Şimdi Ara

Nvdia 1060 6GB Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: Echo Sabre

quote:

Orijinalden alıntı: GuvenDMRK

Genelde ucuz kartlarında bileşen kalitesi çok düşük bu arada bildiğim kadarıyla tr serviside kapandı ama bu konuda emin değilim ancak bileşen kalitesizliği başlıca nedeni, bana göre ürettiği albenisi yüksek olan modelleri bile kuru gültüden ibaretler.
    Bu modelde aslında nvidia fabrikasından çıkan baskılı devre hazır karta sadece fan takıp bios yazıp sattığı tipte bir model olabilir, genelde bu firma bunuda sıkça yapıyor.

Klavyesi olan salliyor valla helal olsun. Koca zotac firmasini adam 2dk da gömdü adam. Sorsak hayatinda bir kez bile zotac kart kullanmamistir ama olsun cunku klavyesi var ve forumlarda istedigi gibi yazabiliyor.

Zotac çöp. Kaynak? Totom.

Aslında arkadaş bunları 3 yıl önce yazıyor olsaydı hepsine katılırdınız.

Çünkü Zotac GTX 7XX serisi dahil çıkardığı kartlar tam anlamı ile rezaletti.

Fakat GTX 9XX serisinden sonra ciddi anlamda revize edildi. Artık çok güzel tercih edilebilecek markalardan.

Rezalet mi? belli ki siz 2014-2015 gibi masaüstü gpu lar ile tanıştınız daha öncesi yok eğer olsaydı Zotac gibi bir firma için ''GTX 7XX dahil çıkardığı kartlar rezaletti'' diyemezdiniz.

Zotac GTX 4XX serisinde piyasada ki en iyi markaydı bakın en iyilerinden biri demiyorum, en iyisi diyorum. Hiç bir firma Zotac kadar iyi soğutma sunamadı ki 480 dediğimiz kart 93-95 derecelerde çalışan 250W lık bir canavarken Zotac AMP üzerinde ki VF3000 ile 65-68 derecelerde çalışıyordu. Ayrıca Zotac AMP Amerika ve Avrupa da en çok satılan modeldi.

GTX 5XX serisinde Asus, MSI, Gigabyte gibi rakiplerine karşı biraz daha sönük kaldı fakat GTX 6XX, GTX 7XX, GTX 9XX serisinde AMP ve AMP Extreme Edt. ile çok güzel toparladı özellikle GTX 7XX serisini de dahil ettiğiniz'den örnek vermek gerekirse GTX 770 Extreme Edition piyasada ki en iyi VRM yapısına sahip karttı açın yabancı kaynaklara bakın.

Özetle Zotac her zaman ki Zotac zaman zaman öne çıktı zaman zaman arka planda kaldı ama hiç bir zaman bir Zotac kartın üzdüğünü, sorun çıkardığını görmedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Genelde ucuz kartlarında bileşen kalitesi çok düşük bu arada bildiğim kadarıyla tr serviside kapandı ama bu konuda emin değilim ancak bileşen kalitesizliği başlıca nedeni, bana göre ürettiği albenisi yüksek olan modelleri bile kuru gültüden ibaretler.
    Bu modelde aslında nvidia fabrikasından çıkan baskılı devre hazır karta sadece fan takıp bios yazıp sattığı tipte bir model olabilir, genelde bu firma bunuda sıkça yapıyor.

Klavyesi olan salliyor valla helal olsun. Koca zotac firmasini adam 2dk da gömdü adam. Sorsak hayatinda bir kez bile zotac kart kullanmamistir ama olsun cunku klavyesi var ve forumlarda istedigi gibi yazabiliyor.

Fakat GTX 9XX serisinden sonra ciddi anlamda revize edildi. Artık çok güzel tercih edilebilecek markalardan.

Rezalet mi? belli ki siz 2014-2015 gibi masaüstü gpu lar ile tanıştınız daha öncesi yok eğer olsaydı Zotac gibi bir firma için ''GTX 7XX dahil çıkardığı kartlar rezaletti'' diyemezdiniz.

Zotac GTX 4XX serisinde piyasada ki en iyi markaydı bakın en iyilerinden biri demiyorum, en iyisi diyorum. Hiç bir firma Zotac kadar iyi soğutma sunamadı ki 480 dediğimiz kart 93-95 derecelerde çalışan 250W lık bir canavarken Zotac AMP üzerinde ki VF3000 ile 65-68 derecelerde çalışıyordu. Ayrıca Zotac AMP Amerika ve Avrupa da en çok satılan modeldi.

