Honor X9a (128 GB) - Redmi Note 12 Pro - Redmi Note 12 Pro 5G (8 GB / 256 GB) Karşılaştırması - Epey ortadakı secenegın beyazını n11 den Bu mağzandan bu fıyata satın almayı dusunuyorum açıkcası. Xiaomi Redmi Note 12 Pro 8 GB 256 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) 12749 tl. Xiaomi Redmi Note 12 Pro 8 GB 256 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) satıcı Resmi Mağaza almayı dusundugum modelın ıslemcısı Qualcomm Snapdragon 732G (SM7150-AC) yada; biraz daha araştırıp; şu işlemcili modelinimi satın almayıyım ? MediaTek Dimensity 1080 (MT6877V/TTZA) uste verdıgım lıngdekı en soldakı. . Açıkçası kafam çok karısık. lütfen beni aydınlatınız. zaten 2 gun once çift hatlı telefonum; kimlik ehliyet kredi kartlarım banka kartlarım; cantam, cuzdanım, param, anahtarım ne varsa calındı; Ruhen iyi değilim. Lütfen yardım arkadaşlar. bu aldıgım telefonu 3 sene yada 4 sene kullanma dusuncesındeyım. telefonda oyun oynamam. az ısınsın ; az şarj yesin; benım ıcın en onemlı faktor bunlar. Bırde ithalatçı garantılı degıl ! ''sorunlar yasanıyormuş''; Xiaomi TURKIYE garantılı alıcam kesın. TEŞEKKÜRLER. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 20 Ağustos 2023; 3:38:12 > |
Hangi işlemcili; redmi note 12 pro 8-256
-
-
Honor X9a (128 GB) - Redmi Note 12 Pro - Redmi Note 12 Pro 5G (8 GB / 256 GB) Karşılaştırması - Epey
lutfen su lingi iyicene inceleyınız.
ben işin içinden çıkamadım açıkçası.
Redmi Note 12 Pro 5G 256 GB 8 GB RAM Beyaz Cep Telefonu (İthalatçı Garantili) Xiaomi | Trendyol
Qualcomm Snapdragon 732G Processor - Benchmarks and Specs - Notebookcheck.com Technology/FAQ
MediaTek Dimensity 1080 Processor - Benchmarks and Specs - Notebookcheck.com Technology/FAQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 21 Ağustos 2023; 3:50:39 >
-
-
Verdim siparişi yarın elimde deneyimlerimi paylaşırım. Sony 50 MP olan beyaz mediatec işlemcili olanı satın aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kimse yorum atmamış bende merak ettim
-
Note 9 pro var. buna geçeyim diyorum. yine 4-5 sene gider mi sizce
-
Sanmıyorum ancak şu zamandan sonra bana göre 24 ay kadar gider.
9800 lira şu alınır mı sizce
-
selam konu eskimiş gerçi ama bende yazmak istedim 5 yıldır sorunsuz şekilde note 8 pro kullanıyordum dedim model yükselteyim malum ekonomide ortada yenilenmiş telefon alayım dedim siparişimi redmi note 12 pro 5G olarak vermiş olsamda elime düz modeli geldi note 12 pro 4G olanı bunun kamerası 100Mp ama 5 G yok işlemcileri farklı karar veremedim iademi etsem yoksa kullansamı diye ona bakıp araştırma yapıyorum...gerçi yanında yolladıkları dandik şarj cihazıda cabası..
Benzer içerikler
- turkcell mail adresi
- iphone kişileri sime aktarma
- faturalı hat taahhüt bitince ne olur
- eski telefonun imei numarasını yeni telefona aktarma 2024
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- en iyi telefon kılıfı markaları
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- turkcell t10
- en iyi powerbank markaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X