Şimdi Ara

Note 3 SM-N9005 için Hafıza kartı tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
6.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 64 GB olmak üzere max bütçem 150 TL civarı,4k video çekimklerinde kasmayacak hafıza kartı istiyorum aklımda ultra var aslında s3 varken 1080p video çekimlerinde falan başarılıydı ama cihazımla beraber sattım acaba 4k için yeterli mi ? veya sandisk extreme 64GB düşündüm onuda hiçbir yerde bulamadım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: avcitalip

64 GB olmak üzere max bütçem 150 TL civarı,4k video çekimklerinde kasmayacak hafıza kartı istiyorum aklımda ultra var aslında s3 varken 1080p video çekimlerinde falan başarılıydı ama cihazımla beraber sattım acaba 4k için yeterli mi ? veya sandisk extreme 64GB düşündüm onuda hiçbir yerde bulamadım :(

telefonuhangi ulkeden aldiniz?

bu arada ben toshiba kullaniyorum suan. bundan once sandisk kullaniyordum. toshiba'nin yazma hizi daha yuksek diye almistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

64 GB olmak üzere max bütçem 150 TL civarı,4k video çekimklerinde kasmayacak hafıza kartı istiyorum aklımda ultra var aslında s3 varken 1080p video çekimlerinde falan başarılıydı ama cihazımla beraber sattım acaba 4k için yeterli mi ? veya sandisk extreme 64GB düşündüm onuda hiçbir yerde bulamadım :(

Video çekerken kaç mbit oluyor 4k çekimler?
    Saniyesi kaç mb. ortalama?
  • 4k ve hafıza kartı konusunda @Sebastian Shaw detaylı bilgiler verebilir.

şunu da methediyorlardı:http://www.akakce.com/bellek-karti/en-ucuz-sandisk-64gb-android-ultra-micro-class-10-30mb-sn-sdsdqua-064g-u46a-fiyati,859488.html
  • switel kullanıcısına yanıt
    henüz almadım efendim,yarın babam satın alacak ve ayın 28'i gibi elime geçecek cihaz inşallah :)

Toshiba'ları bilmiyorum ama bende sandisk'i class 10'ların içinde en iyisi diye almıştım geçen sene,hem 32'lik olduğu için hemde ilk önce iPhone 5 düşündüğüm için kartı satmıştım :)
  • cihaz elime hiç geçmediği için bilemiyeceğim fakat elinde olanlardan yardım isteyebiliriz diye düşünüyorum :)
  • Sebastian'la bu aralar epey mesajlaşıyorduk keşke sorsaydım bilemedim :) neyse onuda konuya davet edelim... :)

Edit ; daha önce aynı kartın 32GB'tlığı vardı bende ama satma durumunda kaldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDCF59BE8 -- 20 Ekim 2013; 2:13:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4k cekimleri telefonun kendi hafizasina kayit edip , sonradan hafiza kartina tasimanizdan yanayim. Cunku 4k icin saniyede kac mb yazma hizi gerekiyor bilmiyorum ama normalin ustunde olacagi kesin.

• antizero kullanıcısına yanıt
    aslında 4k videoyu pek çekermiyim bilmiyorum ama 1080p 60fps çekeceğim kesin,4k'yı duyduğum kadarıyla telefon kendi hafızasında max 5dk çekim yapabiliyormuş kullanıcıya 26 GB falan alan kalıyor 32GB't tan zaten
  • quote:

aslında 4k videoyu pek çekermiyim bilmiyorum ama 1080p 60fps çekeceğim kesin,4k'yı duyduğum kadarıyla telefon kendi hafızasında max 5dk çekim yapabiliyormuş kullanıcıya 26 GB falan alan kalıyor 32GB't tan zaten

26 gblik yeri 5 dk da dolduruyorsa size class 10 hafiza kartida yetmez.. Siz bence 1080/60 devam edin hocam (:

• 4k videoları kayıt etmede ve okumada sorun yaşamamak için ya hafızadan biraz feragat edip sandisk extreme pro micro sd alacaksınız ki şu anda sadece 8 ve 16 gb var ama en hızlı micro sd kart bu yada gayet yeterli olan sandisk extreme microsdxc alacaksınız ki o da 16, 32, 64 gb kapasitelerde mevcut

4k videoların bitrate i göz önüne alındığında sandisk in ultra serisi micro sd lerini tavsiye etmem çünkü yazım hızı 4k videolar için tam sınırda sıkıntı yaşanabilir ve uzun süreli kayıt alındığında kayıdı sonlandırdığınızda cihazda takılmalar meydana gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: antizero

quote:

26 gblik yeri 5 dk da dolduruyorsa size class 10 hafiza kartida yetmez.. Siz bence 1080/60 devam edin hocam (:

note 3 ün 4k videoların bir saati 23 gb kadar tutuyor 5 dk sı değil hocam 5 dk lık görüntü yaklaşık 1.85 - 1.9 gb kadar yer kaplıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Shaw -- 20 Ekim 2013; 2:34:52 >

• quote:

4k cekimleri telefonun kendi hafizasina kayit edip , sonradan hafiza kartina tasimanizdan yanayim. Cunku 4k icin saniyede kac mb yazma hizi gerekiyor bilmiyorum ama normalin ustunde olacagi kesin.

sandisk ultra micro sd ler bile yeterli hıza sahip ama güvenli bölgede kalmak adına en iyisi sandisk extreme serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

Video çekerken kaç mbit oluyor 4k çekimler?
    Saniyesi kaç mb. ortalama?

4k videolar 47 mbps bit rate de ki bu da bir dakikalık görüntüyü yaklaşık 353 MB yapar 5 dk aşağı yukarı 1.8 GB tutar ama lensin ışık alma oranına göre bu değer +/- 1 GB kadar oynayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

quote:

note 3 ün 4k videoların bir saati 23 gb kadar tutuyor 5 dk sı değil hocam 5 dk lık görüntü yaklaşık 1.85 - 1.9 gb kadar yer kaplıyor

4k degerini bilmiyorum hocam arkadasin dedigine gore hesapladim ben.

bende bilgilendirmek icin yazdim hocam profosyenel video isindeyim bu konular uzmanlik alanim

zaten 30 fps 4k çekeceğime 1080p 60 fps çekerim,hem boyuttan tasarruf hemde cihazın ekranına uyumlu biçimde izlemek isterim ama yeri geldiğinde de 4k çeksin yani lamborghinim olsun normal kullanımda az yaksın yavaş gitsin gazın dibini köklediğimde sömürsün :)
  • Sebastian Shaw kullanıcısına yanıt
    extreme'yi hiçbir yerde bulamadım ben aslında 64GB extreme düşünüyordum ama onun bile yeterli olup olmadığını bilemedim :)

ultra 4k çekimlerinde fps düşüşü oluşturur mu acaba ?
  • Sebastian Shaw kullanıcısına yanıt
    o zaman yanlış biliyormuşuz,telefonun kendi hafızasında çekip karta taşımak daha mantıklı gibi :)
  • bulabilsem :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.