GTX 5XX serisinde Asus, MSI, Gigabyte gibi rakiplerine karşı biraz daha sönük kaldı fakat GTX 6XX, GTX 7XX, GTX 9XX serisinde AMP ve AMP Extreme Edt. ile çok güzel toparladı özellikle GTX 7XX serisini de dahil ettiğiniz'den örnek vermek gerekirse GTX 770 Extreme Edition piyasada ki en iyi VRM yapısına sahip karttı açın yabancı kaynaklara bakın.

Özetle Zotac her zaman ki Zotac zaman zaman öne çıktı zaman zaman arka planda kaldı ama hiç bir zaman bir Zotac kartın üzdüğünü, sorun çıkardığını görmedim.

"GTX 5XX serisinde Asus, MSI, Gigabyte gibi rakiplerine karşı biraz daha sönük kaldı fakat GTX 6XX, GTX 7XX, GTX 9XX serisinde AMP ve AMP Extreme Edt. ile çok güzel toparladı özellikle GTX 7XX serisini de dahil ettiğiniz'den örnek vermek gerekirse GTX 770 Extreme Edition piyasada ki en iyi VRM yapısına sahip karttı açın yabancı kaynaklara bakın. "

Özellikle şu kısma çok güldüm.

Zotac GTX 480 sizin de dediğiniz gibi VF3000 ile gelmişti. Dediğiniz soğutucusu zalman'ın, Zotac'ın değil. GTX 5XX-6XX-7XX tüm serisi çöpten ibarettir. Biraz araştırırsanız özellikle 760-770 gibi kartların AMP modellerinde tonla sorun/sıkıntı yaşayan görürsünüz. Çünkü o serinin soğutmaları piyasadaki en kötü ve en verimsiz soğutmalardı. Ayrıca en iyi baskı pcb/vrm tasarımı Zotac Extreme Edition'da değil Galax HoF'dadır.

Ha GTX 9XX sonrası modeller iyi onlara lafım yok.

Ama bu sizin Zotac fanboyu veya çalışanı olduğunuzu değiştirmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

"GTX 5XX serisinde Asus, MSI, Gigabyte gibi rakiplerine karşı biraz daha sönük kaldı fakat GTX 6XX, GTX 7XX, GTX 9XX serisinde AMP ve AMP Extreme Edt. ile çok güzel toparladı özellikle GTX 7XX serisini de dahil ettiğiniz'den örnek vermek gerekirse GTX 770 Extreme Edition piyasada ki en iyi VRM yapısına sahip karttı açın yabancı kaynaklara bakın. "

Özellikle şu kısma çok güldüm.

Zotac GTX 480 sizin de dediğiniz gibi VF3000 ile gelmişti. Dediğiniz soğutucusu zalman'ın, Zotac'ın değil. GTX 5XX-6XX-7XX tüm serisi çöpten ibarettir. Biraz araştırırsanız özellikle 760-770 gibi kartların AMP modellerinde tonla sorun/sıkıntı yaşayan görürsünüz. Çünkü o serinin soğutmaları piyasadaki en kötü ve en verimsiz soğutmalardı. Ayrıca en iyi baskı pcb/vrm tasarımı Zotac Extreme Edition'da değil Galax HoF'dadır.

Ha GTX 9XX sonrası modeller iyi onlara lafım yok.

Ama bu sizin Zotac fanboyu veya çalışanı olduğunuzu değiştirmez.

https://forum.donanimhaber.com/2000-liraya-kadar-butce-kendi-yaptigim-sistem-nasildir--104258155#104258155

https://forum.donanimhaber.com/athlon-x4-860k-gta-v-icin-yeterli-midir--105129230#105129230

https://forum.donanimhaber.com/bu-sistem-hangi-oyunlari-acar-sistem-nasil-guclendirir--88370295#88370295

https://forum.donanimhaber.com/yeni-ekran-karti-oyunlarda-kasiyor-kafayi-siyiricam-acil-yardim--95599092#95599092

https://forum.donanimhaber.com/cok-butcem-yok-haftaya-yeni-sistem-alacagim-cok-acil-yardim--90216577#90216577

https://forum.donanimhaber.com/hd-6850-ye-ocz-550w-yeter-mi--95330872#95330872

https://forum.donanimhaber.com/hd7790-1gb-vs-gtx-650-2gb-vs-hd6870-1gb-256-bit-tavsiye-sistem--91885254#91885254

https://forum.donanimhaber.com/950-1000-liraya-amd-ve-intel-sistemler-hangisini-tavsiye-edersiniz--90458610#90458610

