Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Sony PS Vita Fat Wifi 3.60 + 4 GB hafıza kartı + SD2Vita + Çanta Satın Al 27 Temmuz 2021 09:17 1 1 SATILDI Sony PS Vita Fat Wifi 3.60 + 4 GB hafıza kartı + SD2Vita + Çanta Cihazın ikinci sahibiyim alalı 2 sene oldu sorunsuz bir konsoldur. Şu an orijinaldir ama 3.60 sürümde olduğu için rahatlıkla kırma işlemini yapabilirsiniz internette yöntemleri mevcut. Güncelleme yapmaması için uçak modundan hiç çıkarmadım. Kozmetik olarak orta diyebilirim, ekranında kılcal çizikler ve sol üst köşede küçük bir leke mevcut, arka tarafında da kılcal çizikler ve küçük bir ezik var. Bunlar önceki sahibinden olduğu için bilerek satın almıştım ve kullanıma engel değil her şeyi sorunsuz çalışıyor. Fiyatını da olabildiğince uygun tutmaya çalıştım. Kutusu ve garantisi yoktur.Kutu içeriği: -PS Vita Fat OLED Wifi 3.60 FW-4 GB Sony hafıza kartı-Taşıma çantası-Analog koruyucu silikonlar-SD2Vita adaptörü (normal micro SD kartları cihaza takmanızı sağlar, kullanmak için micro SD kart almanız gerekmekte)-Şarj kablosu (şarj adaptörü ben alırken de yoktu, "hızlı şarj etmeyen" bir telefon adaptörü ile sorunsuzca şarj edebilirsiniz)İletişim için siteden mesaj atabilirsiniz, gerekirse whatsapp üzerinden yardımcı olurumSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çorum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] RTX 2070S 16 GB RAM i5 8600K Z370 Maximus 256 GB SSD 1 TB HDD SATILDI Nintendo Switch Lite + 128 GB SD + NBA 2K20 + Ekstralar 3500 TL SATILDI Nintendo Switch V2 Neon Red Blue temiz eksiksiz + taşıma çantası SATILDI PlayStation 5 Dijital 825 GB + 1 TB WD SN850 SSD + Şarj İstasyonu