işe yararmı tel şuanda rootlu değil??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • APK ÇALIŞTIRIR MERAK ETME. KART OKUYUCUN ARIZALI OLABİLİR. XP DE GÖREN 7 DE DE GÖRÜR. HAFIZA KARTININ İÇİNDE ÖNEMLİ BİLGİLERİN YOKSA SAĞ TIKLA BİÇİMLENDİR YAP. TEMİZLENSİN İÇİ.
  • İşte olmuyor hocam bazı usb görüntüleme prıgramları ile denedim ama orda gözüküyır fakat üstünde kırmuzı. Bişey var be biçimlendirme olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.