Bunlar son 1-2 yılda açtığın yüzlerce tavsiye konusundan sadece 3-5 tanesi. Mesajımın ilk başında da tahminim doğru çıkmış bilgin son 2-3 yılı anca kapsıyor yani GTX 4xx, HD4000, 5000 ler falan hiç birini görmüş biri değilsin ve yaşında maksimum 18-19 yani daha çocuksun. Son zamanlarda senin gibi yüzlercesi türemeye başladı. Önce ''abi abi şunu alıcam bu kaç cigolayt bunu alırsam kaç fps alırım abi'' diye başlayıp 1-2 yıl içinde donanım gurusu olursunuz, millete tavsiye vermeye başlarsınız yarım yamalak bilginizle.

2006 lara gidip 7600GT, 7600GS, 7900 gibi kartlar hakkında konuşalım desem yaşın yetmez çünkü GÖRMEMİŞSİN. Onu bırak efsane 3850/70, 8800Gt ler hakkında bile en ufak fikrin yok la hepsini geçtim daha GTX 400 serisini bile bilmeyen, 1-2 sene önce milletten tavsiye isteyen çocuk kalkmış burada Zotac fanboyu diyor

Forum 99-2000 li veletlerin eline kaldı, yazık.

Nvdia 1060 6GB Hakkında

En komiği de ''GTX 5XX-6XX-7XX tüm serisi çöpten ibarettir'' diyen çocuğun 2014 yılında ''anakarttan hiç anlamam, bu konularda acemiyim'' diye milletten sistem tavsiyesi istemesi fakat bugün bakıyorsun 2011 de çıkmış ve hayatında görmedi, tecrübe edinmediği kartlara ÇÖP diyor

Yahu sormazlar mı adama be çocuk sen daha 2014 de milletten hiç anlamam diye tavsiye isterken nasıl olur da 2011 de çıkmış kartlara çöp diyebiliyorsun. O kartlar piyasadayken sen büyük olasılıkla elinde tetrisle falan oynuyordun ne oldu da bir anda donanım gurusu kesildin?

Son olarak senin gibi sonradan görme veletleri rezil etmekten çok büyüz haz alıyorum

• Echo Sabre E kullanıcısına yanıt
    Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler.

Teknolojinin eski-yeni farketmeden araştırılıp öğrenilebilir bir şey olduğunu bile daha kavrayamamışsın gelmiş burada bana aklın sıra yaşın ile racon yapıyorsun.

Zamanında görmüş geçirmiş olabilirsin ama bu benim araştırıp senden daha çok bilgiye sahip olmayacağım anlamına gelmez.

Yeri gelir Commodore 64 hakkında bile senin deneyerek tecrübe edindiğin şeylerden daha çok bilgi aktarabilirim insanlara.

O yüzden boş yapmanın alemi yok. Bana velet diyip hakaret etmekle bilgi hazinen genişlemez.
  • quote:

Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler.

Teknolojinin eski-yeni farketmeden araştırılıp öğrenilebilir bir şey olduğunu bile daha kavrayamamışsın gelmiş burada bana aklın sıra yaşın ile racon yapıyorsun.

Zamanında görmüş geçirmiş olabilirsin ama bu benim araştırıp senden daha çok bilgiye sahip olmayacağım anlamına gelmez.

Yeri gelir Commodore 64 hakkında bile senin deneyerek tecrübe edindiğin şeylerden daha çok bilgi aktarabilirim insanlara.

O yüzden boş yapmanın alemi yok. Bana velet diyip hakaret etmekle bilgi hazinen genişlemez.

Sen tanimadigin insanlara fanboy diyerek bilgi hazineni genisletebilirsin ama

Sözleriniz fanboy olduğunuzu destekler nitelikte, lakin söylediklerime karşın sadece bunu bahane olarak öne sürüyorsunuz.

