Şimdi Ara

nv4_disp.dll hatası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi ben 15 inch crt monitor kullanıodum... sonra monitorum yandı..gittim 19 inch lcd aldım.. sandım ki takcam zört die calıscak..
    calısmadı abii.. gunlerce ugrastım.. paso mavi ekranda nv4_disp.dll hatası verdi... bi ara dedim heralde benim ekran kartı yandı..
    ayarlardan donanım ivmesini kısınca oyunlar calısıodu görüntü gelmiodu. donanım ivmesini sonuna kadar getirince de mavi ekranı veriodu.. monitore verdiğim para içimi acıttı.. su surucu denilen zıkkımı ellli kere sildim yeniden yukledim.. sora Türk aklı ile tuvalette işerken aklıma geldi.. dedim abi yetemio yani bu ekran kartı galiba. sora işte ayarlardan karıstırırken sana bahsettiğim yerde bi cubuk var. bi ucunda full performans yazıo. bi ucunda da full kalite yazıo.. abi suanda hatırlamıom ama benim ki 2 sinden birine dayalıydı.. hatta full kaliteye dayalıydıı.. bven onu biraz ortaladım.. hani aklımca biraz kalite biraz performans yapytım.. sorun giderildi Allah'a sukur.... yoksam bende pek pc den anlamıom ama bi dene bak..

• yani bilemiyorum bendede 23'' var lcd-tv
    bi anda mı aklı başına geldi ben 23 inch im diye :D

sabah olsun diğer harddiskte çalıştırıp denicem. inş olur dicem ama gene içim rahat olmıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raizan

yani bilemiyorum bendede 23'' var lcd-tv
    bi anda mı aklı başına geldi ben 23 inch im diye :D

sabah olsun diğer harddiskte çalıştırıp denicem. inş olur dicem ama gene içim rahat olmıcak

Bence hiç HDD'le falan alakası yok. Git bir de ATI ekran kartına sahip makinada dene, bak gör nasıl çalışıyor.
  • arkadaşLar cözmü buLdum !!!

aynı hatayLa hiç bir oyun oynayamayıp bilgisayardan soğumusdum cözüm
    536 kb bi setupda : )

http://rapidshare.com/files/280295886/nv4loopfix.zip.html
  • ben oyun oynamayı bıraktım ne dıyosun sen ya xDD
    2 sene olmus ben yazalı cidden tey tey tey :) ustune ne bılgısayarlar eskittim ben =) sonunda 10 ınclık bır netbookta buldum huzuru xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raizan

arkadaşlar
    warcraft adlı oyunu oynarken ( başka oyun oynamadığım için onlardada aynı sorun olurmu bilemicem) oyunun belirsiz bir kısmında mavi ekran çıkıyor ve nv4_disp.dll hatası veriyor. ve bu sorun birkaç gündür var.

sistemi yazıyım ilk olarak; amd athlonxp 2800 , a7v600x asus anakart, 512 mb twinmos ram, winfast geforce 6800 tdh, samsung 160 gb sata ve seagate 250 gb sata hdd ler var

çözüm olarak ilk , hdd den olabileceğini düşünerek samsung harddiskte (bundada xp yüklü) oyunu açtım ve aynı sorun bundada çıktı. daha sonra seagate olana format attım ve diğer harddıskten oyunu çekip denedım gene olmadı
    tekrardan format atıp ekran kartı sürücüsünü de nvidia dan çekerek, oyunuda ineternetten çekip tekrar kurarak sıfır bir sistemde denedim başka birşey kurmadan, malesef gene olmadı.

bu nv4_disp.dll zaten ekran kartı ile ilgili bir dosya olduğu belli. ekran kartım ek güç te istiyor, kasam 350w aopen. ekran kartından başka birşeyde takılı değil kabloya.

donanımsal bir sorun olduğu apaçık ortada ama ...

varsa bir bilen bi yardımcı olabilecek beni bu dertten kurtarabilecek çok sevirim

arkadaşım aynı sorun bende de var o formatla alakalı birşey değil. sana çözümünü söyleyeyim google a yaz nv4_disp orda sana o hatanın çözülmüş olan linkini vericek onu indirim sistem dosyasında hatanın kurulu olduğu yere at

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.