Neyse uğraşmaya değmez. Ne de olsa siz görüp geçirmişsiniz her şeyi daha iyi bilirsiniz.
    Herhangi bir anakart yada e.kartı üreticisi hakkında belli bir kalite altında üretim yapması konusunda nette sağda solda bilgi yada belge bulmak bu konuda davalık olmadığı sürece imkansızdır ve bu firmaların kalitesini inceleyen yada karşılaştıran bir sitede henüz yok ama diğer markalara baktığınızda en başından bu kalite durumu pcb (yani bileşenlerin dizildiği kart) kalitesiyle başlar, zotac daha burada bilindik markalardan ayrışıyor yani pcb kalitesi en düşük firmalardan birisi, diğerlerine bakınca sürekli bu pcb nin kaç katman ve üzerindeki yollarda kullanılan elementin kalitesinden bahsedip durrlar ve ürettikleri bu donanımlara özel isimler takar bas bas reklam yaparlar örneğin ultra durable mış yok militasry class mış HoF muş rog muş fln, zotac a bakınca nvidiadan aldığı karta direk kıytırık bir fanı takar biosuna yüksek hızları yazar AMP! der geçer, yani kendi üretmediği kartı bile AMP! diye çakıverir, bu firmanın ürettiği kartlardaki bileşenleri kapasitörlerden transistörlere en ucuz bileşenlerin kullanıldığını snn totoşun farkedebilecek seviyede olmasada bunlarla içli dışlı olanların kolayca farkedebileceği bişey, bunu farkedebilecek kişi bu konuda uyarı yaptığında ciddiye alıp almamak uyarı yapılan kişiyi bağlar yani senin gibi bu konu hakkında hiç bir bilgisi olmayan yada markaya sempatisi veya markanın bileşeninin kullalanana yorum yapmak düşmez (ancak bileşen kalitesi konusunda bilgisi varsa düşer) firmanın genel ürünlerindeki temel malzeme ve üzerinde kullandığı bileşen kalitesi dışında kalıp sadece burada bahsi geçen kart üzerinde yoğunlaşmaya çalışırsa hiç bu konularla hiç alakası bile olmayan kişilerin bile kabaca karta bakıp kalitesizliğini farkedebilecek seviyede olduğu aşikardır, soğutucu bloğun düşük kalitesinden tut ta arka plakasızlığa kadar yani pcb + malzeme + soğutucu blok gibi görülen her yerinden kısılmış kartın savunulacak hiç bir yönü yok, bu kart uzun vadeli kullanım için yetersiz bir kart bu gayet açık, kullanıcı yorumu bile bunu desteklemiş yani yazmış işte kullanıyorum sorun yok ama bu konuda sorun var diyende yok, kışın ortasında max 73c gördüm demiş evet kasan iyyse daha üzerini görmediğin için şükredebilirsin keza snnkinden çok daha kötü kasalarda bilindik markaların kartları 70 bile görmez kışın 73c gördüm diye seviniyosan o kartı yazın 80 lerde kullanmaya hazır ol ve yüksek ısılarda çalışan o düşük klaliteli kart eskaza 2 yılı bulur veya aşarda yada yine bu süre zarfında sen onu satıp değiştiremeden hayata gözleerini yummazsa Allahın sevgili kulu olma ihtimalin vardır ve hemen kurban kestirmeni öneririm.

• vay masallahhh fiyata bak 1600 lira.1200 1300 falan degil miydi bu kart ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben bir hafta önce ZOTAC GTX 1050Ti Mini aldım 630TL diğer markalarda 750TL nin altında yoktu, kaloriferli sıcak odada max ısısı 58 derece gördü. ben oc fln yapmadım ama yük altında 1860mhz de çalışıyor gayet iyi performans veriyor. zotac ın modelleri nedense Türkiye de ucuz. Ben tavsiye ederim memnun kaldım.
  • twkadir T kullanıcısına yanıt
    Snn o aldığın miniler nvidia üretimi ilk parti mallardan oluyo onlarda standart bir kalite mevcut, her markada 1e1 aynıdır o ilk parti kartlar sadece soğutucuları değişiktir, markalar sadece fan takar marka basar kutu hazırlar hızlıca satarlar, yani nvidia çıkarttığı bir gpu olduğunda o gpu nun hızlıca piyasa sürülmesi açısından 3.parti üreticilere sadece gpu dışında mevcut gpu larla hazırlanmış kartları 3.parti üreticilere satar.
    Haliyle snn kartını Zotac satmış ancak kart aslında nvidia üretimi.
  • quote:

Herhangi bir anakart yada e.kartı üreticisi hakkında belli bir kalite altında üretim yapması konusunda nette sağda solda bilgi yada belge bulmak bu konuda davalık olmadığı sürece imkansızdır ve bu firmaların kalitesini inceleyen yada karşılaştıran bir sitede henüz yok ama diğer markalara baktığınızda en başından bu kalite durumu pcb (yani bileşenlerin dizildiği kart) kalitesiyle başlar, zotac daha burada bilindik markalardan ayrışıyor yani pcb kalitesi en düşük firmalardan birisi, diğerlerine bakınca sürekli bu pcb nin kaç katman ve üzerindeki yollarda kullanılan elementin kalitesinden bahsedip durrlar ve ürettikleri bu donanımlara özel isimler takar bas bas reklam yaparlar örneğin ultra durable mış yok militasry class mış HoF muş rog muş fln, zotac a bakınca nvidiadan aldığı karta direk kıytırık bir fanı takar biosuna yüksek hızları yazar AMP! der geçer, yani kendi üretmediği kartı bile AMP! diye çakıverir, bu firmanın ürettiği kartlardaki bileşenleri kapasitörlerden transistörlere en ucuz bileşenlerin kullanıldığını snn totoşun farkedebilecek seviyede olmasada bunlarla içli dışlı olanların kolayca farkedebileceği bişey, bunu farkedebilecek kişi bu konuda uyarı yaptığında ciddiye alıp almamak uyarı yapılan kişiyi bağlar yani senin gibi bu konu hakkında hiç bir bilgisi olmayan yada markaya sempatisi veya markanın bileşeninin kullalanana yorum yapmak düşmez (ancak bileşen kalitesi konusunda bilgisi varsa düşer) firmanın genel ürünlerindeki temel malzeme ve üzerinde kullandığı bileşen kalitesi dışında kalıp sadece burada bahsi geçen kart üzerinde yoğunlaşmaya çalışırsa hiç bu konularla hiç alakası bile olmayan kişilerin bile kabaca karta bakıp kalitesizliğini farkedebilecek seviyede olduğu aşikardır, soğutucu bloğun düşük kalitesinden tut ta arka plakasızlığa kadar yani pcb + malzeme + soğutucu blok gibi görülen her yerinden kısılmış kartın savunulacak hiç bir yönü yok, bu kart uzun vadeli kullanım için yetersiz bir kart bu gayet açık, kullanıcı yorumu bile bunu desteklemiş yani yazmış işte kullanıyorum sorun yok ama bu konuda sorun var diyende yok, kışın ortasında max 73c gördüm demiş evet kasan iyyse daha üzerini görmediğin için şükredebilirsin keza snnkinden çok daha kötü kasalarda bilindik markaların kartları 70 bile görmez kışın 73c gördüm diye seviniyosan o kartı yazın 80 lerde kullanmaya hazır ol ve yüksek ısılarda çalışan o düşük klaliteli kart eskaza 2 yılı bulur veya aşarda yada yine bu süre zarfında sen onu satıp değiştiremeden hayata gözleerini yummazsa Allahın sevgili kulu olma ihtimalin vardır ve hemen kurban kestirmeni öneririm.

Standart PCB yi alıp üzerine sadece soğutucu mu takıyor

Git b*kunla oyna ya seninle ekran kart tartışmak bile israf, ziyan.

Evet bu şekilde kart satışını / dağıtımını sadece Zotac değil bütün markalar yapar, bundan yukarıdaki mesajımda yazdığım cevaptada belirttim.
    Bu konuda başkasınada verdiğim haliyle elimin altında hazırda bulunan basit bir örneği veriyim ondan sonra sen isteğin dışkıyla oynar hatta ona e.kartı şekli verip kasanada takabilirsin.

Aşağıda nvidianın founders edition adıyla ürettiği ilk parti kart ve eVGA nın SSC model o.c edition kartı mevcut.

Nvdia 1060 6GB Hakkında

Kaynak :http://amazondiscounts.eu/posts/2016/07/nvidia-and-evga-geforce-gtx-1060-video-card-review/

nVidia ki bunu AMD de yapıyor bu konularda bilgin yoksa bunuda extra bilgi olrk kaydet hafızanı boş şeylerle doldurmadıysan tabi çünkü kapasitenide bilemiyorum.

Yukarıda bahsettiğim gibi ilk parti GPU larda bunların piyasaya hızlıca sürülebilmesi için hazırladığı kartlarıda 3. partilere satıyor, resimdeki örnekte tek fark nedir ?
    Sen belki göremeyebilirsin çünkü aynı üretim bandından çıktığı için (nvidianın fabrikasından çıktığı için) 1 1 inin kopyası niteliğinde olmasından doğal bir durum yok ama farkı söyliyim 6 pin güç soketi.
    Neden birinde bu soket yokken diğerinde var ? Çünkü 3. parti firma satacağı kartta blower fanı kullanmak istese kartı o şekildede zaten nvidiadan hazır alıp satabiliyor ama kendi kartında bir farklılık olsun, tüketici tarafından bu kartın nVidia üretimi olduğu çokta belli olmasın diye düşündüğünden sırf bu sebeplede kendi fan çözümünü kullanmak isteyebileceğinden güç girişini blower fan kutusuna göre hazırlanmış olmasını istemez, haliyle nVidiada 3. parti için 6 pin güç girişini opsional olrk karta monte etmek zorundadır ve etmiştir.

• GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    Yani bu iyi bir durummu? Nvidia nın referans olarak ürettiği ürünün kötü olacağını sanmıyorum ama kötü yanları varmı bu durumun?
  • twkadir T kullanıcısına yanıt
    Yoktur. her ürününü belli bir standartın üzerinde yada altında şeklinde değişkenlik göstererek üretim yapan bir firmanın üretmesindense, standart sertefikalara sahip bir firmanın kartlarını her koşulda sertefiklalarına sabit kalarak standart kalitede üretmesi tabiki daha iyidir.
  • Ses takıntın yoksa çift fanlı ucuz olanı alabilirsin. Bu modellerde fan hızını %49 un altına indiremiyorsun sanırım.
    Bende bu linkteki kart var. Dediğim fan hızını %49 altına indirememe haricinde bir sıkıntım yok. Kasa uzakta ise sesini zaten duymazsın.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1060-6gt-ocv1-gddr5-192-bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html#genel-bakis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blast4620 -- 13 Ocak 2017; 17:54:52 >
  • Bu tür konularda marka tabiki önemli bir etmen fakat çok takmamak gerekli.O6G kullanıyorum gayet memnunum, zotac ta çok iyi bir marka.Burada kullanmadan herkes atıp tutar.Garantisi de 5 yıl madem bütçe düşünüyorsun alınacak en iyi kartlardan birisi.

Ciddi ciddi alacaksan eğer burada zotac'ı kötüleyenleri takma.Diğer kasamda zotac gtx 960 var bursa'da yazın sıcağında sabah 10 dan gece 1-2 ye kadar aralıksız gta 5 oynanırdı tık koy.
  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    zotac gtx 560Ti AMP! kullanma sansim olmustu benchmark testlerinde benim asus gtx 560Ti directcuII den fazla puan aliyordu.

Suan ikinci el zotac 7** serisi hakikaten yokken gtx 4** 5** 6** cok fazla hala calisiyor olmasi bilesenlerinin kullanildigi zaman göre degistigini, hatta suan günümüzde verdigi 5 yil garantinin bunun güvencesi oldugu acik ve net.

bir firmayi karalayacaksan, bunu destekli yapmalisin. Asus iyi diyebilirsin, evga al diyebilirsin...

* zotac alacaksaniz AMP! serisini alin.

Sende AMP! larin PCB sine bak bakalim nasillarmis..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Avrupada zotac hala en cok satilan markalardan. gtx 4** 5** 6** hala tas gibi, ikincile piyasalarini (avrupa) sürekli takip ederim en cok rastladigim markadir. Gtx 770 zaten zorlu bir ekrankartiydi standart sogutuclar yetmiyordu, ben artic Accelero Twin Turbo II taktigim halde 70 dereceyi geciyor. Furmark ta 79 gördüm

• Yine varsa yoksa yine Gigabyte, bu zamana kadar hiç problem yaşamadım Gigabyte ile, ne mobolariyla nede gpu lariyla.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.